reklama
Ja moge pobrac karte teraz i zapisac moje od stycznia 2010,ale nie wiem jak to bedzie z Ich dieta a poza tym One sa takie malutkie ze dzieciaki by mi Je zgniotlyJa idę jutro albo pojutrze zapisać bliźniaki do przedszkola
Mogą chodzić od października 2010.

no popatrz jak Cie rozpieszczaNo jestem, mała w końcu zasnęła, cos problem miała, ponad pół godziny musiałam drapać ją po pleckach, żeby sie uspokoiła i w końcu zasnęła. Ząbek jeden cos sięnie chce przedziurawić.
A mój zrobił mi przyjemność i zrobił za mnie zakupy, nawet pomyśłał o tym, o czym ja zapomniałam mu napisać w liście. Później zajął się małą a ja sie kimłam, a on w tym czasie posprzątał i pozmywał, no normalnie nagroda mu się należy, a ja zamiest go nagradać do kompa zaiadłam-wstyd.
No Pati, to miło z Twojej strony. A kto późno przychodzi sam sobie szkodzi-ja tez na tego przedostatniego miałabym ochotę, a widzę, że tu kolejka do niego sie ustawia

a co tak do niego kolejka mnie to on sie nie widzi - ja wole tego ostatniego albo w dlugich wlosach ;-)

lekarz powiedzial ze ma lekko podczerwienione gardlo, zatkany nosale ma zapalenie oskrzeli czy ardlo?
ja z Paulina zbrzydlam a z Weroniak ponoc wyladnialam:-):-):-)
a my to nie kolezaki??????????????

ja z Sewkiem w ciazy wyladnialam - tak wszyscy mi mowili ale ja tego nie widzialam ciekawe wiec jak bedzie teraz

Wy pewnie ze kolezanki.... z Łysej Góry

heheh malina ales jej wywrozyla no no no...A&E kochana ty też będziesz miała drugie dzieciątko i to za 3 lata będzie to chłopiec ciąża zaplanowana przemyślana mimo wielu waszych obaw bardzo spokojna nie szpitalna tak więc nic tylko planowć chłopiec o imieni thomas czy tomek jak kto woli urodzi się w maju no wię poczęty będzie w upojne sierpniowe noce
no która następna ??????bo jak to napisała mama helenki telewizja kłamie prasa kłamie politycy kłamią...malinka prawde wam powie![]()

tak tak dobre i trafnehehhehehehe
na sabacie!!!!!!!!!!!
trafne okreslenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
sikam
od dzis nasz forum to Łysa Góra![]()

ja juz dowiedzialam sie od wrozki maliny ze dziewczynke dostane od losu wiec to mi styka hihiwięcej chętnych do wróżenia nie ma to szklaną kulę zwijam bo się baterie czerpiąa te co się spać z kurami pokładły niech żałują bo tylko dziś było gratis a jutro będzie ....chcesz znać przyszłość ślij smsa na numer 79........ za jedyne 9 zł +vat
![]()

oj malina malina - a faktycznie nie palilo czasem slonko tam u Was ??anabubka w większości nad morzema tam dużo jodu a wiesz w nadmiarze wszystko szkodzi
a ja zgrywus od urodzenia wczoraj opowiadałam moim dzieciom bajkę o chomikach tak ich rozbawiłam że o 22 turlaliśmy sie po podłodze adam dostał czkawki a julka się posikała
wszedł piotrek patrzy na nas i mówi oj malinka malinka dłłłłłuuuuggggooooo dzisiaj wariacie mój na słonku byłaś a mówiłem weź kapelusz(gdybym go jeszcze miała)i ty poszłaś dzieci wyciszać bajeczką....
![]()

no to za niedlugo zaczyna - powodzenia...kochana a znasz taką "prawdziwą" wróżkę co uwzględnia????a ja prawdziwa z tych najprawdziwszychluna przerażna ciążą bliźniaczą już na cpn po kondony poleciała widzisz przejeła się
my tu gadu gadu a miałam wam napisać że moję dziecię julia idzie jutro na dzień próbny do zerówki od 10 do 13dżizas byle by tylko tam głupoty na starcie nie palneła bo pogrąży rodzinę na starcie i jej dobre imie
![]()
w dobre imie rodziny

heh ale dla kogo my to wakacji nie mamya wiecie ze tylko 13 dni nauki i wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

lekko zaczerwienione gardlo i zatkany nos...dużo zdrówka dla Sewcia.A co mu konkretnie?![]()

o kochana jak fajnieDzieńdoberek witam z nowego domku
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam
wiecej miejsca dla mnie
no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty
![]()
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min![]()
juz w nowym domku,
no i masz racje wyganiaj tam tesciowa zreszta ona poinna zrobic to za Ciebie i Cie w tym wyreczyc a Ty tylko palcem wskazujacym powinnas na lezaco dyrygowac

dolaczam siewitam porannie
o medusska kochanie fajnie że wpadłaś się odmeldowaćto już jesteś kochana na nowych śmieciach..jak to ffajnie pakoać teściową co by była z dala
jak się czujesz ?jak maluszek????????? ty nam się nie przemęczaj ty wiesz!!!!!!!!
czarodziejki dzisiaj trzymamy kciukasy za komisję anabubki i za piotrka anabubki bo zdaje prawko a jak nie zda to ona go za jajkapowiesi a ja im jeszcze synka wywróżyłam więc trzymajcie mocno
moja księżniczka jescze śpi zaraz ją budzę szykujemy się śniadanko i zaprowadzam ją do zerówki na dzień próbny zobaczymy jak jej się spodoba:-)
anabubka powodzenia za Was
hehe ale kochanaA to foteczka Martynki z nową lalusią

U nas takich bajerow jeszcze nie mau nas jest nowy system zapisów do przedszkola, wniosek wypełnia się w necie i drukuje i dopiero zanosi do przedszkolaprzynajmniej nie potrzeba żadnych pieczątek z zakładu pracy
![]()

Bezmleczna i ubogoalergicznaDowikla jaką dietę mają twoje dziewczynki?
Greti
Fanka BB :)
Ja już teraz mogą zameldować dzieci, nawet do kilku przedszkoli, a potem wybieram to, które mi najlepiej odpowiada. W Austrii jest przepis, że KAŻDE dziecko, które skończyło 3 lata musi dostać miejsce w przedszkolu.
Bardzo mądry przepis
Bardzo mądry przepis

wiktoria12
Mama i żona :)
Zdrówka dla wasu mnie bedzie ospa x3![]()
u nas tak bylo mieszaklismy u tesciów to urodził sie Wojtek potem sie przeprowadzilismy od tesciow urodziła sie Zuzka no i teraz na tym mieszkaniu Gabi cos w tym jest
dołączam sie do zyczen
A ja wróciłam od lekarza jednak ospa i teraz wiem ze najlepiej jakby wszystkie mialy jedno po drugim ale lekarka powiedzial ze moze byc tak ze nawet po miesiacu moga miec bo rożnie to jest :-(przepisal jej Heviran i pudroderm do smarowania zaplacilam 20 zl Wojtek jednak poszedl na festyn nie chcial siedziec w domu Troche Zuzi smutno bo dzis dzien dziecka no i jutro ta wycieczka ale pocieszyłam ja bo moga przelozyc wycieczke bo wychowawczyni chora i duzo dzieci ospe złapało

No ba ma sie rozumieća ja dzisiaj do roboty podchodzę jak do wroga ....sprawdzam macam omijam unikam.....no jak nic mam leniucha na maxa
no dziecko jestem to mam swoje święto co nie???????????? wy mnie rozumiecie prawda??????????????

Zdrówka dla Sewciaa tak poza tym to troche nie mam czasu
dzis bylam z malym u lekatza - bo ma juz katar ropny i do tego kaszel wiec juz po wizycie mlody jest chory a w aptece udalam 50 zl na leki
teraz zasypia ja robie obiad i jak bede miala troche czasu to zajrze;-)
No to sie porobiło masz kochana szczescie.A jak pranie teraz wyglądaJa Cie rozumiem Cię rozgrzeszam, zwłaszcza z tego macania, hii
A ja jedno pranie juz powiesiłam, tamto poskładałam i pochowałam, no i tak se mówie a zajrze do miski, co sie tam namacza, *****, mała wrzuciła bluzeczke z lamoeczka czerwoną ( albo ja , ale chyba nie ) i woda mocno czerwona. A tam takie śliczne rzeczy. Dobrze, że Piotra ukochanej bluzy nie wrzuciłam i firanek mamy. Ale lipa, jak to sie jeszcze różno pofarbuje to pół biedy, ale w łaty!!!Nadzieja jest, zobaczymu co wyjdzie i w tedy bede kombinować. A wiecie co wrzucam???!!! , na poboczu stoję, hihi
A ja głupia palca przyłożyłam

Oj nie strasz dobrze ze sie udało.I powodzenia ci zyczeja się melduję po weekendzie juz myslałam że się nie dostanę tutaj bo znów mi net nawalał
Dziewczyny dzisiaj zaczynam brać Zelixę oby zadziałała
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrto dla Was
prezent na dzien dziecka
![]()
od wyboru do koloru![]()
Gratulujetak teraz patrze i ja nawet nie wiem kiedy przebil mi 3 tys post![]()
Tysie za bardzo nie przemęczajDzieńdoberek witam z nowego domku
narazie rozpieprz totalny bo tescie sie jeszcze nie wyprwadzili, wszystki emeble wszedzie sa, bo od nich tylko kilka dali rade wziac ostatbio we dwojke m z bratem, wazniejsze było żeby od nas wywiezc bo wczoraj zdawalismy mieszkanie, wiec sie cisne w rozpieprzu...w czwartek beda wszystko wywozic i do tego czasu ja ich wyprowadzm, geeralnie to juz polowe mebli tesciowej wczoraj spakowałam
wiecej miejsca dla mnie
no i poza tym sprzatania w cholere, wiec zaraz sie ide brac do roboty
![]()
nie nadrobie Was na pewno, po 1 nie ma kiedy po 2 poki co jestem na kompie tesciowej a tu tak muli ze nie ma szans -stronka sie łąduje 5 min![]()
Oj wcale nie bede zagladacza 3 dni to nam Wiki całkiem znikniemężuś wraca to pójdziemy w odstawkę:-
-
-
-(

No mam nadzieje wiesz ale na całego bawic siebedziemy dopiera w niedziele niestetyNo, ale to znikniecie jak najbarziej uzasadnione, oby tylko dobrze sie bawili
Już wkleiłamwiki to czekamy na fotkę
greti od 2010 roku 5-latki idą do zer,owki a moja julia już w tym roku bo nudzi sie w dmku krutnie![]()
Oj to zdrówka wam zyczeWitam
U mnie wszyscy spia z wyjatkiem Dominika ktory jest juz w przedszkolu
M spi w salonie bo cala noc kaszlał i budzil mi dziewczynkiWkoncu przeniosl sie do salonu
Klaudia spi w moim lozku bo strasznie plakala taka wybudzana w nocy a Wiktoria w lozeczku.Ja wziełam sobie laptopa i poszlam do Dominika pokojuDo malych nawet nie wchodze-niech sie wyspia bidulki
Mnie boli gardlo i jestem cała zawalona
Biore sie za poczytanie
reklama
Greti
Fanka BB :)
Bezmleczna i ubogoalergiczna

Podziel się: