reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A ja dziś niewytrzymałam i kupiłam detektor tetna płodu, oglądałam go już od kilku tygodni a dziś znalazłam taki za 59,90 zł no i ta cena mnie skusiła. Juz nie mogę się doczekać kiedy usłysze bicie serduszka mojego malutka.
Resztę ciąży pewnie spędzę z słuchawkami na uszach. :-)

A ja dziś niewytrzymałam i kupiłam detektor tetna płodu, oglądałam go już od kilku tygodni a dziś znalazłam taki za 59,90 zł no i ta cena mnie skusiła. Juz nie mogę się doczekać kiedy usłysze bicie serduszka mojego malutka.
A gdzie go kupilas? Jak dojdzie to daj znac czy wszystko slychac:tak:. Nie chcialam kupowac, ale nie zbadano mi teraz sedrduszka dzidzi i nie wiem czy beda badac:baffled:, wiec moze lepiej kupic:eek:, kurcze, zwariowac mozna...

ja tez ostatnio kupilam :) Moj ma wykrywac tetno juz od 9tyg. wiec powinnam wszystko ladnie slyszec :) Mam nadzieje ze Twoj takze :-)

a o to moj upatrzony wozek ktory kupimy po polowkowym skanie i pierwsze ciuszki zakupione malenstwu kupilam dzis tez piekny cytrynowy kocyk z polarku do lozeczka i butki i niedrapki nie moglam sie powstrzymac:happy:

Załączniki

• 8609657869735632[1].jpg
    8609657869735632[1].jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 48
  • KC10425_L[1].jpg
    KC10425_L[1].jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
a o to moj upatrzony wozek ktory kupimy po polowkowym skanie i pierwsze ciuszki zakupione malenstwu kupilam dzis tez piekny cytrynowy kocyk z polarku do lozeczka i butki i niedrapki nie moglam sie powstrzymac:happy:
fajny. A ma gondolę w kompecie?

fajny. A ma gondolę w kompecie?
to jest taka spacerowka przerabiana na gondole tzn jest taka wkladka do spacerowki taki materacyk z szeleczkami - angielski wynalazek biore go bo jak na anglie jest super a do tego tani (125£) tu taki porzadny wozek z gondola kosztuje ok 400 £wczoraj bylam w sklepie ogladac wozki to ceny dochodzily do 1800£ :baffled: dziwne te wozki sa tutaj jak ogladam na polsich stronach az mi serce sciska jakie sliczne i fajne wozeczki tam macie

to jest taka spacerowka przerabiana na gondole tzn jest taka wkladka do spacerowki taki materacyk z szeleczkami - angielski wynalazek biore go bo jak na anglie jest super a do tego tani (125£) tu taki porzadny wozek z gondola kosztuje ok 400 £wczoraj bylam w sklepie ogladac wozki to ceny dochodzily do 1800£ :baffled: dziwne te wozki sa tutaj jak ogladam na polsich stronach az mi serce sciska jakie sliczne i fajne wozeczki tam macie
A nie możesz sobie sprowadziic?

reklama
A to nasz wypatrzony wózek dostępny w sklepie Maked (Jelenia Góra) Palex Orlando Perfect - co do koloru - dyskutujemy, ale fakt faktem że co oglądam jakieś inne wózki to do tego wracam:-)

Załączniki

• maked_orlando_05_perfect.JPG
    maked_orlando_05_perfect.JPG
    6,7 KB · Wyświetleń: 93
  • maked_orlando_18_perfect.JPG
    maked_orlando_18_perfect.JPG
    6 KB · Wyświetleń: 96
  • maked_orlando_06_perfect.JPG
    maked_orlando_06_perfect.JPG
    6,5 KB · Wyświetleń: 89
  • maked_orlando_14_perfect.JPG
    maked_orlando_14_perfect.JPG