reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja tez po nastepnej wizycie u gina (podobno doktorka bedzie juz pewna czy to rzeczywiscie synek) zaczne stopniowo skupowac. ;-) nie ma co odkladac na ostatnia chwile. :tak:
tutaj tez bym miala sporo ubranek po synku siostry meza i po coreczce drugiej siostry meza ale tutaj nie ma takiego zwyaczaju dawania ciuszkow. jest to uwazane za cos niegrzecznego i nikt tak tutaj nie robi :eek: a by sie przydalo ;-) no ale coz jakos po malutku sobie pokupuje.

niestety nie mam a taki wyjazd by mnie strasznie uradowal :laugh2:
a moja rodzinaka nie kupuje przez internet :sorry:

Milencia ale zawsze Ty mozesz kupic a tylko podac adres i imie adresata kogos z rodziny. Wtedy nie narazalabys ich na koszty a moglabys cos zaoszczedzic:)

reklama
A co myslicie o tym zestawieniu ????
Buty są ze skóry ekologicznej (niestety)

Tylko , które bardziej pasują?
Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

mi się podobają fioletowe bo ładnie ożywią całość :)) śliczne ubranko, ale mi niestety szkoda tyle kasy na sukienkę, więc będę musiała coś znaleźć tańszego :)) ale ta Twoja sukieneczka i butki są śliczne

Mnie się wydaje, że te fioletowe bo wprowadzaja więcej "życia" w kreację, która nie jest niewiadomo jak szałowa-raczej klasyczna.

Ale proszę wypowiedzcie się jakie jest wasze zdanie (przypominam to strój na wesele mojego brata) :-)

Zdecydowanie FIOLETOWE, dodadza troszke kolorku :) jakas bizuteria, wloski, make up i full wypas :-):-):-D

Sliczne butki ale do tej sukienki mi bardziej fiolet pasuje:-)gdzie sa takie butki tez w tym sklepie co sukienka??

Pasingby ale pojechałaś, :-D

Olica mam ten sam problem z sukienka co Ty, tylko, że ja mam wesele 19 września buuuuuu......
I obydwie sukienki śliczne są ( tzn. Twoja i Kluadzi), a buciki muszą być te fioletowe bo ze srebrnymi to smutno i chyba trochę mdło

reklama
Ola- super...

sprawdz jeszcze na www.bucikowo.pl tam mają całkiem niezłe buty za na prawdę przystępną cenę.

Grrr... gdyby nie ciaza to chyba wszystkie te butki bym wykupila :-D sliczne niektore naprawde :-):-):-) Ajjj poczekam jak sie tylko urodzi i znowu wskocze w szpile bo teraz to stopy spuchniete tak ze pomalu kapcie sa nie wygodne hehe

Do góry