reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja dzisiaj jade odebrać łóżeczko, leżaczek. + milion ubranek, przyborów, a nawet laktator :-D od siostry mojego P.
Ona się chce pozbyć, a jak dają to trza brać !hehe;-)

Acha i niedługo już zamawiam kołyskę :happy: Kołyska Simplicity CONECO 3 w 1 + DUŻO GRATISÓW (630201155) - Aukcje internetowe Allegro

Fajnie masz :-D Ja dzis jade do kolezanki po ciuszki :-) tez chce sie pozbyc, a ja chetnie przyjme tymbardziej ze juz kilka dostalam i wszystki przesliczne! wiekszosc wprawdzie dla dziewczynki wiec miejmy nadzieje ze bedzie dziewuszka bo taki plaszczyk jak mam na zime dla niej misiowy z kapturem i wyszywanymi kwiatuchami to poprostu bajka :-) Dla siebie takiego ladnego bym nie znalazla hehe

Co do kolyski to ja tez chcialam tylko szkoda mi pieniazkow jezeli dzidzius i tak dlugo w niej nie pospi a lozeczko tak czy siak trzeba by bylo kupic. :) No ale w Twojej sytuacji gdzie sprzecicho masz zadarmo to sie nie dziwie :-D:-D :-)

Gie-oska - detektor kupiłam na allegro nie epotrafię wkleić linka (muszę się nauczyć) ale wystarczy, że wpiszesz detektor tętna płodu a napewno się wyświetli. Sprawdzałam i jest ich jeszcze 39 (z50), kosztuje 59,90 + 12,00 za przesyłkę i nazywa się INFANT

tez dziś dostałam w koncu detektor tętna. siedzę i naśłuchac się nie mogę zastanawiam sie tylko czy "co za dużo to nie zdrowo" dla maleństwa.

Ja tam detektora nie kupuje, zastanawiałam sie nad nim, ale szczerze mówiąc poczytałam sporo i zaniepokoiło mnie to że jak się nie jest "specem" to tak naprawdę można pomylić własne tętno (a dokładnie tętnienie naczynia w brzuchu - powiekszonego z powodu łożyska) z biciem serca malucha. Pomyslalam sobie ze nie moge az tak si eniepokoic, ze male juz sie troche rusza, juz go czuje wiec... stanelo na tym ze detektora kupowac nie bedziemy - choc szczerze wam zazdroszcze sluchania malucha :)

reklama
tez dziś dostałam w koncu detektor tętna. siedzę i naśłuchac się nie mogę zastanawiam sie tylko czy "co za dużo to nie zdrowo" dla maleństwa.

Hehehe moja znajoma sluchala naokraglo dzidziusia, a corcia cala i zdrowa :) Wiec chyba nie jest jakis bardzo szkodliwy. Musze jeszcze poczytac ale mi sie wydaje ze nie szkodzi :)
A z jakiej firmy jest Twoj detektor?

Klaudzia
Czytasz mi w myślach, też myślałam o detektorze... Już właśnie sobie zamówiłam :tak:

Hehe :-):-) Ja juz sie na swoj nie moge doczekac. Dzis chyba babka mi go dopiero wyslala wiec moze w srode, czwartek dostane :)

Do góry