reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam popoludniowo,uplnie,goraco i lepiej:-)
lecepoczytac bo kawe wypilam robiac zupke. tzn teraz sie sama dalej robi:-)
mala spi,duza na pdowroku-graja z sasiadem w jakas gre,stary w pracy(i chwlaa mu za to:rofl2:),i jest cieplutko,czuc wakacje....ach......jak ja tak lubie:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać
:szok::szok::szok:Ja pierdziele:no:No to niezle:no::szok::szok::szok:
Ciekawe dlaczego nie chca uznac reklamacji:baffled:Pewnie doskonale wiedzieli co za gowno wysyłaja

ANABUBKA
Witaj:-)Ale Tobie zazdroszcze tych upalow:tak::tak:Jeszcze troszke i do mnie pewnie tez dotra:-p:-)

Mam już dwójeczkę Synka i Córcię :tak::tak::tak:
A co do terminu to jak robię suwaczek z tym terminem to wychodzi mi, że 11 tc, a lekarz wpisał z USG chyba 10 tc. więc jakaś rozbieżność będzie na tym suwaczku, no ale wpiszę ten z okresu to jak się coś zmieni to potem też go zmienię:-)
agunia ja też właśnie niedawno skończyłam staż i mi go przedłużyli, chociaż ja nie mogłam no i niestety musiałam zrezygnować:-( Chociaż z taką gromadą facetów to już czasem ciężko było wytrzymać hehehe:-D:-D:-D
ale fajnie by bylo jakbys jeszcze na suwaczkach napisala imiona ktore male a ktore duze:-)
a co do rozbieznosci-z okresu masz 12tyg a faktycznie 10-bo tak jest na prawde a dlatego od okresu bo to umowan data bo nie kazda kobieta ma owulacje w 14dniu prawda?
pozniej sie owinno wyrownac

Witaj dowikla :-):-):-) Obejrzałaś wczoraj coś ciekawego??:-)
luna665 ja bym chyba pod zimnym nie wytrzymała hehehe, ja uwielbiam gorący , no ale niestety z tego co słyszałam jet niezdrowy, no a teraz to w ogóle muszę z gorącego zrezygnować dla dzidziulka:tak:
ja tez kocham gorace kapiele i pysznice alew ciazy odradzam dla dzidzi!

co myślicie o takiej firance do kuchni? tylko z zieloną lamówką
640705321
fajowa:-D:-D:-D
ja w kuchni tez mam krotka bo zyc bez firanke i zalonek nie umiem.
duchy by mnie pozarly:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

CZEŚĆ MOJE KOCHANE sorki ,ze nie poodpisuje na wasze posty tylko będę o sobie pisała :zawstydzona/y:,ale nie mam czasu ,wyrwałam sie na kwadransik
teraz codziennie już pracuje ,do tego dom,dzieci,a wieczorem jestem tak śpiąca ,ze was ewentualnie podczytuję tylko :-Da pisać mi sie nie chce ,wiecie ,to zebrac myśli trzeba:-D
tęsknię za wami okrutnie:happy:
właśnie zadzwoniła koleżanka ,ze mogę miec dziś wolne:szok: ale by było cudnie:-D:-D:-Dzgadnijcie gdzie bym posiedziała:eek:
Moja córeczka w teście 3-klasisty zdobyła 88/112 punktów i jest 5 w klasie na 15 dzieci ,jestem z niej dumna
dziś pisze częśc matematyczną ,bo tamta to była część z p[olskiego:tak:

witaj madziula lozbuzie:-D
graulacje dla Kaludii:-)

dziewczyny dziś Aleksia ma kolejną operację.Trzymajmy kciuki aby tym razem się udała i nie było komplikacji :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

napisałam jej sms-a że my wszystkie jesteśmy z nią myślami i trzymamy za nią kciuki.mam nadzieję ze nie jesteście złe że napisałam też w waszym imieniu?????
kurcze a ja nie iwedzilaam ze kolejna ma operacje!zeby sie udalo!!!!!!!!

HEJ wiktoria ,poszalałaś już bardzo z mężem :tak:zauważył ,że schudłaś ,jak mu sie spodobała twoja nowa fryzurka???
na pewno schudnie po tych 3 tygodniach:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wklejam Klaudii dyplom

uciekam kobitki jeszcze wpadnę na @@@
piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny przeczytałam co napisałyście ale nie bardzo mogę odpisac Wam na posty
Agnes bardzo dobrze że napisałaś tak Alesji
As na prawdę wielkie gratulacje możesz być mega dumna ze swojej córki:tak:

a mnei dzisiaj roznosi normalnie od samego rana Lena tak dokazuje że nia mogłam spokojnie zjeść śniadania na spacerze darła się bo nie chciała w wóżku siedzieć w domu robi wszystko czego robić nie może ona ma już całe nogi w siniakach :no::no::no: ja się boję że ona coś sobie w końcu zrobi nawet ja to pisze to co chwilę do niej podbiegam normalnie wysiadam :no: przez ona się zachowuje jak by miała ADHD chwili w miejscu nie wytrzymuje i cały czas rozrabia :no:
Mlena to pozabieraj wszytsko co moze zniszczyc czy popsuc czy zrobic sobie krzywde!
moja Weronika wszedzie raczkowala ale mailam tak pozabezpieczane ze ja moglam robic cos w kuchni a ona lazila gdzie chciala tylko zerkalam co jakis czas:-)
zreszta ona z tych spokojnych typow!we mnie poszla tez jak bylam mala to spokojna bylam:-D

dowikla Ty ciągle wciagasz te capucinko :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak Ty to robisz że Ty masz taką smukłą sylwetkę????,laska z Ciebie a wypijasz litry takiego kalorycznego capuccino :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez kocham capucino!
ale ze mam niskie cisnienie i nie dosypiam do robie sobie kawe miesaan-nie lubie zwyklej sypanej czarnej i samej rozpuszczalnej tez nie,a za rozpuszczalna ze smietanka nie przepadam,wypije ale to nie to.wiec pije rozpuszcalna z capucino!lepszy smak ale daje kopa jak zwykla kawa:-D:-D:-D:-D

no Oliwcia juz wstała,więc wpadłam tylko na chwilke do Was zajrzec i poczytać.Zupka ugotowana,kompocik też,ogarnięte :tak::tak::tak::tak:

cos zaczyna grzmieć i ciemno się zrobiło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak znowu zacznie lać i będziemy siedziec w domu to chyba oszaleję :crazy::crazy::crazy:

oj cieszymy się bardzo :tak::tak::tak:

oj Agnes to ja Cię pociesze :rofl2: mam 167 zawsze ważyłam 50-55 a teraz 75 :baffled: nie ważyłam się już kilka m-cy mam ndzieję że się w końcu doczekam baterii do wagio to sprawdzę czy ta zelixa cos daje jestem 9 dzień na niej :tak:

jak Cię można kochana nie zauwazyć ? nie ma takiej opcji :)

powiedz jak działa na Ciebie ta zelixa???jak się po niej czujesz?????
a ile ona kosztuje?jest na receptę?czy mozna kupić w aptece normalnie?

normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pamiętacie jak się wkurzałam ,że zamówiłam na allegro dla mojego chrześniaka hulajnoge i zero odp. na maile itp. w końcu łaskawie przysłali tyle ,że hulajnoga po pół godz. cała się wygięła dzieciakowi tak że kółka się cofnęły do środka takie g.. a teraz nie chcą mi uznać reklamacji no k.. mać

no to rzeczywiście badziewie Ci sprzedali,ja bym się z nimi kłóciła,a jesli nie uwzglednią reklamacji wystawiaj negatywa i to porzadnego żeby innyxh ostrzec :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na złamanie karku tu leciałam, nic -spuszczę ogon i pójdę sobie
Widzimy ,widzimy,nie gderaj:-D:-D
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał:tak:
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wazyłam jakies 48-49:-)No ale ja mam jakies 162cm
A Ty duzo nie wazysz zwazywszy ze jestes wyzsza ode mnie jak dobrze pamietam:tak::tak::tak:
a Ty szczypiorku!!!!!!!!!:-):-):-):-)
ja mam 167 i waze znow 60kg:crazy::crazy::crazy::crazy:

No ja to tez tak przelotem. Wróciłam od teściowej, później zachaczyłam o Piotra w pracy, spotkałam koleżankę z podstawówki, ale się nagadałyśmy, mała w końcu zasnęła, później biedronka, takie skromne zakupki, no i w końcu w domu. Dojadam wczorajsze truskawki, i wpadłam na sekundkę, za niedługo Piotr wróci z pracy i jedziemy do dentysty, aż się boję ile tam będzie ludzi, bo niby wszyscy na godzine umówieni, a okaże się że wejdziemy Bóg wie o której, a o 18 mają mi z reklamacji rowerek w końcu przywieźć, no narescie, 3 tyg to troche zadługo, a mój trening w las poszedł

Kochana nie ma problemu, tylko rzuc jakims linkiem czy cos, bo ja sie w ogole nieporuszam po nk i juz nic nie wiem
no w koncu bedziesz mogla pojezdzic:-):-):-)
a nie lepiej normany rower,malaw krzesleka ijazda do przodu?????????????????
tak jak ja:-)

Nikt mnie nawet nie zauważył, a ja na złamanie karku tu leciałam, nic -spuszczę ogon i pójdę sobie
oj nie bidol:-):-):-):-)

U nas juz sie rano wypadało i mam nadzieje ze to juz koniec:tak:Bo wystarczy nam juz tego deszczu.Ostatnio tylko ciagle padalo i wialo,wiec teraz pora na slonce i upaly:tak::tak::tak:
u nas upal ale cos od poludnia ida chmury i pewnie dowieczora ocs sie zbierze:baffled:
zaczelo wiac....
jutro moj w domu to go wygonie po Pauline a ja zamierzam wygrzac moje reumatyczne kosci na sloncu i sie podsmazyc:-):-):-)

a ja tylko sie przywitam :-D jezdzila m2 godziny jestem padnieta :-( nadrobie i poczytam wieczorkiem jak maz pojdzie na nocke do pracy :tak: mąz obiadek ugotowal super oby sie tylko nie zepsul:-D:-D:-D:-D:-D
no prosze jaka poprawa!
a teraz juz ponoc krotszy egzamin tak?

no to zalezy Lena spi róznie czesto po pół godzinki a kazde stuknięcie już ja budzi :baffled:
moje od poczatku spia przy radiu albo tv wieczorem.
mala to nawet przy glosnej muzyce i odkurzaczu potrafi zasnac na weselu tez spala:-)
w dzien troche mniej halasuej ale w nocy to normalnie,widzialas ze nie mam drzwi z kuchni do pokoju i normlanie zmywam itd a dziewczyny spia

Najgorsze jest uczenie dziecka spac w ciszy ja od urodzin Laura uczylam ja zasypiac przy tv i z pozytywka teraz my imprezujemy a lali spi obok w pokoju i nic jej nie obudzi:-)

no wlasnie,u nas to samo

Widzimy ,widzimy,nie gderaj:-D:-D
Wiecie co mi się stało??!!
No coś okropnego,potrzebny mi był samochód ,bo chcialam po ogórasy na małosolne jechać ,zapłacić rachunki i odebrać Ksawka,cofałam spod krzyśka pracy i ZBIŁAM TYLNĄ SZYBĘ W KLAPIE takie popieprzone w powyginane drzewo,byłam przekonana ,że jak do niego dojadę to lekko odbiję sie zderzakiem od drzewa i już ,ale nie ,jak pierdyknęło to sie wystraszyłam ,zderzak caluteńki a szyba w drobny mak,taka głupia pokręcona brzoza
dodatkowe kużwa koszty ,jakbyśmy pluli kasą i mieli ze dwie walizki na zbyciu,szlag by to trafił
a do tego ma mój szanowny m teaz cos z czego jeszcze nie raz będzie szydził albo mnie wkurzał w kłotni
ręce to misie trzęsły z nerwów
ale jedno mu musze przyznac nie krzyczał:tak:
podjechałam do hurtowni budowlanej po super mocną taśme i folię ,trzeba będzie sie za tylną klapą rozejrzeć bo bardziej nam sie opłaca całą klapę kupić niż szybę wymieniać:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

oj Madziula!
daj babie auto to rozwali:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
a tak na pwaznie to kurna kolejna kasa.
a ja rachunki place przez internet-mam konto w PKO BP i za przelew do innego banku place 50gr a do tego samego nic nie place za przelew(u mnie pol rodziny ma w pko konto).oplata za bankowosc elektroniczna 2,50zl misieczie,a ja i za allegro place itd wiec nie kalkuluje mi sie gdzieindziej placic

Ksawka zabrała koleżanka ,będzie sie z jej synem bawił ,potem go odbiore,a najchętniej to bym sie teraz piwa napiła ,tak iście po męsku na rozlużnienie:zawstydzona/y:
czekam ,aż m wróci z pracy...
ogórków nie kupiłam ,musze i tak ugotowac zupę na jutro ,a chce mi sie.......

reklama
oj Madziula!
daj babie auto to rozwali:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:
a tak na pwaznie to kurna kolejna kasa.
a ja rachunki place przez internet-mam konto w PKO BP i za przelew do innego banku place 50gr a do tego samego nic nie place za przelew(u mnie pol rodziny ma w pko konto).oplata za bankowosc elektroniczna 2,50zl misieczie,a ja i za allegro place itd wiec nie kalkuluje mi sie gdzieindziej placic
Też mam konto pko bp,ale boję sie rachunki zwykłe typu za wode i telefon tam płacić ,jakos nie moge sie przemóc,ja tam za allegro głównie płace,nie przydażyła ci sie nigdy przygoda
,czy wydruk z własnego komputera bez pieczątek może posłużyć za dowód wpłaty w razie czego???

Do góry