reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Widze ze dzis spokojnie ....nie dziwie sie takkkaa pogoda :-)
Zapewne kazda z Was na spacerku lub na grillu jest :-)
Ehh nadrobiłam zaległosci ...troszke tego jak zwykle było ale dałam rade

Aga Irl jeszcze troszke i w koncu sie doczekamy co ty tam w tym brzuszku nosisz :) Ehh jak ten czas szybko zleciał jeszcze nie dawno na suwaczku mialas 7 tygodni a teraz .....:-)

Motyl jeszcze tylko 10 tygodni i finał!:tak:

Alutka miłego wypoczynku Trzymam kciuki za wspaniała pogode !

Sylus wierze ze sie boisz ale jeszcze troszke musisz sie pomeczyc. Ciesze sie ze zrobiłas te pierwsze kroki z zakupami dla dzidzi teraz to wpadniesz w szal zakupów :)
Zycze Ci bys jak najmniej odczuwala bólu no i czekam na wspaniale wiesci w piatek :);-)

Wrobelku trzymam kciuki za Ciebie Moze juz na dniach Hanie bedziesz tulila ! Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok POWODZENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Scarlet dziekujemy za te słowa, szkoda ze znikasz - ale PAMIETAJ !!!!!! Zawsze mozesz na nas liczyc i nie zapomnimy o Tobie. Zycze Ci szczescia i duzo sił no i radosci I jak tylko nadejdzie ten czas gdy sie zdecydujecie na dzidziusia to mam nadzieje ze sie tym z Nami podzielisz :)

Nikki ciesze sie ze wszystko u Ciebie dobrze no i u maluszka tez....Zapewne widok dzieciatka który machal byl przepiekny !:-)
Gratulacje !!!!

Ilawianko ciesze sie ze Julcia zdrowa i taka dzielna u lekarza jest :-) Musisz z niej byc dumna .... Caluski dla Julci !:-)

Kasia0201 strach zawsze bedzie sie Nam udzielac gdyz doswiadczeni bólem nie chcemy miec powtórki ale dla dzieciatka jestesmy zniesc wszystko nawet ten strach Mam nadzieje ze te Twoje pragnienie spełni sie w tym roku i zobaczysz dwie kreseczki na tescie juz wkrótce ! A tak wogole ciesze ze z córeczka jet lepiej

Sonitko to tescik trzeba zrobic ;-)

Kingus przede wszytskim licz ruch dzidziusia , zwroc uwage na brzuszek czy Ci sie nie obnizyl i oczywiscie nogi czy masz je spuchniete bardzo .

Mircia milo ze sie odezwałas...Caluski dla Adrianka :-) A ta złota mysl .... jest odpowiednim srodkiem dla Nas :-)

GosiaLew normalnie pracoholik z Ciebie .... kiedy wypoczniesz? I sie zrelaksujesz ....

Wszystkie niewymienione dziewczyny cieplutko pozdrawiam

AgaAj , Słodziutka ........ Całuski dla Was i trzymajcie sie :-(

reklama
Elfa bardzo mi przykro dla Twojego Aniolka zapalam (*)

Jesli lekarka Ci powiedziała ze sie cos takiego moze zdarzyc to raczej nie powinnas miec obaw . Co do bolu w podbrzuszu moze troche potrwac gdyz to swieza rana i potrzebuje troszke czasu na zagojenie sie.
Ja tam mialam tylko jedno zalecenie co do kolejnej ciazy no i drugie zalecenie to taki by odpoczywac i lezec w domu.
Poza tym skierowanie do poradni dostałam oczywiscie na kontrole Ja i tak po tym jak wyszłam z lekarza za dwa dni o malo znów tam nie wrócilam ze wzgledu na piersi a dokładnie pokarm

Najwazniejsze dla Ciebie jest odpoczynek i dojscie do siebie Trzmaj sie no i pisz gdy Cie smutek dopadnie

Dzieki dziewczyny za rady
Antybiotyk oczywscie dostalam
i powiem wam , ze lepiej mi juz na duchu, przed zabiegiem miałam rozmowe z ksiedzem, z kaplicy szpitalnej, troche mi ukoil bol...

Elfa -bardzo mi przykro! Miałam nadzieję że nie będziemy miały smutnych wieści od Ciebie... Trzymaj się mocno i odpoczywaj.
Jeśli chodzi o zalecenia ja w szpitalu usłyszałam, ze mam odpoczywać, nie dźwigać, i nie kapać się w wannie przez miesiąc -tylko prysznic, co strasznie mnie po jakimś czasie denerwowało. Miałam normalne krwawienie więc w tej kwestii nie pomogę ale 3 dni po zabiegu byłam u lekarza -nie badał mnie ale to była dobra okazja żeby zadać milion pytań.
Lekarz powiedział że powinnam dużo chodzić -ale się nie męczyć, współżyć mogę jak skończy się plamienie, jeśli chodzi o plamienie to może minąć i powtórzyć się znowu, i mam brać witaminy dla kobiet w ciąży bo są dobrze zbilansowane. Brałam wtedy jeszcze antybiotyki i leki na obkurczenie macicy i przeciwbólowe -ale to przepisali mi w szpitalu. To wszystko co wiem

ELFA bardzo mi przykro.Do tego co dziewczyny Ci radza to pamietam za ja miałam jeszcze zalecane aby pierwsze 48 godzin po zabiegu raczej lerzec i jezeli pujed sie kompac to powinien że tak powiem ktos mnie pilnowac bo moga zdarzyc sie omdlenia.Jezeli boli Cie brzuch to bierz tab.przeciwbólowe jezeli ból nie przejdzie po tab.powinnas skontaktowac sie z lekarzem.

KASIA cudnie ze dostałas zielone swiatełko:happy:.Co do strachu to niestety tan pozostaje do konca nie pozostaje Nam nic innego jak miec nadzieje ze tym razem bedzie ok.

Wróbelek to chyba w szpitalu juz została moze juz tuli swoje malenistwo:-D.

WITAJCIE KOCHANE JUŻ JESTEM Z CUDOWNEJ PODRÓŻY POŚLUBNEJ!!!:-):tak::-D

Kochane nie dam narazie rady nadrobić co przez dwa tygodnie naskrobałyście, więc prosiłabym o jakąś relację o nowych fasolkach (serdecznie gratuluję), o nowych forumowiczkach (serdecznie witam) i co tam u Was dziewczyny słychać:-)

Powiem Wam, że podróż była cudowna i się po prostu zakochałam w Krecie, a dokładniej w Santorini i wszem i wobec ogłaszam, że jak wygramy w TOTKA to jestem gotowa się tam przeprowadzić:-D wrzucam parę fotek:tak: od razu przepraszam, że tyle, ale nie wiedziałam, które wybrać:-p

SANTORINI
Zobacz załącznik 140066
Zobacz załącznik 140059Zobacz załącznik 140060Zobacz załącznik 140061Zobacz załącznik 140062Zobacz załącznik 140063Zobacz załącznik 140064Zobacz załącznik 140065Zobacz załącznik 140067

Reszta będzie w albumie, ale to chyba nie dziś:-p

P.S. Podróż samolotem jest fajna i nawet mi uszu nie zatyka:-p

Zaczęliśmy z Mężusiem staranka i może coś z tego wyjdzie, bo działaliśmy w naprawdę niesamowitych warunkach:-)

Ah mama sówka pięknie ! Zazdroszczę.

Uwielbiam takie domki :-):-) i w ogóle niesamowita aura aż płynie z tych zdjęć.
A samolotem pewnie, że się fajnie lata :laugh2:

Trzymam kciuki za staranka.

reklama
Do góry