aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Miłego dzionka

Olu, to może powtórz test jeszcze za 2 dni, jak nadal okresu nie będzie... Bo jak bladziutka ta druga kreska, to znaczy, że beta w moczu jest... no nie wiem, co o tym myśleć...Hej kochane.
Agnieszka czekam na wieści jak po wizycie???
Nikki za Ciebie bardzo mocno trzymam dalej &&&&&&&. I też czekam na wieści i na fotke kochana.
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Nikusia mi cykl się jeszcze nie zaczął :-( Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka

Śpioch ostatnio jestem 

fiu fiu 

może pobiegnij na betkę 

Cieszę się strasznie, bo to nie pora na fasolkę. Mimo, że teraz nie planuje staranek, to już się zajmę sobą, żeby taka sytuacja niepewna jak z tego miesiąca się nie powtórzyła. Jak już będę po @ idę do dentysty leczyć ząbki, do chirurga usuwać ósemki, no i mam zamiar dokończyć badanka wszystkie 

No i zaczynam odliczanie ;-)
więc jeszcze chyba zaczekamy -choc im więcej czasu tym więcej opcji ....
a nadzieję zawze należy mieć!
i trzymam kciuki za pokonanie przeciwności
do wieczorka