reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej kochane.

Agnieszka czekam na wieści jak po wizycie???

Nikki za Ciebie bardzo mocno trzymam dalej &&&&&&&. I też czekam na wieści i na fotke kochana.
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Nikusia mi cykl się jeszcze nie zaczął :-( Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka

witajcie

Ja już po wypadzie w góry.... było super, załapałam się na wszystkie zjawiska atmosferyczne od śniegu po słoneczko....
twarz mam spalona jak burak a zaraz spadam do pracy:-(

miłego dnia

Hej kochane.

Agnieszka czekam na wieści jak po wizycie???

Nikki za Ciebie bardzo mocno trzymam dalej &&&&&&&. I też czekam na wieści i na fotke kochana.
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Nikusia mi cykl się jeszcze nie zaczął :-( Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka
Olu, to może powtórz test jeszcze za 2 dni, jak nadal okresu nie będzie... Bo jak bladziutka ta druga kreska, to znaczy, że beta w moczu jest... no nie wiem, co o tym myśleć...

Mamo Sówko, trzymam kciuki za wysoką betę!!

Witam Was Dziewczyny, zaraz do lekarza wychodzę, a potem nie będę mieć netu aż do wieczora... niestety... Trzymajcie kciuki i miłego dnia!!

Dzień dobry :-D:-D

Przyznaję się, że dopiero wstałam :sorry::sorry::sorry: Śpioch ostatnio jestem :sorry::sorry::sorry:

Gabi śliczna Anulka, ale też jaka mamusia laska ;-):tak: fiu fiu :-D
Mamo sówko trzymam kciuki za betę :-D
Nikki dla Ciebie kciuki zaciśnięte za wizytę u lekarza :tak:
Alutka zazdroszczę Ci tych gór :sorry:
Ola druga kreska,nawet cieniutka o czymś moim zdaniem świadczy :tak: może pobiegnij na betkę :-D
Agnieszka czekamy na wieści.
Kaśka0201 Tobie zazdroszczę wesela, nawet słabego. Ja bym poszła na jakiekolwiek, żeby się pobawić (no i żeby mieć pretekst do kupienia nowej sukienki ;-);-))

U mnie chyba jednak nic się nie stało, bo czuję już nadchodzącą @. Zawsze kilka dni przed taka nerwowa jestem. Chociaż wczoraj przesadziłam, bo rzuciłam ze złości talerzem :zawstydzona/y::confused2:Cieszę się strasznie, bo to nie pora na fasolkę. Mimo, że teraz nie planuje staranek, to już się zajmę sobą, żeby taka sytuacja niepewna jak z tego miesiąca się nie powtórzyła. Jak już będę po @ idę do dentysty leczyć ząbki, do chirurga usuwać ósemki, no i mam zamiar dokończyć badanka wszystkie :tak::tak:

Poza tym, postanowiliśmy z mężem wyznaczyć sobie datę rozpoczęcia staranek. ;-);-) Wybraliśmy 12 grudnia. Mam nadzieję, że do tego czasu uporamy się ze wszystkimi przeciwnościami. :tak::tak: No i zaczynam odliczanie ;-)

Chociaż przyznam się, że w głębi duszy liczę na to, że życie pozwoli mi się wcześniej starać o ukochaną kruszynkę ;-)

Ostatnia edycja:
Aga aj witam długo Cię z nami nie był, albo tylko mi się wydaje że tyle czasu minęło
Syla jeszcze troszkę i schizy miną, minie strach -wszystko będzie dobrze a póki co dbaj o was!!!
Gosia Lew smutne są te nasze rocznice... serce boli na myśl o tym co się zdarzyło i pomimo upływu czasu nie jest lepie -jest tylko lżej. Dla wszystkich Aniołków (*)
Kasiu to dobrze ze pomimo minusów porządnie się wybawiłaś -ja też wczoraj trafiłam na popijawę -zupełnie nieplanowana impreza... a tylko na jedno małe piwo byliśmy umówieni...:-) Co do brzuszków na ślubach niestety też na taki idę -staram się psychicznie nastawić ale mi to nie wychodzi.... Dla Twojego Aniołka również (*)
Sonita ja też tak miałam ostatnio ale lekarz powiedział że nie ma się czym martwić bo wszystko w środku ok -może tak po prostu się zaczynał nieśmiało @
Jest Pixella;-) no cóż to naciesz się jeszcze brzucholkiem widać dzidziusiowi tam wygodnie:) a to jest chłopczyk że tak mu się nie spieszy???
Mamo sówko faceci to zbieracze wszelkiego sprzętu -ja przy przeprowadzce chyba tira bedę musiała wynająć bo nie wiem czym innym te graty przewiozę:wściekła/y:
Selenko to super ze skurcze się skończyły!!! bardzo się cieszę -moze pomogła chwila relaksu??
Witaj Enka -ja też się ostatnio muszę nasłuchać o samochodzie i pewnie też się skończy na przywiezionym z Niemiec -ale póki co mamy czym wozic tyłki:-p więc jeszcze chyba zaczekamy -choc im więcej czasu tym więcej opcji ....
Karola weekend byłby spędzony lepiej gdyby pogoda była ładna... a tak trochę się plany zmieniły
Cześć Motylku!!!
Nikki daj koniecznie znać jak tam dzidzia!!! oczywiście same dobre wieści przyniesiesz
Aga Ir, Szafirek, Alutka -dzień dobry:-p
Olu ja proponuję powtórzyć test za dwa dni jak radzą dziewczyny i trzymam kciuki zeby kreseczka była ciemniejsza:tak: a nadzieję zawze należy mieć!
Daaa o talerze sie nie martw -mniej do zmywania będzie:-p i trzymam kciuki za pokonanie przeciwności

Wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam -wpadnę wieczorem zobaczyć jak te wizyty Nikki i Agnieszki wypadły -chętnie posłucham dobrych wieści:sorry: do wieczorka

reklama
Do góry