reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)

reklama
Witam wszystkich jestem nowa mam 8 miesiecznego synka dwie poprzednie ciąze poroniłam.podstawa to dobry lekarz gdybym odrazu zmieniła lekarza to corcia miała by już rok i 4 mie.lekarz nie zauwazył ze mam bardzo krotka szyjke drobny bład poroniłam w 17tyg.;-)
Światełko dla Twojej Córeczki
[*]

Trzymam za Was kciuki trzymajcie sie i odpoczywajcie leżcie jak naj więcej przelezalam 9 mies ale warto było bez stresow i nerwow sie nie obeszlo cztery razy leżałam w szpitalu a za piątym poszłam rodzic ale czlowiek zrobi wszystko żeby dzidzius byl zdrow:-)

dobra zmykam bo naprawdę mam bałagan a jeszcze muszę na zakupki skoczyć z Wercią i o aptekę pewnie też zachaczę bo taki troche wariat ze mnie
ściskam Was kochane i do wieczorka

Czesc Kochane.Caly dzien mialam klopoty z wejsciem na BB...
U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich.Dzieki za kciuki:)
Bede wieczorkiem.

Ola 81 ja też miałam taką sytuację że pęcherzyki nie pękały i organizm zachowywał się jak byś była w ciąży, choć życzę ci z całego serca żeby jednak przyczyną była fasolka :)
Selenko u mnie dzień za dniem powolutku do przodu.... zaczynamy sie powoli zastanawiać co dalej, w przyszłym miesiącu idę zobaczyc co dały tabletki....
A ty jak się czujesz .... ślicznie wyglądasz:)

Czesc Kochane.Caly dzien mialam klopoty z wejsciem na BB...
U lekarza wszystko dobrze:-)Dzidzia ma 6,1 cm i z dzisiejszego usg termin wyszedl na 24 grudnia...
Tak czy tak jak pojdzie dobrze to bedzie Bozo-Narodzeniowa dzidzia.
Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich.Dzieki za kciuki:)
Bede wieczorkiem.

Kochana super, że wszystko w porządku i Dzidzia zdrowo rośnie:-) może rzeczywiście będziecie mieli prezent na święta:-)

Witaj Sikoreczka
:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry