Olu no ja widzę że "ciocie" nie mogą sie doczekać dobrych wieści -
daaa wyczuwa fasolkę i możne ma rację

Olu torbiel może była a może nie była pęcherzykiem -zaczęłam właśnie czytać o torbielach i wychodzi mi że nie musi być z pęcherzyka... Choć na swoim przykładzie wiem że z lekarzami to naprawdę jest różnie -byłam u lekarza w 4 tc i upierał się ze torbiel jest a za 3 dni inny lekarz powiedział że nic nie ma.
Agniesia82 -mój rocznik- masz rację natura jest naturą a lekarze tylko lekarzami.
Kasia może w tym cyklu podrzucisz Weronikę do kogoś i te staranka będą 2x w przeddzień 2x w ten dzień no i dla pewnosci jeszcze przez parę dni...

a teraz leć do apteki jak Cie korci;-) -mi lekarz kazał zrobić test 20go a @ mam mieć 26go jesli dobrze pamiętam -a ja tu mam test który mozna wcześniej robic -tak na nim napisane... chyba kupię jeszcze 5 sztuk
Pryszczanka ma rację -ale Ci
Olu wszyscy kibicują

-
Haniu u mnie pierwsza kreseczka też wyszła blada ale jak powtórzyłam test to krecha była jak malowanie!!!
Jezyk pozdrów wróbelka!!! lekarz z fochami -nic ciekawego
Sonita -ładne powitanie
Selenko -piękny brzucholek!!!:-) wszystkie takie ładne jesteście z tymi brzuszkami -już się i ja nie mogę doczekać;-)
Sikoreczko -zostań tutaj z nami . Dla Twojego Aniołka (*)
Agnieszka0240 -świetna informacja!!! super to w swięta więcej was będzie w rodzince
Miroslava -ja czytałam o ssaniu palców -i to znaczy ze dzicko jest samodzielne!!! Jak nie ma smoka to nie płacze tylko radzi sobie samo -też myślalam że to coś złego ale w tym artykule mieli inne zdanie na temat ssania palców