reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka0240 bardzo się cieszę że wszystko w porządku. Niech dzidzia rośnie ...

szafirek mi organizm nic nie mówi że jestem w ciąży, tylko ta nikła kreska na teście...

reklama
AGNIESZKA no to piękny prezent się szykuje na święta gratuluję i ciesze się że wszystko dobrze
a mnie HANIA do sprzątania pogoniła i juz posprzątane teraz lecę na zakupki i z Wercią na dworek
do napisania wieczorkiem

gabi super wiadomości i sliczna ta Twoja Anulka:tak::tak: buziaki

A ja mam wiadomość od wróbelka wczoraj napisała tak;
"Melduję że jutro odłączą mnie od kroplówki bo skurcze niestety nie ustepują i zrobią usg i może badanie. chwilowo jestem jeszcze w dwupaku a jutro zobaczymy co dalej.pozdrawiam, buziaki dla wszystkich"

A dziś wróbelek napisała tak:
"Jest wyraźna poprawa ale niestety nie wypuszczą mnie jeszcze bo pan ordynator wrócił z wakacji i nie ma humoru.kroplówki też mi nie odłączą.Nie będę pisać co czuję bo nie chcę przeklinać.;-)pozdrawiamy

Sikoreczka
[*] dla Twojej małej.
Agnieszka dobrze, że już udało Ci się zalogować, bo zaczynałam się martwić. Super, że wszystko ok!

Buziaki dla wszystkich :-D:-D Ja spadam do prania i sprzątania :-)

ola81, z moich doświadczeń ciążę oznaczała nawet słabiutka kreseczka w 12 dniu cyklu. Obecnie to już 37 tydzień, więc mozliwe. Rację ma również szafirek, jej doświadczenia wskazują co innego. Ja Ci życzę fasolki.:tak:

Z torbielą bywa różnie, przykład-Syla, musiała mieć operację jej usunięcia w 12 tygodniu ciązy, nie wchłonęła się. Ale teraz jest dobrze i ciąża rozwija się prawidłowo.

Co do plamień, niestety nie pomogę, pewnie przyczyny mogą być różne, u Mnie były , gdy poroniłam, w obecnej ciązy "czysto". Ale będąc w szpitalu na Amniopunkcji leżały dziewczyny, które krwawiły a ciąża była zdrowa, więc nic niczego nie przesądza. Trzeba pytać lekarza.

Tak wyglądamy dziś. Brzucho urosło Bardzooo! :-D
37 tydzień, a raczej jego końcówka..

Ja w tej chwili poszukuję jakiś dobrych dusz, co nas uspokoją. Jesteśmy w 4-ej ciąży (poprzednie roniłam) i od pewnego czasu plamię na brunatno, sprawdzaliśmy malucha i jest, serduszko bije - ale ja się naczytałam o ciążach częściowo zaśniadowych, czy czymś takim i szaleję. Od kilku miesięcy biorę duphaston (teraz 3x) i acard, + doszła no-spa. Teraz jesteśmy na zwolnieniu i mamy dużo odpoczywać.
Jakie są Wasze doświadczenia? W tę środę mamy kolejną wizytę, mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży.
Kochana, ja plamiłam i krwawiłam do 23 tc, a maluszek urodził się piękny i zdrowy, więc nie martw się i słuchaj lekarzy!!!

A u nas spokojnie, mały leży w łóżeczku i ssie paluchy( denerwuje już mnie tym) wcześniej byliśmy na spacerku i pobawiliśmy się trochę w domciu i tak sobie leci dzień za dniem no i nasza mała bestyja ma już 3 miesiące:-) echhh, ale ten czas szybko leci:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!

Selenko, wygladasz uroczo!!!

Olu no ja widzę że "ciocie" nie mogą sie doczekać dobrych wieści -daaa wyczuwa fasolkę i możne ma rację:-p Olu torbiel może była a może nie była pęcherzykiem -zaczęłam właśnie czytać o torbielach i wychodzi mi że nie musi być z pęcherzyka... Choć na swoim przykładzie wiem że z lekarzami to naprawdę jest różnie -byłam u lekarza w 4 tc i upierał się ze torbiel jest a za 3 dni inny lekarz powiedział że nic nie ma.
Agniesia82 -mój rocznik- masz rację natura jest naturą a lekarze tylko lekarzami.
Kasia może w tym cyklu podrzucisz Weronikę do kogoś i te staranka będą 2x w przeddzień 2x w ten dzień no i dla pewnosci jeszcze przez parę dni...:wściekła/y: a teraz leć do apteki jak Cie korci;-) -mi lekarz kazał zrobić test 20go a @ mam mieć 26go jesli dobrze pamiętam -a ja tu mam test który mozna wcześniej robic -tak na nim napisane... chyba kupię jeszcze 5 sztuk
Pryszczanka ma rację -ale Ci Olu wszyscy kibicują:tak: - Haniu u mnie pierwsza kreseczka też wyszła blada ale jak powtórzyłam test to krecha była jak malowanie!!!
Jezyk pozdrów wróbelka!!! lekarz z fochami -nic ciekawego
Sonita -ładne powitanie:wściekła/y:
Selenko -piękny brzucholek!!!:-) wszystkie takie ładne jesteście z tymi brzuszkami -już się i ja nie mogę doczekać;-)
Sikoreczko -zostań tutaj z nami . Dla Twojego Aniołka (*)

Agnieszka0240 -świetna informacja!!! super to w swięta więcej was będzie w rodzince:-p

Miroslava -ja czytałam o ssaniu palców -i to znaczy ze dzicko jest samodzielne!!! Jak nie ma smoka to nie płacze tylko radzi sobie samo -też myślalam że to coś złego ale w tym artykule mieli inne zdanie na temat ssania palców:tak:

reklama
selenka ślicznie wyglądacie...
wiem Agatka13 że z torbielami jest różnie. Przy poprzedniej ciąży tez miałam przed zajściem torbiel ale sie wchłonęła. Ale naprawde nie czuję ciąży.

Do góry