reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nikki a gdzie foteczka świetne wiadomości ze sobą przyniosłaś - gratuluję serca jak dzwon
Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
Przyszła mamusiu to w sumie niedługo opijanie magisterki (będzie kielich) a wtedy luzik i może fasolinka się pojawi

Nikki a gdzie foteczka świetne wiadomości ze sobą przyniosłaś - gratuluję serca jak dzwon
Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
Przyszła mamusiu to w sumie niedługo opijanie magisterki (będzie kielich) a wtedy luzik i może fasolinka się pojawi
No fotkę mam i ładuję baterie, żeby ją na fotosika wrzucić i Wam pokazać, także będzie na pewno!!

Aga, dzięki, a jak tam Twoje upławy? Uspokoiło się?

Nikki -super!!! dzisiaj naprawdę jest dzień dobrych wiadomości!!:laugh2: Dawaj to zdjęcie -"ciocia" obejrzy:wściekła/y: może jak się tak napatrzę to wykraczę sobie szybko:laugh2:
A mąż naprawdę jest oparciem dla mnie -to muszę przyznać że chyba sobie zazdroszczę:tak:
Tobie to za kilka dni będę przy robieniu testu kibicować!! Także napatrzeć się na fotkę musisz i to skutecznie!!

Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
A Nikki na kiedy masz nastepny termin?

Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
A Nikki na kiedy masz nastepny termin?
No to dobrze, że się nie pogarsza, następną wizytę mam 3 lipca-usg genetyczne, miałaś już?

reklama
Do góry