L
Losek
Gość
bede troche poszkodowana bo pewnie o wszystkim bede sie pierwsza dowiadywala
i nie bedzie mi mial kto napisac czy to juz sa skurcze porodowe czy jeszcze nie jak sie zacznie ... 
hihihiDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bede troche poszkodowana bo pewnie o wszystkim bede sie pierwsza dowiadywala
i nie bedzie mi mial kto napisac czy to juz sa skurcze porodowe czy jeszcze nie jak sie zacznie ... 
hihihi
Poza tym to jest tu sporo Śnieżynek które zostaną Mamusiami po raz kolejny. Nie bój żaby.
ale pora wstac tez na jakies sniadanko ;-)
i ja stawialabym na ta druga opcje ;-)
skad Ty masz na to sily i ochote
bo ja juz od kilka nid mam takiego mega lenia ze az wstyd
a w sumie musialabym umyc okna w pokoju Oliwii ale tak mi sie nei chce 

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Po pierwsze: gratulacje bardzo się ciesze że wszystko ok a jaka dzidzia duża :-)Hej Dziewczynki
A moze chcecie zebym przeszla do styczniowek? Bo taka stara wiekiem ciazowym jestem tu :-( ...buuu

Ja idę dzisiaj na 21:30 i mam nadzieję, że nie padnę w poczekalni, ani u gin, bo wczoraj zasnę:-)łam koło 22...
Hehe, a jeszcze go koledzy z pracy straszą, bo ten miał po wyrwaniu zęba to, a tamten tamtono masakra
a ja mu mówię, bo wy faceci to mięczaki jesteście ja miałam zęba wyrwanego i nic mi nie było
a on to Ty masz zęba wyrwanego???
ale się uśmiałam
Wiesz my mamy eskorta 3dzwiowego i nim jeździ Mężuś, bo to auto jest już na wykończeniu i ja nie mam nerwów nim jeździć, a ja mam astrę kombi i super mi się nią jeździ:-) ale mieliśmy plany by na jesień kupić citroena C2 dla mnie, bo mi się podoba, a Mężuś odziedziczyłby astrę:-) ale teraz to już sama nie wiem, bo dostaliśmy domek w spadku, ale on jest cały do wyremontowania i wolałabym w niego kasę wkładać:-)
takie twardziele z nichWłaśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka urodziła Kubusia. Skubaniutki ma 4060g i 61 cm. Kawał chłopa![]()
) zreszta on cały czas trzyma się wersji że to będzie chłopak bo gdzieś usłyszała że jak dziewczynka to urodę mamy zabiera a ja ponoć bardzo ładnie teraz wyglądam ;-)
Ja cywilny bralam ja bylam z Nicola w 9 mies , a teraz koscielny bierzemy 14 sierpnia 2010 roku...