reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria brzuszków

reklama
A oto mój brzusio w 27 tygodniu

102_0434m.jpg

Zastanawiam się jaki on będzie pod koniec ciąży :szok:

Ja od kilku dni, odkąd mi brzuch wystrzelił, czuję się tak dziwnie, jak siedzę bez stanika i trochę się garbie - piersi opierają się wtedy na brzuchu i lepią się do niego:-)

:-D zapisuję się do klubu ;-) strasznie to śmieszne uczucie.

Gdzie jest ten sklep w Piasecznie?

będzie duuuży i piękny! :)

Dziewczyny ! sliczne macie brzusie! :) :)

:-D zapisuję się do klubu ;-) strasznie to śmieszne uczucie.

Gdzie jest ten sklep w Piasecznie?

To chyba do mnie pytanie dot. sklepu z bielizną Freya ? :-)

Za Auchan jak jedzie się od strony Wawy po lewej stronie jest outlet Fashion House Fashion House - Outlet Centre - Warszawa - Galeria w nim sklep "6-ty zmysł" :-) a na przeciwko niego jest Triumph mają okrojony wybór i rozmiarówki ale zawsze można poszukać. ;-) Mi ostatnio udało się kupić staniczki po chyba niecałe 30 zeta :tak: W Gattcie np. kupiłam fajne wysokie gatki po niecałej 10 pln- prawie jak ciążowe a cena ..... :-D także polecam.

Super i mój ulubiony kolor bluzeczki :-D:-D

Mi ostatnio udało się kupić staniczki po chyba niecałe 30 zeta :tak: W Gattcie np. kupiłam fajne wysokie gatki po niecałej 10 pln- prawie jak ciążowe a cena ..... :-D także polecam.
To rzeczywiście warto pojechać.

To my dziś-27tc :-D

Kinguś bardzo ładny i zgrabniutki ten Twój brzuszek:-), mój wygląda podobnie.

Medeuska, jak to gdzie nosi: w brzuszku:-D:-D:-D;-), ja też mam mały a lekarze mówią, że dzidziuś jest rozmiarów perfekcyjnych:-D

Kinguś bardzo ładny i zgrabniutki ten Twój brzuszek:-), mój wygląda podobnie.

Medeuska, jak to gdzie nosi: w brzuszku:-D:-D:-D;-), ja też mam mały a lekarze mówią, że dzidziuś jest rozmiarów perfekcyjnych:-D
wiem wiem;-) wielkosc brzucha nie ma znaczenia dla wielkosci dzidziusia:tak::tak::tak:

reklama
Do góry