reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Galeria brzuszków

gdzie Ty nosisz to dziecko?:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
W kieszeni :-D:-D:-D
W rzeczywistości jest większy ;-)
Kinguś bardzo ładny i zgrabniutki ten Twój brzuszek:-), mój wygląda podobnie.
To dobrze, że masz podobny bo czasem się martwię czy dzidzia ma miejsce ale skoro w Ciebie dzidzia rośnie to super.
Ja mam usg jutro zobaczymy jakiego wielkoluda tam chowam:tak::-D

A to moj brzusio 3 dni temu.Ile jeszcze urosnie??
Śliczny brzusio i chyba zero rozstępów?

Zgrabniutki brzuszek :-D

reklama
kinguś rzeczywisnie nie mam na bebzolku ani jednego rozstepu a to juz 33 tyd. ale mam swietny krem ktorym Moj kochany codziennie mnie smaruje.Zaluje tylko ze nie stosowalam go rowniez na piersi bo masakralnie wygladaja,prazkowane jak zebta przez te rozstepy.

gdzie chowacie te dzidziusie???:szok::-D:-D:-D

to ja sprzed chwilki....

u mnie to tak w miarę dzisiaj.... nie wywaliło go tak mocno ale u Was dziewczynki to ja bym pewnie nawet nie rozpoznała, że to 7! miesiąc:-D:-D:-D

jak mówię, że ja zaczęłam 7 to się strasznie dziwią i pytają dlaczego taki mały brzuszek:szok:

Załączniki

• 200907152098.jpg
    200907152098.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 105
Katarzynka w końcu brzuszek ciążowy, bardzo ładny.:tak:

Catedra twój brzuszek też super.:tak: Wydaje mi się, że bardzo podobny do mojego.

reklama
Do góry