reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

terminy i wyniki badań/USG

Jesteśmy :)

Mamy 1/2kg żywej wagi, zdrowe serce, wątrobę, obie nerki, ładne przepływy, dużo wody (15cm) i nadal jesteśmy dziewczynką :)

A ja niestety mam cukrzycę ciążową (na razie niską) jutro idę na szkolenie, glukometr i paski kupione... miałam 145 cukru przy obciążeniu 75g.
Dobrze że to tylko 4 miesiące :) ja jestem ŁASUCH!
Congrats dla córy :) Cukrzycy stawisz czoło :evil: Tylko szkoda tych słodyczy, szkoda...

reklama
Passingby, spoko luz!!! Słodycze są nie aż takie dobre:baffled:... W każdym razie niektórzy tak mówią...:dry:.... Ważne że córuchna piękna, zdrowa i w ogóle:tak::-D. GRATULACJE!!!

Jesteśmy :)

Mamy 1/2kg żywej wagi, zdrowe serce, wątrobę, obie nerki, ładne przepływy, dużo wody (15cm) i nadal jesteśmy dziewczynką :)

A ja niestety mam cukrzycę ciążową (na razie niską) jutro idę na szkolenie, glukometr i paski kupione... miałam 145 cukru przy obciążeniu 75g.
Dobrze że to tylko 4 miesiące :) ja jestem ŁASUCH!

Passingby gratuluję !!!!

PS PYTAŁAM JAK MASZ NA IMIĘ .....

Gieoska bylysmy w tym samym czasie na glukozie :) ja mam dzisiaj wyniki :) ale mi pobierali krew na szczescie dwa razy bo drugiej godziny bym nie wysiedziala :) potem bylo tylko jedzenie i spaaaaanie :)

reklama
a czemu dopiero wponiedzialek bedziesz na forum..to w domku nie masz netu??
niestety :( nad czym ubolewam... ale mamy z mezem umowe ze jak bede juz w domu to bede miec neta.... na razie 8 godzin w pracy mi wystarcza a placic 100 zl/miesiecznie nie ma sensu... ale jak pojde na l4 i macierzynskie to i bede miec neta :) wiec bede z Wami na biezaco :)

Do góry