reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
cywilny mamy 22 sierpnia. Kościelny miał być końcem października ale odwołaliśmy. Zrobimy go jak się już dziecko urodzi i będzie miało 4,lub 5 miesięcy. Na pewno zrobimy bo księdzu powiedzieliśmy ze tylko ze względu na moje zdrowie go przekładamy.
A sukienka , może do 22 nie przytyje już wiele. Ostatnio mam apetyt tylko na owoce i warzywa i to w postaci surowej. Dzis wmuszę w siebie nalesniki ze szpinakiem. uwielbiam je ale jakos nie mam ochoty na nic ciepłego
A sukienka , może do 22 nie przytyje już wiele. Ostatnio mam apetyt tylko na owoce i warzywa i to w postaci surowej. Dzis wmuszę w siebie nalesniki ze szpinakiem. uwielbiam je ale jakos nie mam ochoty na nic ciepłego
Julisia jasne, że tak praca nigdy sama nie ucieknie.
Moja wizyta dzisiaj trwała bardzo krótko moja pani doktor jest na urlopie wiec musiałam pójśc do innej ta z kolei spóźniła sie godz więc przyjmowała szybko i po łebkach bez badania bez usg.
Eh nie pozostaje nic innego jak czekać na moja lekarkę. Ogólnie wzystko w porządku ale nastawiłam się ze zobaczę maluszka a tu lipa.
Mama Sówka nie martw się wszytsko będzie dobrze i szybciutko będziesz w domku.
Moja wizyta dzisiaj trwała bardzo krótko moja pani doktor jest na urlopie wiec musiałam pójśc do innej ta z kolei spóźniła sie godz więc przyjmowała szybko i po łebkach bez badania bez usg.
Eh nie pozostaje nic innego jak czekać na moja lekarkę. Ogólnie wzystko w porządku ale nastawiłam się ze zobaczę maluszka a tu lipa.
Mama Sówka nie martw się wszytsko będzie dobrze i szybciutko będziesz w domku.
Czarodziejka
Fanka BB :)
Dzien Dobry Dziewczynki
Witam,
jestem tu pierwszy raz, ale chciałam do Was dołączyć.
Jestem w 9 tygodniu ciązy i rzekomo termin mój wypada na luty.
Mam nadzieje że wymienimy jakieś zdania opinie czy uwagi.
Dzien Dobry Dziewczynki
Dzien dobry Czarodziejko
Witam,
Witaj Moniko
Prędko wrzuć jakiś suwaczek to będziemy tu go podglądać i sobie wspólnie przezywać wszystko.
Czesc dziewczyny melduje sie po leniu, bylo wspaniale , poczulam sie jak nowo narodzona, zaraz wybieram sie z mala na plac zabaw kryty bo w zürichu leje , trzeba jednak z mala wyjsc .Ja juz nie moge doczekac sie wizyty u lekarza ale to jeszcze 10 dni jak ten czas sie wlecze do wizyt.
Dziewczyny czy wyscie juz wymienialy sie tel? Odezwe sie jak wroce z placu zabaw.
Dziewczyny czy wyscie juz wymienialy sie tel? Odezwe sie jak wroce z placu zabaw.
reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
Witaj Moniko 
kejt82 a ja marze o burzy, deszczu, o wszystkim tylko nie o słońcu
a u nas grzeje non stop. Czemu akurat 1 trymestr wypadl w tak piekną pogodę?? Ale całe szczęscie niedługo się skończy i mam nadzieję że i ja poczuję się lepiej.
kejt82 a ja marze o burzy, deszczu, o wszystkim tylko nie o słońcu