reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny kupiłam na allegro 2 komplety pościeli i jestem zakochana w tej w paski !!!!!

Nie lubię tych pościeli z misiami, zyrafami itd a na te co kupilam nie moge się napatrzeć :-) Ładne ?

Ola sliczna ta posciel szczegolnie w paski:-)daj linka do nich bo moze i ja sie skusze:-)widze szal zakupow u Ciebie na calego hehe:-)

reklama
Olcia pościel jest cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też bardzo mi się podoba, ja to kupiłabym tą niebieską z serduszkami, ale to we wrześniu, jak już siądę zrobię listę co potrzebuję, sprawdzę co w "spadku" podostawałam i zabiorę się za zakupy dla Patryka:-)

Gawit o tym samym pomyślałam, bo nawet jak takie rożki jak mój są tańsze, a są, bo kosztują 16,50 zł, ale przesyłka 10 zł, więc już drożej wychodzi, chyba, że u jednego sprzedawcy robisz duże zakupy, to albo liczy za jedną przesyłkę, albo przesyłka gratis. Ale komputer nie oddaje rzeczywistości i lepiej wziąść do ręki obejrzeć i kupić.

2 komplety muszą być, bo jak dziecko np zwymiotuje albo zrobi "kupke pod pachy" to trzeba posciel zmienic. Ale przescieradel to ja bym proponowala troszke wiecej, chociaz 4 bo to najczesciej sie brudzi:tak:

Pościel cudna! ta w paseczki i jeszcze błękitna i ecri mi się podoba :-) a no i ja słyszałam, że minimum 2 komplety pościeli trzeba mieć

ten wózek jest fajny GONDOLA/SPACER CONECO V4 - WIELKA WYPRZEDAŻ !!!!! (688037415) - Aukcje internetowe Allegro chociaż czytałam raczej negatywne opinie o coneco, że są niewyprofilowane, źle się prowadzą

Wózek X-LANDER XT +GONDOLA+ TORBA X-BAG +GRATISY (681014337) - Aukcje internetowe Allegro a x-landery odradziły mi już 2 koleżanki. albo obie mają pecha do tych wózków, albo te wózki faktycznie felerne (ciężko się składają, krzywo jadą, jednej ciągle coś się dzieje z oponą ) aczkolwiek wizualnie bardzo mi się ten wózek podoba

reklama
Do góry