katarzyna1983
Fanka BB :)
a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....
A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!!a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru
Kilolek a potwierdzenie nadania paczki masz? wydrukuj sobie wszelkie potwierdzenia przelewu, maile itp, i napisz ze jak nie zwroca to idziesz na policje....
jak zalatwisz na policji to chocby nawet allegro ze swojego ubezpieczenia z tego co pamietam zwraca