reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pomniejszamy się :)

Wow:szok: Gratulacje Aniolku! Cóż za efekty, ale czy to nie za szybko tak 10kg w miesiac? W sumie najważniejsze że Ty sie dobrze z tym czujesz.

reklama
aniołku gratuluję
mysle ze nie za szybko bo duzo kobiet po ciąży gubi szybko kilosy,jestes moim idolem:-D
proteinowa jest swietna chudnie sie w oczach- byle tylko trzymac sie jej zasad;-) a z tym juz gorzej;-):-D:-D:-D

ja ją mało stosowałam ale waże dzis 69,6 a jak startowałaś z dietą to ja ważyłam 72 kilo
ale mnie zazdrosc (taka pozytywna) zżera ze tyle schudłaś i lece na masto kupic książke o tej diecie i zaczynam znowu tym razem konkretnie bo efekty są na bank- szczególnie w I fazie i zaraz Cie dogonie :):-D:-D:-D
nie bedzie to łatwe bo Ty masz silną wole a ja nie:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
aniołku gratuluje

czytam o tej diecie od dłuższego czasi i wątpiłam żebys schudła a tu takie piękne rezultaty... a ja użeram sie z 5 kg od 2 miesiecy,,, no wstyd przy Tobie!:-)

adusia sama powiedz aniołek szaleje z kg a tu człowiek cięzko sie mobilizuje do kilku...
aniołku a brzuszek też spada?

oj dziewczyny, powiem wam, ze ja bardzo chetnie przyjme od was zbedne kilogramy:tak: stanelam dzisiaj na wage i sie przerazilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: waze 47,5kg przy 170cm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tyle to ja wazylam w 8 klasie podstawowki.. takze po ciazy zamiast zostac to ucieklo mi jeszcze 5,5kg:szok::szok::szok:

reklama
Do góry