reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Emy witaj!!!

wczoraj o tobie myślałam,to chyba Cie myslami sciagnełam :-)
nie mogłam sobie przypomnieć Twojego nicku
ciesze sie ,ze juz po zaśniadzie
Motylku ogromne gratulacje!!!

witajdzie dziewczynki,miłego weekendu zycze

reklama
hej
no...straszne tu pusto.....
wpadłam na chwilkę się przywitać-Kuba zasnął a ja zupkę gotuję.
ekologiczną :-D-bo wszystko mam od babć z ogródków.-zupka buraczkowa.:-)
dziś już trochę zrobiliśmy z małym szkodnikiem
pomagał mi myć samochód.
byliśmy na zakupach
i padł biedaczek z przemęczenia.:-D

Gabrysia-dzięki :tak:
Nikki-a ten lactovaginal -to co to???-czopki??? na receptę???
o mężu nic nie mówili,ale sama chciałam zapytać przy okazji jak będę na wizycie sprawdzającej po zabiegu.
ruda-ano ;)-fajnie u nas jest-tzn.w naszych okolicach.
Wiolka-to zabieg miałyśmy tego samego dnia -bo ja też 30-ego.
Kinguś -dostałam Amotaks być może masz rację z tą owulacją???muszę o wszystko wypytać ginka jak pójdę na wizytę.
a album zaraz zobaczę -dzięki ;-)

miłej sobotki Wam życzę. :tak:;-)
wpadnę wieczorkiem.

uprzedzę Nikki :zawstydzona/y:
Kasiamaj-lactovaginal - bez recepty można dostać, stosuje się(dopochwowo) w celu przywrócenia lub uzupełnienia prawidłowej flory bakteryjnej pochwy.
ja brałam strasznie dużo antybiotykow przez pelne 40 dni...dobrze po czymś takim (antybiotykoterapii)właśnie stosować ten lek, ja jeszcze maści - clotrimazolum, doustnie acidolac i jogurciki...
pozdrawiam

Witam Was dziewczynki!!!
Odpoczywam i jest mi dobrze -brzuch troszkę ciągnie poza tym nic się nie dzieje.

Nikki nic nie biorę -żadnych dopalaczy ani luteiny ani duphastonu i bez badań progesteronu nie zacznę nic brać. Ostatnio to nie pomogło więc nie będę się taraz spinała i udawała że to taki cud medycyny na wszystkie bolączki ciążowe. Póki co było to raz po przytulankach i oby się nie powtórzyło. Cieszę się że u Was ok dziewczynki:-D

Mazia
jak samopoczucie -bobasek koło suwaczka naprawdę cudny:tak: skąd wy takie rzeczy bierzecie?:confused:

Kasiamaj
witaj mnie nie bolał wcale bo miałam do leków na obkurczenie macicy przeciwbólowe proszki od lekarza -ciągnął tylko przez cztery dni wieczorami ale to chyba od latania w dzień i nagłego rozluźnienia mięśni jak się kładłam. Lekarz kazał dużo chodzić żeby wszystko się lepiej oczyściło.

Ola jak tam się czujesz, kiedy do ginki idziesz?

Gloria
zabraniam kopać doły! :wściekła/y: koniec -piękna pogoda leć witaminki słoneczne łapać -ponoć słońce pomaga na chandrę -ja tam wolę solarium;-) 10 minut i dawka dzienna ciepła zaliczona:-)

Wiolka no to miłej imprezy -niech procenty dobrze na Ciebie wpływają:-) niestety mnie też nie było 24h a tu tyle napisane ze szok. Ale staram się przeczytać choć już mi się miesza;-)

Madziak
pozdrowienia dla Ciebie!!!

Danula
witaj a co u Ciebie się dzieje, nie jesteś tutaj za często:confused:

Sonita ja myślę osobiście ze jeśli chodzi o te chorubska to są groźne jak się zachoruje w ciąży... moze jak się ma już którąś z nich (toxo czy cyt) to już jest mniej groźne -już organizm ma przecież przeciwciała. Co lekarz to opinia a ja uważam że będzie dobrze.:tak:

Malina
upominaj się o skierowania albo chociaż listę badań do zrobienia -mi mój powiedział że może mi spisać badania ale to będzie kosztowało -no trudno. Niech kosztuje bylebym spokojniejsza była.

Emy
dziękuję i cieszę się że masz za sobą leczenie. Teraz kochana dbaj o siebie i trzymam kciuki żeby czas zleciał Ci szybko i porzyjemnie do czasu staranek:tak: a później jeszcze przyjemniej ;-)

Koti81
jaki jest przepis na sielankę -proszę podaj mi go bo o ile jest dobrze to czasem mam takie nerwy że piekiełko robię w domu:baffled::szok:

Karola
odsapnij trochę od tej roboty -a niestety muszę Ci powiedzieć że ja też zaliczam się do takich wariatów...:sorry2:

Ruda
mnie też zadziwia mój optymizm ale jestem nim naładowana jak armata wojenna:tak::-D dziękuję. Olej teściową -z zasady musi Cię nie trawić moja jest super bo daleko. Jest taki kawał "-Mamo poznałem dziewczynę i chcę Ci ją przedstawić, przyprowadzę jutro 3 koleżanki i zobaczymy czy zgadnisz która to moja wybranka. Tak też się stało. Posadził na kanapie wszystkie trzy i wprowadził mamę do pokoju. Mama na to -to ta ruda w środku. Syn pyta -skąd wiesz? na to mama -bo od razy mnie wk****a" życie:-)

Just
tak to jest że po zabiegu musimy się pożegnać z tym co było przed -czuje się właściwie wszystko inaczej i trzeba się siebie na nowo uczyć...:-(

Lenka trzymaj proszę bo bardzo przydadzą mi się każde kciuki!!!:tak::tak: gratuluję zielonego światełka:-D:-D:-D:-D

Gabrysiaa
daj znać co z wynikami!!! oczywiscie trzymanie kciuków za cudowne wieści!!!:tak:

Kasiu
ja już do tej kruszyny tak gadam że chyba i bez słyszenia już ma mnie dość:tak: a o ciociach wie już wszystko i dziękuje za kciuki:-)

GosiuLew jak Ty tyle zajęć masz to nie dziwię się że na odpoczynek brak czasu -to cudownie że mebelki i sprzęty kupujesz -my wznowiliśmy szukanie działki dopiero. Zobaczymy co będzie -miłego leniuchowania na plaży:tak:

Kinguś
jak Ty te upały z takim brzuniem znosisz? ja umieram zawsze jak jest gorąco i duszno a Ty jak sobie z tym radzisz? no chyba ze jesteś bardzo ciepłolubna jak mój S to wtedy sprawa jasna:tak:

Ola15 Tobie również spokojnego i miłego weekendu życzę!!

Agnieszko
-same dziewczynkki bo tak dobrze robota wykonana:tak: mój tato ma dwie córy i zawsze się chwali że nie odwalił kichy tylko porządnie do sprawy podszedł:-D:-D:-D

Ja uciekam -moze zajrzę jutro choć net tutaj wolno chodzi.
Powiem Wam szczerze że S bał się cieszyć i widziałam to po nim więc powiedziałam mu że ja się cieszę i nie przestanę się cieszyć żeby dom szybko budował i... chyba oszalałam...

Pozdraiwiam!!!

reklama
Do góry