reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Cleo, a jak jest z suwakami w tych śpiworkach? Bo ja też rano wysłałam męża do Real. Dzwonił, że patrzył na nie i że suwaki strasznie się zacinają. Nie wiem w końcu czy kupił, mówił, że wziął kocyki i pieluchy tetrowe.
No i z tymi pieluchami było podobno małe zamieszanie, bo miały być przecenione na 15,99 (tak jest w gazetce), a na opakowaniu wielkimi czerwonymi literami pisało PROMOCJA 24,?? zł. Szkoda tylko, że mąż zauważył to dopiero po odejściu od kasy, ale i tak wrócił i wykłócił się o tą cenę (zwrócili mu różnicę).
Dlatego bądźcie czujne przy kasie i nie dajcie się naciągnąć! Już nie pierwszy raz słyszę o takim przypadku w hipermarketach.
U mnie tez wyskoczyły 24 zł za tetrowe!!! Ale jakas Pani z nadzowru poszla ze mna do obslugi klienta i zaplacilam 15,99 chyba ceny nie zmienili :-/

Suwaczek chodzi elegancko , a wiesz że nawet nie sprawdzilam w sklepie ale jestem gapa a jakby byl zepsuty :-/

reklama
U mnie tez wyskoczyły 24 zł za tetrowe!!! Ale jakas Pani z nadzowru poszla ze mna do obslugi klienta i zaplacilam 15,99 chyba ceny nie zmienili :-/

Suwaczek chodzi elegancko , a wiesz że nawet nie sprawdzilam w sklepie ale jestem gapa a jakby byl zepsuty :-/
Mojemu mężowi powiedzieli, że pewnie promocja nie wskoczyła przy kasowaniu. Tylko, że podobno na opakowaniu pisało, że 24zł to cena promocyjna... No nie wiem, w każdym razie trzeba uważać.
A jak oceniasz jakość tych pieluszek? Mam nadzieję, że nie rozlecą się po pierwszym praniu?
Tak się dopytuję, bo będę je miała w domu dopiero wieczorem, a jestem baaardzo ciekawa :-)

Mojemu mężowi powiedzieli, że pewnie promocja nie wskoczyła przy kasowaniu. Tylko, że podobno na opakowaniu pisało, że 24zł to cena promocyjna... No nie wiem, w każdym razie trzeba uważać.
A jak oceniasz jakość tych pieluszek? Mam nadzieję, że nie rozlecą się po pierwszym praniu?
Tak się dopytuję, bo będę je miała w domu dopiero wieczorem, a jestem baaardzo ciekawa :-)
Grube to one nie są ale do wytarcia buzki czy podłozenia to się nadadzą chyba.Ja to zielona w tych pieluchach jestem.Ale jakbym miała je na pupe nakładać to chyba za cienkie moim zdaniem.Zresztą ja będę uzywac jednorazówek, a te jak już wspomniałm tak o a to do buzki, podłożenia, wytarcia itp.

Grube to one nie są ale do wytarcia buzki czy podłozenia to się nadadzą chyba.Ja to zielona w tych pieluchach jestem.Ale jakbym miała je na pupe nakładać to chyba za cienkie moim zdaniem.Zresztą ja będę uzywac jednorazówek, a te jak już wspomniałm tak o a to do buzki, podłożenia, wytarcia itp.
Ja też zamierzam używać pampersów, a tetrowych tylko do podłożenia itd.
My mieszkamy teraz w Nowym Sączu i tutaj mąż robił zakupy :happy:

Ja też zamierzam używać pampersów, a tetrowych tylko do podłożenia itd.
My mieszkamy teraz w Nowym Sączu i tutaj mąż robił zakupy :happy:
Aha
Bo wiesz co jak poszłam na dział dzieciecy kupic własnie te śpiworki to kręcił się jakiś facet i tez je oglądał myślałam może że to Twój mąż skoro rano już go wyslalaś ,tak jakoś mi się skojarzyło:-D

fajny ten kocyk:-)szkoda ze mam real na drugim koncu miasta:-(No chyba ze ktoras z wroclawia mi kupi:-)i niestety oni specjalnie nnie naklejaja tych cen promocyjnych w przypadku pieluch 15,99 tylko 24 to jedni to zleja a inny sie beda klucic o ta roznice..wiec tak czy siak trzeba sie klucic o swoje:-)

fajny ten kocyk:-)szkoda ze mam real na drugim koncu miasta:-(No chyba ze ktoras z wroclawia mi kupi:-)i niestety oni specjalnie nnie naklejaja tych cen promocyjnych w przypadku pieluch 15,99 tylko 24 to jedni to zleja a inny sie beda klucic o ta roznice..wiec tak czy siak trzeba sie klucic o swoje:-)
Ja też bym się kłociła gdyby nie miła obsluga.W koncu to prawie 10 zł róznicy i tylko dlatego tak rano pojechałam.Za 10 zł mam kocyk.jak promocja to promocja:-)łaski nie zrobią że cenę zmienią.

reklama
Aha
Bo wiesz co jak poszłam na dział dzieciecy kupic własnie te śpiworki to kręcił się jakiś facet i tez je oglądał myślałam może że to Twój mąż skoro rano już go wyslalaś ,tak jakoś mi się skojarzyło:-D
No samotny facet w dziale dziecięcym, to rzeczywiście rzadkość :-D Na co dzień to raczej widuje się takich, co snują się apatycznie za swoimi żonami wlekąc pełny koszyk... Ech, a ten mój biedny niestety teraz musi sam wszystko załatwiać, bo ja jestem uziemiona. Bardzo przy tym cierpi he he :-)

Do góry