katarzyna1983
Fanka BB :)
Katarzyna1983 ale kolorowo będzie w tym łóżeczku :-)
katrenki fajny wzorek z dżdżowniczką:-)
Dzidziusiom będzie się na pewno dobrze spało :-)
Cleo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katarzyna1983 ale kolorowo będzie w tym łóżeczku :-)
katrenki fajny wzorek z dżdżowniczką:-)
Dzidziusiom będzie się na pewno dobrze spało :-)
klaudzia czy ty tez odnosisz wrazenie, ze tu wszystko co dla dziewczynek rozowe a dla chopczykow niebieskie i trzeba sie nameczyc zeby twoja dzidzia nie byla taka landrynkowa....bo ja wole kolorowe....
Ja kupiłam kubeł na Allegro używany, z 2 wkładami za 5 dyszek :-)No wlasnie w Polsce sporo kosztuja te kubelki a na zachodzie sa za grosze..pewnie gdyby u nas bylyby duzo tansze to tez bym kupila:-)ale chyba zaopatrze sie tylko w te woreczki zapachowe:-)
fajnie, ze jednak się tym zajmuje. Gdybym to ja nie mogła wyjsć to pewnie musiałbym wszystko kupić na allegroNo samotny facet w dziale dziecięcym, to rzeczywiście rzadkośćNa co dzień to raczej widuje się takich, co snują się apatycznie za swoimi żonami wlekąc pełny koszyk... Ech, a ten mój biedny niestety teraz musi sam wszystko załatwiać, bo ja jestem uziemiona. Bardzo przy tym cierpi he he :-)
Cleomusza nasze bobasy snic o rzeczach cudownych, chmurkowych itp
to i kazda z nas posciel wg gustu dobiera
)) ciesze sie ze sie podoba
mam nadzieje ze jakosc bedzie odpowiednia
![]()
No pewnie...mysle, ze na poczatku to by sie chcialo wszystko...zwlaszcza, ze to wszystko takie ladne i slodkie, ja tez staram sie myslec rozsadnie bo inaczej kupila bym wszystko, juz teraz mysle czy w ogole zdaze zalozyc jej wszystkie te ciuszki ktore kupilam bo przeciez bobasy rosna jak na drozdzach....obiecalam sobie ze jeszcze tylko kilka body i nic wiecej......ale nie jest latwo....:-)Na pewno będzie wszystko dobre i śliczne.Nie popadajmy w paranoję.Mnie już trochę mąż stopuje bo na początku chciałam kupywać Bóg wie co i najlepiej żeby było najdroższe i ach i och!! a to nie o to chodzi przecież.Kupuję to na co mnie stać, a tańsze nie znaczy złe czy gorsze bo ktoś tak powie.