reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

obiecalam sobie ze jeszcze tylko kilka body i nic wiecej......ale nie jest latwo....:-)
:-D:-D

Ja już powoli się skupiam na odmalowaniu pokoju i urządzeniu kącika dla maluszka.Trochę rzeczy z listy zostało do kupienia ale na spokojnie i powoli...

W ogóle przyszedł mi wczoraj do głowy pomysł i tak sobie myślę jak to będzie wygladało gdy w jednym pokoju( bo mieszkamy w kawalerce) na jednej ze scian tam gdzie ma być łożeczko będą inne kolorki i naklejki jakieś zwierzątka.No tak mi się to podoba strasznie i chcę taki mini kącik zrobić.Mężulkowi też podpasowało jak pokazałam mu w necie.

reklama
Ja kupiłam kubeł na Allegro używany, z 2 wkładami za 5 dyszek :-)
ja wiem ze mozna uzywke kupic ale moj m by stwierdzil ze skoro przy corce nie mialam to po co mi teraz:-)
:-D:-D

Ja już powoli się skupiam na odmalowaniu pokoju i urządzeniu kącika dla maluszka.Trochę rzeczy z listy zostało do kupienia ale na spokojnie i powoli...

W ogóle przyszedł mi wczoraj do głowy pomysł i tak sobie myślę jak to będzie wygladało gdy w jednym pokoju( bo mieszkamy w kawalerce) na jednej ze scian tam gdzie ma być łożeczko będą inne kolorki i naklejki jakieś zwierzątka.No tak mi się to podoba strasznie i chcę taki mini kącik zrobić.Mężulkowi też podpasowało jak pokazałam mu w necie.

skoro podoba wam sie taki pomysl mini pokoju to robcie go i dawaj zdjecia:-)

gie-ośka napewno nie mój.hehe
wczoraj się napalił na pościele z kubusiem puchatkiem i szukał i znalazł jeszcze z baldachimem i rożkiem i kocykiem samochodowym oraz firankami i zasłonkami....
i chce je zaówić... hehe a na koniec znalazł bardziej kolorowe... a że ine było rozmiaru do łóżeczka tylko 160 na 200 to uznał że może sobie zamówimy:sorry2: heh....

gie-ośka napewno nie mój.hehe
wczoraj się napalił na pościele z kubusiem puchatkiem i szukał i znalazł jeszcze z baldachimem i rożkiem i kocykiem samochodowym oraz firankami i zasłonkami....
i chce je zaówić... hehe a na koniec znalazł bardziej kolorowe... a że ine było rozmiaru do łóżeczka tylko 160 na 200 to uznał że może sobie zamówimy:sorry2: heh....

no zeby facet oszalal na punkcie puchatka to tego jeszcze nie slyszalam..daje link do puchatkowej poscieli do lozeczka..ten sprzedawca ma rozne kombinacje Informacje o Użytkowniku dzieciaki1 - Aukcje internetowe Allegro ja tez od niego kupie posciel ale w pazdzierniku jak zakaz zostanie zniesiony na zakupy:-)

no zeby facet oszalal na punkcie puchatka to tego jeszcze nie slyszalam..daje link do puchatkowej poscieli do lozeczka..ten sprzedawca ma rozne kombinacje Informacje o Użytkowniku dzieciaki1 - Aukcje internetowe Allegro ja tez od niego kupie posciel ale w pazdzierniku jak zakaz zostanie zniesiony na zakupy:-)
własnie z jego strony oglądaliśmy te
HIT!!!KUBUŚ PUCHATEK POŚCIEL 6-ELEMENTÓW DISNEY (713850252) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze jedne z innej stronki (który w całym zestawie wraz z firankami urzekł mojego D)
http://allegro.pl/item707637675_6_el_posciel_120_x_90_satyna_bawelniana_lux.html (ten miał być) ale w zestawie jako 13 el.. czyli całość jak na obrazku
oraz taki kubusiek ale ten jest na większe łóżko
KUBUS SHREK PIRACI INNE 34 WZORY POŚCIEL 160/200 (709210255) - Aukcje internetowe Allegro

aha i jeszcze tą pościelkę mam:
http://allegro.pl/item707947203_disney_posciel_kubus_dla_malucha_4_wzory_100x140.html

Ostatnia edycja:
też wybrałam się dzisiaj do reala i tak ten kocyk to bardzo kiepski coś w stylu rzeczy które dodają do gazet ale kupiłam jeden i zaraz zabrała go Zuzka bo ma Kubusia Puchatka a niech jej będzie ten śpiworek taki średni ale może być pani przyniosła mi jeszcze z magazynu body za 1,99 sztuka(kupiłam 5) i wyglądają całkiem całkiem nawet jak się rozlecą po paru praniach to nie będzie szkoda
we wrześniu chcę się wybrać do Ikei i tam kupie kocyki i pościel bo są super i nie takie drogie
ja też właśnie wróciłam z realu i kupiłam tylko śpiworek. Duże są te śpiworki i dosyć cienkie (jeden grubszy i mniejszy mam) więc najwyżej będzie na wiosne.
Co do kocyków to nie kupowałam bo strasznie cieniutki i taki dziwny wydawał mi się że rozsypie się po praniu. Na pewno to nie jest ciepły kocyk, tylko taki na lato, a przecież wtedy i tak się rzadko dzidzi przykrywa. Najwyżej flanelką. Mam jeden grubszy kocyk więc wystarczy.
Te body widziałam. U mnie jest ich bardzo dużo w realu, ale nie brałam bo wszystkie są z krótkim rękawkiem a takich mam już dużo :))

reklama
:-D
No my tez mamy jeden pokoj i na poczatku tez o tym myslałam, żeby na fragmencie ciany na ktorje bedzie łóżeczko zrobic nieco jasniejszy kolor niz mamy i jakos odznaczyc "kącik" dla dzidzi, ale jakos ten pomusl nie urzekł mojego męza wiec temat sie skonczyl i jednak nie robimy. Mam nadzieje ze w przeciagu roku (maksymalnie!!) kupimy wieksze mieszkanie i wtedy synek dostanie swoj pokoj.

Do góry