reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

tanio, szkoda, że ja nie pojechałam z mężem:-(

Madziu, ja dziś byłam w Realu juz o 8.30 i kocyk kupiłam ale śpiworków nie było bo powiedzieli, że jeszcze nie przyszły. Może wieczorem albo jutro będa ale mi sie już tam nie chce jechać... Szkoda, że nie zauważyłam promocji na tetry ale trudno, kupię gdzie indziej...

reklama
Ja dziś szalałam na zakupach i kupiłam w New Yorkerze sukienke za 22,95, w H&M kurteczke dla małego za 20 zł i bluzeczke za 5 zł. Poza tym wpadłam do sklepu "wszystko za 5 zł" i kupiłam za 10 zł świetną pidżamke dla siebie. Świetnie nadaje sie do karmienia bo jest głęboko rozpinana więc spokojnie mozna karmić maleństwo. Chciałam dołączyć zdjątka ale w sztucznym świetle źle widać więc postaram sie wkleić jutro.

Gosiu, Pepco jest na Lotniczej, Strzegomskiej i Świeradowskiej. Dokładny adres znajdziesz na ich stronie internetowej. Ja dziś byłam w Pepco ale te dresiki z polarku były tylko duże więc zrezygnowałam...
Dokladnie, njamniejszy na 74, ale ja mam duzo rzeczy po synku wiec zainwestowalam "na wyrost". Zreszta dla Macia tez zawsze lubilam kupowac na wyrost. Potem wyciagalam i bylo jak znalazl:-D

Madziu, ja dziś byłam w Realu juz o 8.30 i kocyk kupiłam ale śpiworków nie było bo powiedzieli, że jeszcze nie przyszły. Może wieczorem albo jutro będa ale mi sie już tam nie chce jechać... Szkoda, że nie zauważyłam promocji na tetry ale trudno, kupię gdzie indziej...

Może mój mąż da się namówić i jutro pojedzie do real po śpiworek, w sumie to ma po drodze z pracy.

Jakby ktoś był zainteresowany to dziś kupiłam w Biedronce chusteczki dla dzidzi nawilżające 4x72 szt. za 12,99. Poza tym widziałam, że w Rosmannie jest pościel z Kubusiem Puchatkiem 2 cześciowa za 49,99. Nie widziałam jej niestety osobiście bo juz było zamknięte ale myślę, że oferta ciekawa.

Jakby ktoś był zainteresowany to dziś kupiłam w Biedronce chusteczki dla dzidzi nawilżające 4x72 szt. za 12,99. Poza tym widziałam, że w Rosmannie jest pościel z Kubusiem Puchatkiem 2 cześciowa za 49,99. Nie widziałam jej niestety osobiście bo juz było zamknięte ale myślę, że oferta ciekawa.

W Oleśnicy też jest Rossmann to jutro idę zobaczyć:tak:

reklama
Ja kupiłam w końcu śpiworek :-) Bardzo mi się spodobały jego kolorki. Już mam go w domku i na żywo wygląda jeszcze lepiej :-) Myślę, że nie przepłaciłam :-)
Śpiworek do spania 0-6 mcy - super sprawa (708755006) - Aukcje internetowe Allegro

Wiem, że kupowałyście już pościel z allegro od użytkownika mamo-tato. Ja chcę też teraz kupić taki zestawik i mam pytanie, czy na żywo też to wszystko tak dobrze się prezentuje? I czy wkład kupowałyście u nich czy też inny? Mnie ostatnio Pani w sklepie postraszyła, że wkład musi być z tych naprwdę dobrych jakościowo bo inaczej alergia murowana :-( I teraz nie wiem co robić bo już na cały zestaw 12 elementowy byłam zdecydowana.
~ 12-CZ POŚCIEL 90x120 MAMO-TATO - SUPER GRATISY (708694009) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry