reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Katarzyna1983 ale kolorowo będzie w tym łóżeczku :-)
katrenki fajny wzorek z dżdżowniczką:-)

Dzidziusiom będzie się na pewno dobrze spało :-)

Cleo :) musza nasze bobasy snic o rzeczach cudownych, chmurkowych itp :) to i kazda z nas posciel wg gustu dobiera :))) ciesze sie ze sie podoba :) mam nadzieje ze jakosc bedzie odpowiednia :)

reklama
klaudzia czy ty tez odnosisz wrazenie, ze tu wszystko co dla dziewczynek rozowe a dla chopczykow niebieskie i trzeba sie nameczyc zeby twoja dzidzia nie byla taka landrynkowa....:sorry2:bo ja wole kolorowe....

klaudzia czy ty tez odnosisz wrazenie, ze tu wszystko co dla dziewczynek rozowe a dla chopczykow niebieskie i trzeba sie nameczyc zeby twoja dzidzia nie byla taka landrynkowa....:sorry2:bo ja wole kolorowe....

daj spokoj, mam moze kilka ubranek ktore nie sa niebieskie :dry: osobiscie uwielbiam niebieski kolorek ale bez przesady!

hihi moja tesciowa zawalu chyba dostanie ze jak bedzie dziewczynka nie bedzie miala rozowego krolestwa... tylko jak juz cos to niebieskie :D ja rozowego nie lubie jakos ;) a niebieski uwielbiam wiec kupuje co mi sie podoba :)

też wybrałam się dzisiaj do reala i tak ten kocyk to bardzo kiepski coś w stylu rzeczy które dodają do gazet ale kupiłam jeden i zaraz zabrała go Zuzka bo ma Kubusia Puchatka a niech jej będzie ten śpiworek taki średni ale może być pani przyniosła mi jeszcze z magazynu body za 1,99 sztuka(kupiłam 5) i wyglądają całkiem całkiem nawet jak się rozlecą po paru praniach to nie będzie szkoda
we wrześniu chcę się wybrać do Ikei i tam kupie kocyki i pościel bo są super i nie takie drogie

No samotny facet w dziale dziecięcym, to rzeczywiście rzadkość :-D Na co dzień to raczej widuje się takich, co snują się apatycznie za swoimi żonami wlekąc pełny koszyk... Ech, a ten mój biedny niestety teraz musi sam wszystko załatwiać, bo ja jestem uziemiona. Bardzo przy tym cierpi he he :-)
fajnie, ze jednak się tym zajmuje. Gdybym to ja nie mogła wyjsć to pewnie musiałbym wszystko kupić na allegro :baffled: albo M. zleciłby to komus innemu. Jak bylam z Kubą w szpitalu (jak miał niecały miesiąc) i nie mogłam wyjśc do sklepu, prosiłam go żeby cos kupił to on zlecał to teściowej i ona latała po sklepach. Było mis strasznie głupio, bo oczywiście kobieta potem kasy nie chciala za to.

Cleo :) musza nasze bobasy snic o rzeczach cudownych, chmurkowych itp :) to i kazda z nas posciel wg gustu dobiera :))) ciesze sie ze sie podoba :) mam nadzieje ze jakosc bedzie odpowiednia :)

Na pewno będzie wszystko dobre i śliczne.Nie popadajmy w paranoję.Mnie już trochę mąż stopuje bo na początku chciałam kupywać Bóg wie co i najlepiej żeby było najdroższe i ach i och!! a to nie o to chodzi przecież.Kupuję to na co mnie stać, a tańsze nie znaczy złe czy gorsze bo ktoś tak powie.

Na pewno będzie wszystko dobre i śliczne.Nie popadajmy w paranoję.Mnie już trochę mąż stopuje bo na początku chciałam kupywać Bóg wie co i najlepiej żeby było najdroższe i ach i och!! a to nie o to chodzi przecież.Kupuję to na co mnie stać, a tańsze nie znaczy złe czy gorsze bo ktoś tak powie.
No pewnie...mysle, ze na poczatku to by sie chcialo wszystko...zwlaszcza, ze to wszystko takie ladne i slodkie, ja tez staram sie myslec rozsadnie bo inaczej kupila bym wszystko, juz teraz mysle czy w ogole zdaze zalozyc jej wszystkie te ciuszki ktore kupilam bo przeciez bobasy rosna jak na drozdzach....obiecalam sobie ze jeszcze tylko kilka body i nic wiecej......ale nie jest latwo....:-)

reklama
Ja wczoraj zakupiłamłóżeczko dla strszego synka. Powinno lada dzień przyjść. Mam nadzieję, z eda się przekonac do dużego łóżeczka, bo male potrzebne dla braciszka.

Do góry