reklama
Dziś zrobilismy nalot na Baby Maxx i oto nasz zakup:
piekne lozeczko:-)ile kosztowalo??i ktory baby maxx??na bielanach czy w Psarach??
Olica ja pampersy 1 kupie 2-3paczki na poczatek a potem juz 2rozmiar:-)
katarzyna1983
Fanka BB :)
a ja w ogóle nie będę miała łóżeczka, bo mąż się nie zgodził tym razem. POprzednio miałam śliczne łóżeczka z baldachimkami, zwłaszcza dla córusi było słodkie :-) ale dzieci wcale w nich nie spały.. spały z nami do 4 roku życiaa w dzień - na początku w wózku, któy stoi zwykle na dole, a potem normalnie w naszej sypialni... łóżeczka co jakiś czas odkurzałam... wiem że mąż ma rację, ale jakoś mi smutno :-(
Iza hihi ja bym nie wytrzymala tyle z dziecmi w jednym lozku ;-) naszego malenstwa planuje wogole nie brac do lozka na razie aby sie nie przyzwyczajal
Iza hihi ja bym nie wytrzymala tyle z dziecmi w jednym lozku ;-) naszego malenstwa planuje wogole nie brac do lozka na razie aby sie nie przyzwyczajalco innego jak juz bedzie wiekszy i bedzie chcial np z mamusia polezec chwilke... ale nie na cala noc
![]()
wiesz.. ja też tego nigdy nie planowałam (tak samo jak podawania smoczka), ale życie samo napisąło taki scenariusz.. okazało się, że ryzyko wybudzenia się dziecka w nocy po karmieniu jest minimalne, jeśli nie ruszamy się z łóżka, a i ja nie musiałam wstawać, dzięki czemu lepiej się wysypiałam

A łoże specjalnie mam 180cm szerokie, starsze ciągle przychodzą do nas rano w niedziele się powygłupiać albo poprzytulać ;-)
R
rouż
Gość
Nie maja:-( Podobno Bella Happy 1 majaA czy te pieluchy Pampers Newborn maja takie wyciecie na pepuszek? Albo jesli nie maja, to moze wiecie ktore pieluchy maja?

Ja mam juz 2 paczki Pampersow 1 i 2 paczki Pampersow 2. Na jakies 25 dni wystarczy

Pytanie wiec - czy to sa dobre pieluchy? Szczegolnie dla takiego laika jak ja?Podobno Bella Happy 1 maja.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziś zrobilismy nalot na Baby Maxx i oto nasz zakup:
Aza lozeczko bardzooo stylowe :-)
R
rouż
Gość
Tego niestey nie wiem, bo ich nigdy nie uzywalam.Pytanie wiec - czy to sa dobre pieluchy? Szczegolnie dla takiego laika jak ja?
Uzywalam tylko Pampers, Huggis i na poczatku z Rosmana bordowe. Najbardziej zadowolona bylam z Pampersa i Rosmanowskich. Hugissy sa mniej chlonne i wydaje mi sie, ze szybciej przeciekaja. Niedawno starszemu synkowi na noc tez kupilam Hugissy i sa gorsze od Pampersow. Rosmanowskie byly dobre(ale w bordowym opakowaniu), ale cenowo nie najtansze, wiec stwierdzilam, ze jak mala roznica to lepiej kupowac Pampersa.
MONIA-AREK
Na allegro na żadnym zdjeciu nie ma szuflady, po prostu jest napisane czy sprzedaja z szuflada czy bez. A i tak jak juz pisalam nie bede na aukcji kupowac, tylko w miescie w hurtowni.
reklama
MONIA-AREK
AZA777 - ładne łóżeczko
My tez mamy ciemne meble, ale stwierdzilismy, że nie bedziemy na to patrzec.