reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie słoneczka
Karolka mdlę się za was, leż słońce i nogi do góry!

Ilonka to powtórz te badania natychmiast!!! i brak czasu nie jest wymówką -leć do jakiejś koleżanki niech Ci pobierze i oddaj do badania:wściekła/y: tutaj nie ma przypadków -tu są bobasy bez strachu więc marsz mi zrobić wyniki -a zaznaczam że to jest lekki szantaż:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
tak jest mamusiu :) Dziś już poszłam się spytać o to czy robią u nas cytomegalię i robią i to za 15 zeta, więc myślę że w tym miesiącu jeszcze mi się uda zrobić badanka

wszystkie nowe koleżanki pozdrawiam i zapalam światełko dla waszych aniołeczków
[*] Życie nie jest łatwe, ale damy razem radę

pozdrowionka i całuski dla wszystkich, znikam bo ślepka mi się po robocie zamykają

reklama
karola u mnie było na granicy życia i śmierci małego.szanse miał niewielkie,ale bóg widocznie chciał by ten aniołek cieszył moje oczka.
Poczytaj na moim blogu co ja mam z tymi moimi urwisami :wściekła/y::wściekła/y: :-d:-d:-d:-d
mam nadzieje ze bóg bedzie chciał zebysmy cieszyli sie naszym malenstwem. Dziewczynki ide lulu bo jestem zmeczona tym dzisiejszym dniem buziaczko kochane

Ostatnia edycja:
karolcia limit łez mam nadzieję że już faktycznie wyczerpany... Teraz tylko wiara i spokój. Dobranoc:-)

asiu jutro zacznę brać. A co do rodziców zawsze uważałam że jeśli ktoś nie chce być traktowany jak dorosły to należy go traktować jak dziecko. Zastanówcie się z m czy nie warto dla świętego spokoju przyjąć symboliczną pomoc i po prostu zapomnieć o temacie. Odwróć kota ogonem i zapytaj "czego od nas oczekujecie -jak sobie to wyobrażacie". Zrób tak żebyscie we czwórkę nie żałowali za niedługo łez i zmarnowanego czasu.

olu jakbym miała śmigłowiec to na kawę bym do ciebie przyleciała a nie po ciebie żebyś mi posprzątała:-) niestety to plotki że ja wygrałam te bajeczne 147 mln euro -nie wierz w to -i helikoptera nie mam... Jeszcze off course;-) dobranoc olu

kasikz słuszna uwaga -nikt nie chce smutku wprowadzać w życie rodzica czy dziecka. Czasami tak niestety jest że ludzie w pędzie dnia codziennego zapominają się. Słowa ranią, czyny ranią -a czas nie zawróci...

karola a co to za leki są bo nic nie piszesz. Co mówiła? Na necie to ty lepiej nie sprawdzaj nic bo te baby tam czasem takie bzdury wypisują że ześwirować można:baffled: Leż i trzymajcie się

kasiu spokojnie i sie nauczysz. Ja jak pisałam testy to pierwsza skończyłam po 3 minutach:-) gościu powiedział ze mu przykro -bo tam jak się naciśnie koniec to już klapa -a ja do niego że niepotrzebnie bo mam 0 błędów:-d tak się wyryjesz i też dasz radę bez błędu testa trzasnąć:tak: A gdzieś ty mnie w mundurze wypatrzyła!!!!!:szok::szok::szok::szok:

as
dziękuję za wpajanie karoli wiary -bo to właśnie jest teraz najważniejsze. Nogi do góry -słuszna uwaga:tak:

Ja się jeszcze po forach pokręcę i spać idę -taki luz że tylko wypoczywać -do roboty się wracać nie chce:no:
mam brac 3 x duphaston, 1x acard, 3xnospe i 1x dziennie pimafucin czopki duzo tego jak diabli. A mam pytanko czemu mam trzymac nogi do góry. POWIEDZIALA ZE JESLI MALUSZEK BEDZIE SILNY TO DAMY RADE PRZETRWAC A JESLI BEDZIE SLABY TO ,,,. USG NIE CHCIALA ROBIC ZEBY TAM NIE INGEROWAC JAK JEST PLAMIENIE MAM POJECHAC NA NIE W CZWARTEK I ZOBACZYMY.

Ostatnia edycja:
Kochana trzymając nogi na poduszce dajesz dziecku większe szanse :tak::-D:-D
Nózki w góre i odpoczywaj.
Śpij spokojnie to i maleństwo spokojne będzie.

AGATKO twoja mama odwiedzila moj profil na nk no to i ja sobie zalądnęłam do niej i co widzę nasza piąkna Agatka w mundurze

zmykam i ja dziewczynki nawet do tych wstretnych testow tez juz dzis nie zagladam

dobranoc kochane

To dla tych mam ,które czekają na Swojego skarbka.
Ja kiedyś dostałam ten wiersz od kogoś i u mnie się udało.
Przekazuję Go WAM ,i wierzę ,że WAM też się uda.

Sekret Anioła Stróża

Zanim dzieci się urodzą,
w Bożym blasku sobie brodzą,
przykrywają się chmurkami,
rozrabiają z aniołkami...
Święty Piotr się z nimi bawi,
a Bóg Ojciec błogosławi.
Gdy z tęsknoty drży już ziemia,
wołają - do zobaczenia!
I skaczą przez nieba progi.
Hej smyki! Szczęśliwej drogi!
Na każdego anioł czeka,
szepcząc: będę miał...człowieka,
malutkiego, bezradnego...
O! Już jest! Witaj kolego!
Coś wymyślić prędko trzeba,
by nie uciekł mi do nieba,
więc zapomnij mój kochany
tamte łąki i polany.
Zapomniałeś? Znakomicie!
No to teraz - ciesz się życiem!
Gdyby ci się zaś przyśniło
jak tam w górze było miło,
to pamiętaj - ani słowa!
Jak umowa - to umowa...
Po tych słowach Anioł Boży
lekko palec swój położył
na usteczkach niemowlaka.
Jeśli kto się zna na znakach
już rozwiązał sekret cały:
skąd pod nosem dołek mały.

Witam po kilkudniowej przerwie.
U mnie jak zwykle czas leci jak zwariowany, kiedyś w końcu przystopuję :-), pewnie jak się przeprowadzę.
Pozdrawiam wszystkie osóbki z tego fora, czytam was, ale nie mam czasu odpisać tak więc wybaczcie.

reklama
hej!!!
mnie nie było dwa dni, ledwo dałam radę przeczytać!Dziś jestem taka padnięta, że nie dam rady odpisać każdej, jutro pewnie będę jeszcze raz czytać, bo dziś to tak pobieżnie!

Karola - obiecuję modlitwę za WAS!!!Musi być dobrze!!!

Agatka - w mundurze???A jaki to mundur??:)Zaciekawiło mnie to bardzo:)

Dobrej nocki dziewczynki!

Do góry