Dobranoc kochane, dziękuje za ten pierwszy dzień ze mną.
Słodkich snów....
Dobranoc i słodkich snów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc kochane, dziękuje za ten pierwszy dzień ze mną.
Słodkich snów....
kobietka włozyłam czopka i przy siusianiu mam takie lekkie upławykarola:plamisz jeszcze czy przechodzi juz?
Karola różne rzeczy jeszcze mogą się dziać.Daj sobie i maleństwu czas.kobietka włozyłam czopka i przy siusianiu mam takie lekkie upławy

as dziekuje dałas mi nadzieje tak jak inne dziewczyny:-) ty tez plamiłaskarola różne rzeczy jeszcze mogą się dziać.daj sobie i maleństwu czas.
Leż,leż,leż.nie wiem czy masz zalecone nóżki w górze czy nie,ale jak trzeba to tak rób.
Mój prawie 7 letni skarbek jest z ciąży leżącej,bo właśnie krwawiłam .
Przeleżałam w łóżku pełne 25 tygodni
Dało się , a też było ciężko na początku,bo ciąża po leczeniu ponad 4 letnim a wcześniej 2 poronienia.
Pierwsze samoistne a drugie wymuszone
Ech długa historia...:-baffled:
![]()
Karola u mnie było na granicy życia i śmierci małego.Szanse miał niewielkie,ale Bóg widocznie chciał by ten aniołek cieszył moje oczka.as dziekuje dałas mi nadzieje tak jak inne dziewczyny:-) ty tez plamiłas

leż i trzymajcie się
tak się wyryjesz i też dasz radę bez błędu testa trzasnąć
A gdzieś Ty mnie w mundurze wypatrzyła!!!!!