reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
jestem moje kochane ale wymęczona niemiłosiernie
Karolka ja wierzę jak przeczytałam twojego pierwszego posta to tak bardzo się przeraziłam że zastanawiałam się czy wogóle wchodzić na forum
tak bardzo się z wami zżyłam że jak coś się dzieje z którąś z was to ja to bardzo przeżywam

a ja uczę się uczę
R zabrał dziś wercie na działkę a ja testy no i udało się dwa razy bez błędów nawet zdjęcia robiłam i R wysyłałam
jest lepiej ale niestety okazuje się że ja chcę wszystko szybko i się myle co chwilka

Asieńka staram się zrozumieć i ciebie i rodziców u mnie było inaczej to rodzice mi "zafundowali" wesele ale ubrałam się sama nie pozwoliłam nawet zapłacić za bieliznę
witam nowe dziewczynki i dla waszych Aniołków zapalam (*)
dziewczynki nie odpiszę każdej po kolei mam nadzieję że mi wybaczycie na prawdę teraz do was piszę i wyc mi się chcę
a jeszcze wyszłam się przewietrzyć a sąsiadka się mi pochwaliła że drugiego dziecka się spodziewa fakt nie bardzo wiedziała jak mi powiedzieć ale sie w końcu odważyła nawet się chyba ucieszyłam ale ona za chwilę pyta na co ja czekam czy już mogę czy lekarz pozwolil
dziwnie się czułam
ach przez te prawko oszaleję

kobietka włozyłam czopka i przy siusianiu mam takie lekkie upławy
Karola różne rzeczy jeszcze mogą się dziać.Daj sobie i maleństwu czas.
Leż,leż,leż.Nie wiem czy masz zalecone nóżki w górze czy nie,ale jak trzeba to tak rób.
Mój prawie 7 letni skarbek jest z ciąży leżącej,bo właśnie krwawiłam .
Przeleżałam w łóżku pełne 25 tygodni :tak:
Dało się , a też było ciężko na początku,bo ciąża po leczeniu ponad 4 letnim a wcześniej 2 poronienia.
Pierwsze samoistne a drugie wymuszone :baffled::baffled::sorry2:
Ech długa historia...:-:)baffled::wściekła/y::wściekła/y:

karola różne rzeczy jeszcze mogą się dziać.daj sobie i maleństwu czas.
Leż,leż,leż.nie wiem czy masz zalecone nóżki w górze czy nie,ale jak trzeba to tak rób.
Mój prawie 7 letni skarbek jest z ciąży leżącej,bo właśnie krwawiłam .
Przeleżałam w łóżku pełne 25 tygodni :tak:
Dało się , a też było ciężko na początku,bo ciąża po leczeniu ponad 4 letnim a wcześniej 2 poronienia.
Pierwsze samoistne a drugie wymuszone :baffled::baffled::sorry2:
Ech długa historia...:-:)baffled::wściekła/y::wściekła/y:
as dziekuje dałas mi nadzieje tak jak inne dziewczyny:-) ty tez plamiłas

Kochane moje ja się żegnam. Miłej nocki Wam zyczę.

KAsiu bez stresu podejdź to i błędów nie bedzie. Ja do testów podeszłam na lajta. Ale jazdy to była porażka.

reklama
Karolcia limit łez mam nadzieję że już faktycznie wyczerpany... teraz tylko wiara i spokój. Dobranoc:-)

Asiu jutro zacznę brać. A co do rodziców zawsze uważałam że jeśli ktoś nie chce być traktowany jak dorosły to należy go traktować jak dziecko. Zastanówcie się z M czy nie warto dla świętego spokoju przyjąć symboliczną pomoc i po prostu zapomnieć o temacie. Odwróć kota ogonem i zapytaj "czego od nas oczekujecie -jak sobie to wyobrażacie". Zrób tak żebyscie we czwórkę nie żałowali za niedługo łez i zmarnowanego czasu.

Olu jakbym miała śmigłowiec to na kawę bym do Ciebie przyleciała a nie po Ciebie żebyś mi posprzątała:-) niestety to plotki że ja wygrałam te bajeczne 147 mln Euro -nie wierz w to -i helikoptera nie mam... jeszcze off course;-) Dobranoc Olu

Kasikz słuszna uwaga -nikt nie chce smutku wprowadzać w życie rodzica czy dziecka. Czasami tak niestety jest że ludzie w pędzie dnia codziennego zapominają się. Słowa ranią, czyny ranią -a czas nie zawróci...

Karola a co to za leki są bo nic nie piszesz. Co mówiła? na necie to Ty lepiej nie sprawdzaj nic bo te baby tam czasem takie bzdury wypisują że ześwirować można:baffled: leż i trzymajcie się

Kasiu spokojnie i sie nauczysz. Ja jak pisałam testy to pierwsza skończyłam po 3 minutach:-) gościu powiedział ze mu przykro -bo tam jak się naciśnie koniec to już klapa -a ja do niego że niepotrzebnie bo mam 0 błędów:-D tak się wyryjesz i też dasz radę bez błędu testa trzasnąć:tak: A gdzieś Ty mnie w mundurze wypatrzyła!!!!!:szok::szok::szok::szok:

As
dziękuję za wpajanie Karoli wiary -bo to właśnie jest teraz najważniejsze. Nogi do góry -słuszna uwaga:tak:

Ja się jeszcze po forach pokręcę i spać idę -taki luz że tylko wypoczywać -do roboty się wracać nie chce:no:

Do góry