patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Bałyśmy się że się tam zagazowałaś i już obmyślałam akcje ratunkową;-):-)... o jeny ale mnie zamroczyło, matko samogaz mi się włączył....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bałyśmy się że się tam zagazowałaś i już obmyślałam akcje ratunkową;-):-)... o jeny ale mnie zamroczyło, matko samogaz mi się włączył....
Mi wskoczyło jak miałam prawie 18 tydzień;-):-)Ejj ... kiedy Wam suwaczek przeskoczył na 5 miesiąc? Ja też już chcę!
a co najlepsze-porozmawiał ze mną na spokojnie i nawet w niektórych sprawach przyznał mi rację
więc jest miło i przyjemnie, a jak tutaj zajrzałam to już w ogóle
co prawda, trochę zanieczyszczona atmosfera(ups niechcący się dołączyłam, ale to nie ja!!to synek
), ale co tam, my jesteśmy twarde

No widzisz jakiego masz wspaniałego Męża który Cię bardzo Kocha a jak Cię rozpieszcza;-):-)hej dziewczynki, ja się już lepiej czuję, chociaż brzuszek nadal taki dziwny, ale temp mi spadła, no i mężuś z kwiatkami się wieczorkiem przyturlał i z moimi ulubionymi zapiekankamia co najlepsze-porozmawiał ze mną na spokojnie i nawet w niektórych sprawach przyznał mi rację...
Super że już lepiej mam nadzieje że wszytko okhej dziewczynki, ja się już lepiej czuję, chociaż brzuszek nadal taki dziwny, ale temp mi spadła, no i mężuś z kwiatkami się![]()