Ciągle się tu gubię tyle piszecie...
Poza tym... czuję się jakaś taka ignorowana...![]()
Kejt82 to się nie czuj!!!tzn każda z nas czasem się tak tu czuje, bo po prostu nas dużo!!jak chcesz to powiedz coś do mnie ja zaraz zareaguję
kochane...wlasnie dostalam lekkiego brunatnego plamieniadzwoniloak do lekarza, kazal wziac 2 no-spy, rano tez i o 9 byc u niego....bo przyjmuje od rana...
boje sie,,,,co to moze byc???? strasznie boje sie o synka....
Kalina82 tylko spokojnie!!!! dziewczyny naprawdę dobrze Ci radzą!!! ja miałam tydzien temu krwawienie, okazało się, że to problemy z łożyskiem, może u Ciebie to coś niewinnego (ja miałam od początku czystą krew, teraz jest plamienie), bardzo się cieszę, że od razu rano masz wizytę a do tej pory LEŻ!!!!!nie siedź, nie panikuj tylko LEŻ!!!!!(ja leżę już od tygodnia i naprawdę pomaga!!), ten ból to myślę, że naprawdę byś poczuła (chodzi mi o to, że inaczej mnie bolało zanim zauważyłam krew-a już była, a inaczej potem znaim trafilam do szpitala - bardzo duży wpływ miały nerwy, kurczę nie wiem jak to napisać). W moim przypadku kobiety często wręcz dostają relanium na uspokojenie, Ty bądź dzielna i silna i naprawdę jak najmniej o tym myśl, połóż się spać i daj nam koniecznie jutro znać!!!
i tęskni mi się za ploteczkami :-) jutro mam nadzieję, że wieczorem dam radę chociaż troszkę nadrobić... Buziaki, Trzymajcie się cieplusio !!!!!!!!!!