reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Wczułam się w rytm Kochana:*
Dzielna czy ja jestem...hm...nie powiem, że nie, bo jak na swój wiek to już duuuużo przeżyłam, wiem jak paskudne może być życie w pewnych momentach. Szczerze mówiąc, to kolejny kryzys między nami, ale już naprawdę nie chciałam Wam tyłka zawracać, i chciałam jakoś sama się z tym wszystkim przespać...powiem tylko tyle...odpoczywamy od siebie, odetchnąc trzeba od ciągłych sprzeczek...za tydzień się zobaczymy i stwierdzimy, jakie były nasze przemyślenia, jemu już jest ciężko ale ja jestem twarda, zacisnęłam zęby...

wiesz, kochana, czasem lepiej jest od siebie odpocząć, dać chwilę wytchnienia, zatęsknić za soba, nawet za wadami drugiej osoby...zwłaszcza że przed Wami ważna decyzja! ale i tak wierzę, że się dotrzecie i będzie wszystko dobrze :)

a czasem trzeba sie wygadać, zeby sobie ulzyć. masz Nas i mozesz tu poprzeklinac na los, na faceta, na świat. Ja ze swej strony postama sie być lepszym sluchaczem. obiecuję
Czytam Twoje posty i widze w nich silną, madrą kobietę, bardzo dzielną. Taka którą podziwiam, ze ma swoje zdanie i mówi je śmiało. tak trzymaj. nie daj sie przerobic, nikomu nigdy.

anisen napisała tak o Gucha...ja się ciutkę (jako niedoszły psucholog, a doszły socjolog :p) nie zgodzę... tzn nie tak. wg mnie Gucha90 jest silna i dzielna, na pewno. ale gdzieś tam w środku jest chyba jeszcze trochę "dziecinna", naiwna i "niepoukładana"... może nie do końca wie co i jak, ale trochę intuicyjnie, trochę na przekór, a już na pewno z humorem (no ok, czasem zabarwionym czernią :D) dąży do swojego szczęścia, czymkolwiek ono jest... hmm zabrzmiało jakbym wróżyła z fusów :p

ja juz tez uciekam do lozka bo jutro wizyta i usg polowkowe wiec trzymajcie za nas kciuki! Dobranoc kolorowych snow

Marga82 trzymam kciuki, dawaj znać potem!!

Idę w końcu męzowi obiad robić :) Buziaki dziewczyny. Spokojnej nocy.

eee o tej porze obiad????

Ja też już się żegnam na dziś. Dobranoc dziewczynki. Uciekam jeszcze pooglądać House'a :)

House????skąd House????która seria????kolega ściągnął mi dopiero 2 odcinki z 6 serii są jakieś inne????

no i poszły spać Lodóweczki.... a ja siedzę i się troszkę wkurzam.... odezwała się do mojego męża dziewczyna z którą się kiedyś przez chwilę spotykał (nawet nic poważnego, nawet nie było kontaktu fizycznego -żadnego!, a mnie już nosi...)... nie lubię takich sytuacji, chociaż coraz rzadziej się zdarzają... wierzę mu, ale mimo wszystko jest stresik... po prostu jestem chorobliwie zazdrosna (paradoks? bezgranicznie mu wierzę i cholernie jestem zazdrosna??!!!) o każdą taką sytuację!! w sumie to się dobraliśmy, bo on o mnie też... zwłaszcza, że dla niego porzuciłam narzeczonego z którym byłam 3 lata i miałam już wybraną sukienkę ślubną i przybliżony termin ślubu (myślicie, że mogę się teraz do niego zwrócić o skórzane sofy, które kiedyś kupili nam moi rodzice:-D)... a w ogóle coś mnie na zwierzenia bierze, a w moim przypadku nie jest to bezpieczne, nawet na zamkniętym wątku:-D

idę spać...jutro 400km podróż do Poznania, do męża... jutro zasnę już wtulona w niego juuuupi :-D

dobranoc kochane!!

reklama
czesc dziewczyny juz cisza bo spicie chcialabym tylko sie z wami przywitac i zyczyc milych snow .
kalinko nie martw sie wszystko bedzie dobrze ja tez jestem z toba.
dziewczyny nadrobilam wszystko ale mam metlik tyle tego

czesc dziewczyny juz cisza bo spicie chcialabym tylko sie z wami przywitac i zyczyc milych snow .
kalinko nie martw sie wszystko bedzie dobrze ja tez jestem z toba.
dziewczyny nadrobilam wszystko ale mam metlik tyle tego

śpią... ja też zmykam...
a Tobie należy się medal za nadrobienie :) ja kiedys planuje jeszcze początki przeczytać bo nie wszystko pamiętam...
trzymaj się cieplo, pa!

jak ja wam zazdroszcze tez bym sie chciala poudzielac , pozwierzac , pogratulowac cieszyc sie na bierzaco waszym szczesiem ale czas nie pozwala - ciagle tylko pracuje nie mam juz na prawde sily .( chcialabym jeszcze 7 tyg popracowac i juz isc szykowac sie do narodzin mojej milenki / jasia ... Wiecie co zrobilam - do tychczas chodzilam ubrana do pracy jak worek kartofli wyciagnety z piwnicy .mialam strasznego dola nie czulam sie nieatrakcyjnie i wogole (hustawka nastrojow) ale kto czuje sie atrakcyjnie w zbobrowanych , starych spodniach dresowych i rozciagnietych koszulkach mojego trutnia - teraz powiedzialam mam to w d... Nawet jak mnie wyrzuca z pracy ( nikt nie wie o moim stanie) to mam wieksze ambicje po porodzie znajde sobie inna . I czuje sie swietnie mimo ze brzuszek juz wystaje ale ze jestem troche obszerniejsza ludzie moga myslec ze przytylam.)

dziewczyny nawet jak termin mi sie zmieni to to nie zamierzam opuszczac tego forum za nic, sila mnie tez nie wezmiecie no chyba ze na zamkniete nie wpuscicie.... Dziewczyny nie zapominajcie o mnie - jak mnie nie ma to nie znaczy ze sie nie interesuje , tylko po prostu nie mam czasu ale nadrabiam skrzetnie to co piszecie , obiecuje ze jak juz nie bede pracowala to ja juz zaczne was porzadnie nekac - zobaczycie - pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie cieplo -

uhmm...to sa takie brazowe/brunatne planki...ew.smarki....jak zwal tak zwal...dzieki Bogu nie jest to krew...i jest tego stosunkowo malam ilosc,ale stracha takiego mi to napedzilo, ze masakra.... :((

Wazne ze nie jest tego duzo,jak pojdziesz do lekarza to bedziesz spokojniejsza on Cie zbada i powie co i jak, daj znac jak wrocisz od doktorka.

reklama
Dzień dobry Dziewczynki :)))) Tak z rana Was nie ma to może uda mi się co nieco poczytać bo jestem zupełnie nie w temacie :D Jakieś śniadanko by trzeba zjeść ale zupełnie nie wiem na co mam ochotę :-p

Do góry