reklama
Kochana,,,,,Mam dwie teorie:
Teoria namber łan: bo pewnie to jest tak, że organizm dawno nie dostał alkoholu no i prędko go nie dostanie, i chcąc sobie przypomnieć, aby nie zapomnieć tego stanu, powrócił w przeszłość, do jednego z Twoich kaców.... a ten okazuje się być bezlitosny....
Teoria namber tuu: Za dużo wczoraj wypiłaś coli i organizm nie zatrybił, że to bezalkoholowe.... hehe
Tylko by spróbował. Banda Lutówek wszędzie do dopadnie.No z tymi moimi humorkami to mam nadzieję, że nie ucieknie ode mnie hahahhah
GGosia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale musisz temu trochę pomóc, czyli łykaj te tabletki i leż, kochana leż
dobrze, że szyjka zamknieta, niech taka pozostanie aż do właściwego czasu 
Marga82 trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!
Rechotku a cóżeś wczoraj opijała co??i czym-soczkiem czy colą??
Najeli dasz radę z obroną, no bo kto jak nie Ty
ja zawsze mam wrażenie że nic nie umiem a potem jednak coś z siebie wyduszę... trzymam kciuki!! a potem co? robisz mgr?
tralalalalallalaa za jakieś 9/10 godzin zobaczę się z mężusiem juuuuuupiiiiiii

Marga82 trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!
Rechotku a cóżeś wczoraj opijała co??i czym-soczkiem czy colą??
Najeli dasz radę z obroną, no bo kto jak nie Ty
tralalalalallalaa za jakieś 9/10 godzin zobaczę się z mężusiem juuuuuupiiiiiii

śpią... ja też zmykam...
a Tobie należy się medal za nadrobienieja kiedys planuje jeszcze początki przeczytać bo nie wszystko pamiętam...
trzymaj się cieplo, pa!
He wczoraj właśnie wieczorem pisałam, że czytałam pierwsze posty na luty2010 (na razie jestem na 40 stronie) ;-)
Szukam swojego pierwszego postu, bo ciekawa jestem co ja tam za głupoty pisałam
W ogóle to super się tego czyta jak dziewczyny pisały o tym, że zobaczyły dwie kreseczki na testach ehhh a tu już nam stuknął 5 miesiąc 
Hihiih Gucha Dopiero teraz doczytałam, że chciałaś się dołączyć do oglądania filmu
Może znajdziemy jakiś fajny jeszcze i razem obejrzymy?
A co do kryzysów-kochana jestem z Ciebie baaaardzo dumna, to dobrze, że jesteś teraz twarda (oczywiście z umiarem i rozsądkiem przede wszystkim) bo w takich sytuacjach jak twoja to teraz ważne. Mężczyzna musi wiedzieć, że sama miłość to nie wszystko, bardzo liczy się szacunek, nie ograniczanie wolności drugiego człowieka i zaufanie. My w naszym związku sami zrozumieliśmy to późno, ale dzięki temu teraz wiem jak powinien wyglądać szczęśliwy i zdrowy związek kochających się ludzi. I wiem, że przy odrobinie poświęcenia i wysiłku i u was tak będzie, z całego serca wam tego życzę.Ciekawe co u Kalinki, mam nadzieję, że będzie dobrze i szybko się odezwie :-)
Tygryniu ja kończę 5 serię dopieroHouse????skąd House????która seria????kolega ściągnął mi dopiero 2 odcinki z 6 serii są jakieś inne????
Mój organizm na pewno - masakra z tą pogodą dziś... ja jeszcze standardowo źle spałam. Hmm znacie takie uczucie jak nogi tak dziwnie czuć... ja to nazywam "niepokojem w nogach" nie mogę wtedy uleżeć w jednej pozycji cały czas muszę coś zmieniać - no i tak właśnie miałam dziś w nocy... mój Kocur się pewnie przez mnie nie wyspał bo przez to kręcenie mu przeszkadzałamteoria kolejna: pogoda jest do dupy i organizm najchętniej ten dzień by spedził w wyrze.
Miałam dziś poczłapac na spacerek - umówiłam się z koleżanką w 28 tygodniu
Ahahahahahaha uff, bo się posikam, dobree
Teoria namber tuu: Za dużo wczoraj wypiłaś coli i organizm nie zatrybił, że to bezalkoholowe.... hehe
Mój po żadnym napoju nie trybi

Najeli, ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz, sama siebie stresujesz, zawsze tak jest!
Tak w ogóle to witajcie, jestem tak wesoła, jak nigdy z rana a wiecie dlaczego? Bo miałam piękny sen! Śniła mi się nasza córka!
Ciągle wieczorem do niej wstawałam, i zaglądałam, czy śpi, a ona co podchodziłam, to się śmiała i rączki wystawiała...byłą ubrana w różowy komplecik...ciągle mam przed oczami jej śmiech...jeej ale jestem szczęśliwa, czyżby w moim brzuszku siedziała córcia?!
:-)Tygrynko no widzisz! Szybko zlecą te godzinki, jeszcze 3, potem znowu 3, a potem tylko 3 i już

reklama