reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

reklama
wstałam ...ale czuje się jak na kacu gigancie....

Kochana,,,,,Mam dwie teorie:

Teoria namber łan: bo pewnie to jest tak, że organizm dawno nie dostał alkoholu no i prędko go nie dostanie, i chcąc sobie przypomnieć, aby nie zapomnieć tego stanu, powrócił w przeszłość, do jednego z Twoich kaców.... a ten okazuje się być bezlitosny....

Teoria namber tuu: Za dużo wczoraj wypiłaś coli i organizm nie zatrybił, że to bezalkoholowe.... hehe

GGosia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale musisz temu trochę pomóc, czyli łykaj te tabletki i leż, kochana leż :) dobrze, że szyjka zamknieta, niech taka pozostanie aż do właściwego czasu :)

Marga82 trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!

Rechotku a cóżeś wczoraj opijała co??i czym-soczkiem czy colą?? :p

Najeli dasz radę z obroną, no bo kto jak nie Ty :D ja zawsze mam wrażenie że nic nie umiem a potem jednak coś z siebie wyduszę... trzymam kciuki!! a potem co? robisz mgr?

tralalalalallalaa za jakieś 9/10 godzin zobaczę się z mężusiem juuuuuupiiiiiii :laugh2::laugh2:

Tygrynko - a ja mam nadzieję że z Wami juz lepiej i to tak ostatecznie - że koniec plamień i że łozysko się mocno przykleiło.

śpią... ja też zmykam...
a Tobie należy się medal za nadrobienie :) ja kiedys planuje jeszcze początki przeczytać bo nie wszystko pamiętam...
trzymaj się cieplo, pa!

He wczoraj właśnie wieczorem pisałam, że czytałam pierwsze posty na luty2010 (na razie jestem na 40 stronie) ;-)
Szukam swojego pierwszego postu, bo ciekawa jestem co ja tam za głupoty pisałam :-D W ogóle to super się tego czyta jak dziewczyny pisały o tym, że zobaczyły dwie kreseczki na testach ehhh a tu już nam stuknął 5 miesiąc :szok::-D Hihiih

Gucha Dopiero teraz doczytałam, że chciałaś się dołączyć do oglądania filmu :sorry: Może znajdziemy jakiś fajny jeszcze i razem obejrzymy? :cool2: A co do kryzysów-kochana jestem z Ciebie baaaardzo dumna, to dobrze, że jesteś teraz twarda (oczywiście z umiarem i rozsądkiem przede wszystkim) bo w takich sytuacjach jak twoja to teraz ważne. Mężczyzna musi wiedzieć, że sama miłość to nie wszystko, bardzo liczy się szacunek, nie ograniczanie wolności drugiego człowieka i zaufanie. My w naszym związku sami zrozumieliśmy to późno, ale dzięki temu teraz wiem jak powinien wyglądać szczęśliwy i zdrowy związek kochających się ludzi. I wiem, że przy odrobinie poświęcenia i wysiłku i u was tak będzie, z całego serca wam tego życzę.

Ciekawe co u Kalinki, mam nadzieję, że będzie dobrze i szybko się odezwie :-)

House????skąd House????która seria????kolega ściągnął mi dopiero 2 odcinki z 6 serii są jakieś inne????
Tygryniu ja kończę 5 serię dopiero :)
teoria kolejna: pogoda jest do dupy i organizm najchętniej ten dzień by spedził w wyrze.
Mój organizm na pewno - masakra z tą pogodą dziś... ja jeszcze standardowo źle spałam. Hmm znacie takie uczucie jak nogi tak dziwnie czuć... ja to nazywam "niepokojem w nogach" nie mogę wtedy uleżeć w jednej pozycji cały czas muszę coś zmieniać - no i tak właśnie miałam dziś w nocy... mój Kocur się pewnie przez mnie nie wyspał bo przez to kręcenie mu przeszkadzałam :(

Miałam dziś poczłapac na spacerek - umówiłam się z koleżanką w 28 tygodniu ;) i miałysmy się gdzieś potoczyć ale przy tej pogodzie... kiepawo. zaczynam główkować co na siebie włożyć :D

Teoria namber tuu: Za dużo wczoraj wypiłaś coli i organizm nie zatrybił, że to bezalkoholowe.... hehe
Ahahahahahaha uff, bo się posikam, dobree:-D Mój po żadnym napoju nie trybi:confused2::-D
Najeli, ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz, sama siebie stresujesz, zawsze tak jest!

Tak w ogóle to witajcie, jestem tak wesoła, jak nigdy z rana a wiecie dlaczego? Bo miałam piękny sen! Śniła mi się nasza córka!:tak: Ciągle wieczorem do niej wstawałam, i zaglądałam, czy śpi, a ona co podchodziłam, to się śmiała i rączki wystawiała...byłą ubrana w różowy komplecik...ciągle mam przed oczami jej śmiech...jeej ale jestem szczęśliwa, czyżby w moim brzuszku siedziała córcia?!:-D:-)

Tygrynko no widzisz! Szybko zlecą te godzinki, jeszcze 3, potem znowu 3, a potem tylko 3 i już:tak:

reklama
Siemanko :-)

A ja znowu nie nadrobię zaległości... :-( Am sorry....

Siedzę w pracy i długopisami przytrzymuję sobie powieki... rany jak mi się chce spać...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Do góry