reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna no to gratuluje, to jak dobrze pojdzie to juz obie na swieta bedziemy na swoim :-) fajowo :-)
sciagaj kochana sciagaj co chcesz, wszystko to tylko moje wymysly :-D a praw sobie nie zastrzege :-D

nina moja mama ostatnio byla na grzybkach i w ciagu 2 godzinek miala kilogram grzybow, ja nie chodze bo nie lubie lazic i zbierac wole jesc :-) ale grzyby sa :-)
My jeszcze nie kupiliśmy, a ja już meble do salonu wyszukałam, i ornament na ścianę:-D;-) Tylko mam problem bo te meble bardzo drogie ale inne nam do witryny nie pasują. Po co mój remontował witrynę z 1948r.

reklama
W takiej przyczepce to dziecko wytrzęsie, lepszy i bezpieczniejszy fotelik na bagażnik.
jagna nie masz niestety raacji w tej kwesti, tzn. prawda jest taka ze jesli kupisz przyczepke podrzednej byle jakiej firmy to byc moze nie bedzie ona rewelacyjna ale kupujac produkt renomowanej rowerowej firmy masz jak w banku ze przyczepka jest odpowiednio wywazona, ze wspanialymi resorami i ogromnymi rowerowymi kolami i dziecku bedzie w niej wygodniej sto razy niz w tylko krzeselku przymocowanym bezposrednio do rowera. Ponadto niestety ale jazda w przyczepce jest o wiele bezpieczniejsza. Jesli przerwocisz sie z rowerem fotelik laduje razem z toba a przyczepka nigdy. Mamy zarowno przyczepke jak i kazde z nas ma po takim foteliku na swoim rowerze. Przyczepka jest juz stara bo po Oliverze ktory byl wprost wniebowziety za kazdym razem jak z niej korzystal a foteliki dwie nowki i co, Vincent o wiele bardziej lubi jezdzic ...stara przyczepka. Po prostu widze jak mu wygodnie a fotelik pomimo ze tez wspanialej firmy, niby doskonale resorowany...no wiec czuje kazdy jego skok i odbicie pupa na swoim bagazniku. W przyczepce masz solidna gumowa opone ktora amortyzuje a tu ...tylko plastik. Tak wiec piszac z autopsji musze zaprzeczyc temu co tam stwierdzilas.

Nasza przyczepka jest niemieckiej firmy Profit,produkcji tegorocznej.Cenę dlatego obniżyli bo to był ostatni egzemplarz który leżał długo w magazynie i chcieli się pozbyć.Nie znam tej firmy ale w przyczepce tej jest wszystko jak należy.Te z allegro też są produkcji niemieckiej.
No i to prawda że w przyczepce dziecko jest bezpieczniejsze.

Załączniki

• PA052449.jpg
    PA052449.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 35
jagna nie masz niestety raacji w tej kwesti, tzn. prawda jest taka ze jesli kupisz przyczepke podrzednej byle jakiej firmy to byc moze nie bedzie ona rewelacyjna ale kupujac produkt renomowanej rowerowej firmy masz jak w banku ze przyczepka jest odpowiednio wywazona, ze wspanialymi resorami i ogromnymi rowerowymi kolami i dziecku bedzie w niej wygodniej sto razy niz w tylko krzeselku przymocowanym bezposrednio do rowera. Ponadto niestety ale jazda w przyczepce jest o wiele bezpieczniejsza. Jesli przerwocisz sie z rowerem fotelik laduje razem z toba a przyczepka nigdy. Mamy zarowno przyczepke jak i kazde z nas ma po takim foteliku na swoim rowerze. Przyczepka jest juz stara bo po Oliverze ktory byl wprost wniebowziety za kazdym razem jak z niej korzystal a foteliki dwie nowki i co, Vincent o wiele bardziej lubi jezdzic ...stara przyczepka. Po prostu widze jak mu wygodnie a fotelik pomimo ze tez wspanialej firmy, niby doskonale resorowany...no wiec czuje kazdy jego skok i odbicie pupa na swoim bagazniku. W przyczepce masz solidna gumowa opone ktora amortyzuje a tu ...tylko plastik. Tak wiec piszac z autopsji musze zaprzeczyc temu co tam stwierdzilas.
Może tak, ale kup u nas w Polsce. Od razu cena z kosmosu. A poza tym weźmy pod uwagę nasze drogi, co 2 metry dziura:wściekła/y:, a dróg rowerowych jak na lekarstwo:wściekła/y: Ja po prostu też bałabym się wyjechać z taką przyczepką na nasze drogi, nao a do lasu to już w ogóle się nie nadaje taka przyczepka. Może Monika mz drogi rowerowe, mieszka przecież w dużym mieście, więc jej taka przyczepka się sprawdzi, ale u mnie na wsi, gdzie ja się boję rowerem ulicą jechać to się nie sprawdzi. Jak chcę pojeździć rowerem to przeprowadzam go na drugą stronę wioski i jadę do lasu, inaczej zostanę 10 razy skontrolowana na trzeźwość przez policje i co to za frajda. U nas na wiosce już się nie jeździ rowerem po piwku tylko autem bo policja nie zatrzyma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tylko rower mniej krzywdy zrobi jak na pieszego wpadnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja mała na antybiotyku, niestety gardło chore:wściekła/y:

jagna to po prostu napisz ze w waszym przypadku przyczepka sie nie sprawdza bo macie utrudnione warunki do jazdy rowerem wogole....a nie pisz od razu ze przyczepki sa mniej bezpieczne niz foteliki bo nie jest to prawda a czytajac twojego wczorajszego posta wywnioskowalam ze masz doswiadczzenie i wiedze w tej kwestii dlatego sie wypowiadasz.
Jaka przyczepke my mamy widzialyscie wszystkie kiedys na NK, niestety nie znam firm niemieckich oprocz Kettler, a u nas wiodacy prym ma Burley (taka my mamy)i Chariot. Niestety cena ich jest wysoka bo oscyluje w granicach $500-700. Mozna kupic tansze do $200 ale te juz nie maja takiej renomy jak dwie pierwsze i ja im zbytnio nie ufam. Ta nasza to jest model z 2002 roku i poza faktem ze jest lekko przybrudzona kompletnie nie widac jej wieku. Jest po porstu nie do zdarcia. Napewno ja komus jeszcze oddam gdy moje dzieci juz wyrosna.

Wspolczuje Celince chorobska :(

A jak tam reszta chorowitkow sie ma?
Aga - mieszkanie widzie nabiera coraz wiecej kolorkow!

jagna to po prostu napisz ze w waszym przypadku przyczepka sie nie sprawdza bo macie utrudnione warunki do jazdy rowerem wogole....a nie pisz od razu ze przyczepki sa mniej bezpieczne niz foteliki bo nie jest to prawda a czytajac twojego wczorajszego posta wywnioskowalam ze masz doswiadczzenie i wiedze w tej kwestii dlatego sie wypowiadasz.
Jaka przyczepke my mamy widzialyscie wszystkie kiedys na NK, niestety nie znam firm niemieckich oprocz Kettler, a u nas wiodacy prym ma Burley (taka my mamy)i Chariot. Niestety cena ich jest wysoka bo oscyluje w granicach $500-700. Mozna kupic tansze do $200 ale te juz nie maja takiej renomy jak dwie pierwsze i ja im zbytnio nie ufam. Ta nasza to jest model z 2002 roku i poza faktem ze jest lekko przybrudzona kompletnie nie widac jej wieku. Jest po porstu nie do zdarcia. Napewno ja komus jeszcze oddam gdy moje dzieci juz wyrosna.

Wspolczuje Celince chorobska :(

A jak tam reszta chorowitkow sie ma?
Aga - mieszkanie widzie nabiera coraz wiecej kolorkow!
Po prostu napisałam to co wiem od koleżanki która ma przyczepkę. Ale już się nie wypowiadam na ten temat i przepraszam jak kogoś obraziłam:zawstydzona/y:

Dzięki Pawimi. Mała po pierwszej dawce antybiotyku lepiej już. Że nie mogli go dać w piątek była by już zdrowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Atak męczyła się przez 4 dni:crazy:

jagna zeby bylo jasne :-) zupelnie nikogo nie obrazilas, nie wiem skad ci to do glowy przyszlo;-)
WOLĘ PRZEPROSIĆ ANIŻELI BURĘ WYWOŁAĆ:-D;-)
Byłam oglądać mieszkanko, ładne i chcą tylko 70 tyś. Jak dla mnie mogłoby być tylko czy się tym państwu spodoba:eek:
Teraz mnie coś bierze mam 38 stopni gorączki:wściekła/y: i katar:wściekła/y::-( Czemu akurat teraz jak jeżdżę i szukam mieszkań.

reklama
Jagna 70 tyś szok:szok::szok::szok: jak tanio!!! u mnie w mieście a miasto to takie średniej wielkości za metr kwadratowy żądają od 2500 do 3300 :szok: normalnie powariowali:wściekła/y: i kup sobie człowieku mieszkanie a potem 30 lat spłacaj:no:

Olek zdrowy ODPUKAĆ !!! czekamy na wyniki krwi jeszcze 2 tyg niepewności.
zdrówka dla Celinki!!!

Do góry