reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

co do groączki - no dobra będe sie wymądrzać
Najlepiej działają kompresy chłodne, nie zimne, absolutnie nie zimne, na kark. Tak zawsze zalecał lekarz czy pielęgniarka.
polecam ciepła herbatę z miodem i cytryną.
kochana zupa będzie na ciebie czekać:-)

Beatko teraz gdy siedze w domu to przynajmniej obiad ugotuje ;) ale nie przytyłabyś. Moja siostra mówi ze jem jak dla niej dziwnie. zjem niewielka porcje zupy i mam dosyć, dopiero po 3 lub 4 godzinach jem drugie. jak przychodzi pora kolacji to zjadam 2 malutkie kromeczki np z pomidorkiem albo serkiem i juz jestem najedzona.
co innego maz, ale on od rana do nocy w robocie, ile sie nagoni przez ten czas to tez jego wiec jak wpada w czasie pracy zjesc obiad to pochłania 2 dania, do plecaka dostaje deser ;)

reklama
okej Pannice - Mła idzie relaksić się i dać odpocząć oczkom. Czekam aż mój menior przyjedzie i zeżremy razem ciabatte.

GUDNAJT :)

Chathamka poczytaj te rady o przeziębieniu, które znalazłam na necie

A z choróbskiem to nie wiem jak walczyć- jeszcze tfu tfu odpukać nie zachorowałam teraz w ciąży (a tak normalnie to rok w rok między październikiem a listopadem byłam zawsze chora i tak przeważnie się ciągnęło do stycznia wrrr) Ale myślę, że takie domowe spodoby na pewno- mleko z miodem i czosnkiem, albo chlebek z czosnkiem, płukanie gardzioła wodą solą lub szałwią. No i moczenie nóg w wodzie z solą- wyciąga choroby! A z farmaceutykami to nie wiem... Może coś w necie piszą na ten temat.... chathamka trzym się kochanie :)

dzieki laski - sprobuje .
apropos- gdzie jest nasz rechotek bo tu sie jakos bez niej malo komicznie zrobilo

rechhhhhhhhoooooootkkkkkkkkuuuu gdzzzzzieeee jesssteeeessss wrrrracaj do nas

Beatko teraz gdy siedze w domu to przynajmniej obiad ugotuje ;) ale nie przytyłabyś. Moja siostra mówi ze jem jak dla niej dziwnie. zjem niewielka porcje zupy i mam dosyć, dopiero po 3 lub 4 godzinach jem drugie. jak przychodzi pora kolacji to zjadam 2 malutkie kromeczki np z pomidorkiem albo serkiem i juz jestem najedzona.
co innego maz, ale on od rana do nocy w robocie, ile sie nagoni przez ten czas to tez jego wiec jak wpada w czasie pracy zjesc obiad to pochłania 2 dania, do plecaka dostaje deser ;)

Anisen ale ja to bym zjadla porcje jak Twoj maz jakbym dorwala sie do takich pysznosci....Dlatego bym przytyla tyle........:-)

reklama
Do góry