aninaka
Fanka BB :)
sprawdzam suwaczek....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć, dziewczyny!! Wiem, że wątek z powitaniami jest gdzie indziej, ale tu jest taki ruch, że aż miło:-) Trochę późno tu zajrzałam, ale mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego brzuszkowego grona :-) Czytam Was od czasu do czasuJestem w 20 tygodniu, mała zaczęła się ruszać i w ogóle pięknie jest
To co? Mogę wypić z Wami południową herbatkę?;-)
Ania
w sumie nie dajmy się zwariowaćitak jesteśmy piękne
![]()
Witaj i spokojnej ciązy życzęCześć, dziewczyny!! Wiem, że wątek z powitaniami jest gdzie indziej, ale tu jest taki ruch, że aż miło:-) Trochę późno tu zajrzałam, ale mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do Waszego brzuszkowego grona :-) Czytam Was od czasu do czasuJestem w 20 tygodniu, mała zaczęła się ruszać i w ogóle pięknie jest
To co? Mogę wypić z Wami południową herbatkę?;-)
Ania
Rechotek kilka pasków w tą czy w tamtą nie robi różnicy
Witaj i spokojnej ciązy życzę![]()
Rechotek kilka pasków w tą czy w tamtą nie robi różnicy![]()
a ja jem... tuńczyka i kukurydzędo tego można dodać sałatę i ciut majonezu i jeść z chlebkiem takim grzankowo - tostowym MNIAAAAAAAAAAAM
A czy wiecie czy to prawda, że z tuńczykiem to lepiej nie przesadzać, bo to taka "śmieciowa" ryba?
Zawsze będę twierdzić, że ten kto powiedział, że ciąża to piękny okres dla kobiety był facetemkilkanascie lub dziesiat juz tak.....zreszta wliczone w koszta ciazy......