reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

reklama
Dzień dobry, u mnei też sypie... a będzie trzeba w domu wyjść, masakra
a ja mogdy takiego nie widziałam ani nie jadłam, jak smakuje? muszę spróbować:-D

jak na razie zjadłam dwa hot-dogi, paczki zostawiam sobie na jutro... chociaż do spania jeszcze daleko więc wszystko możliwe:-D:tak:

no Pysiaaa prosze proszę... nie spodziewałam się:tak: w życiu bym nie powiedziala, ale szczerze jak patrzę na Twoje fotki, to najpierw na brzuch potem na twarzyczkę ogólnie :tak:

ja się dzisiaj podle czulam, cała polamana, rozbita (można się przeziębić siedząc w domu przy zamkniętych oknach??), bolała mnie głowa, aż musiałam wziąć apap:-( ale przynajmniej już mi lepiej:tak: ooo mężuś mi przyniósł paczka, ups:zawstydzona/y:

:) bo miałam dobrego lekarza,to nie widać :-D:-D:-D. A tak powaznie to okurat przy tej oparcaji cięzko coś spieprzyć, choc jak czytałam to zdarza się.
a gdzie Najeli....????

wogóle coś stan dziewczyn lodówek mi się ostatnio nie zgadza.....chyba jeszcze kogoś dawno nie widziałam

No np. Ostatnio taka jedna rechot prawie nei pisze . Najeli ma urwanie głowy, przynajmniej tak pisze jak się pojawi tu jak burza na 3 sekundy
Dziękuję Kochane za kciuki :-):-) !!!!!!!!
Wróciłam właśnie...synek potwierdzony w 100% :-p:-) !!!!
Wszystko ok jedynie mam za wysokie wyniki TSH III GEN.... i jutro rano muszę jechać do diagnostyki i zrobić jeszcze raz plus ft3, ft4, anty tpo i anty tg, a potem jeszcze raz do pana doktora i wtedy powie co i jak....i w ciągu 23 tyg. przytyłam 4 kg:-p a synuś waży ponad 500 :-)

Gratulacje!
Dziękuję Kochana :-)
Hormony tarczycy..., ale dopiero jutro po tych kolejnych badaniach "rozbudowanych" będę wiedziała o co loto...

Hmmm, ja nie miałam nic takiego robione, ciekawe czemu Ci to zlecili.

Cześć !
Jade dzisiaj do takiego fajnego komisu sie za wózkiem rozglądnąc :) W warszawce śnieg sypie !!! Gubałówka też zasypana :D Rzeczywiście nasz klimat dąży do utworzenia 2 pór roku ! niesamowiie gorącego lata i zajebiście śnieżnej zimy :D:D:D Mnie by to w sumie nie pasowalo ani trochu .... lubie tą różorodnśc ( 4 pory)

LADY MOCCA - WIESZ TAK SIE ROZMAZYLAM JAK O TYCH SWIETACH WSPOMNIALAS - SNIEG ,CHOINKA , PREZANTY... AH ... A TU JUZ SOBIE WYOBRAZAM BEDZIE TAK SZARO I PONURO I DALEKO OD RODZINY AZ SIE LEZKA W OKU KRECI...

nie pisz i nie myśl tak nawet, bo masz teraz O WIELE WIĘCEJ... BĘDZIESZ NA ŚWIĘTA ze SWOIM MAŁYM SKARBEM w brzuszku i tylko to się liczy
:tak:

ps: co do hormonów tarczycy- ja je badałam jak się starałam o dzidzię bo podobno trzeba mieć zdrową tarczycę żeby dzidziolka mieć wogóle. Ilonko - powtórzysz badania i będzie okej

Ostatnia edycja:
u mnie właśnie leje brrry potworność a tu z psem trzeba wyjść i jakieś małe zakupki zrobić chlebek, mleczko bo w lodówce wiatr zaczyna hulać

Znachorka to Cie podziwiam za to ,że lubisz te cztery pory roku..dla mnie to mogłoby byc tylko lato i wiosna..no i tak ze 2 tygodnie tylko zimy,a jesieni to wogle,bo te deszcze,spadające liście tylko ponure samopoczucie we mnie wywołują:sorry:

reklama
Do góry