reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny ale te WASZE FORUM na LUZIE cczytając go człowiek zapomina choć na chwilkę o wszystkim .:-D
Ja czekam na @ po poronieniu już jestem 27 dni :-D:-D:-D:-D:-D

She, kochana
Ja tak sobie w nocy, jak nie mogłam spać myślałam...
Czy aby się nie rozpadnie i doszłam do wniosku, że to nie możliwe...
Wy się tak kochacie....
Tyle już razem przeszliście...
I teraz miałoby się to wszystko rozwiać.
..
:no::no::no::no:
A takie sprzeczki...
Cóż...
Zdarzają się w każdym, nawet najlepszym małżeństwie...
MAŁŻEŃSTWO TO SZTUKA KOMPROMISU!!!!!
A buty ja i tak wystawie!!!!:-p

Mam taką nadzieje że przyjdzie i to szybko

U mnie przyszła wczoraj...
Ale za to jaka:szok:
Jest tak obfita, że
(przepraszam za wyrażenie)
leci ze mnie jak z zarzynanego prosiaka:zawstydzona/y:

Pół nocy nie spałam,
bo najpierw "zalałam" wersalkę,
którą przecież musiałam od razu zaprać
(co zresztą robię i teraz)

a potem to się normalnie bałam zasnąć,
coby się sytuacja nie powtórzyła....

reklama
Własnie spojrzałam w kalendarz....dzis mija dokładnie 4 miesiące jak straciłam Aniołka......
.....mam tylko nadzieje, że już we mnie kiełkuje nowe, które pozwoli nie pamiętać....

...ale nie jest mi smutno....mam nadzieje, mam siłe, aby walczyć o kolejne szczęście....i wiem, że wszystko bedzie dobrze!

Do góry