reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozszerzamy dietę naszych Maleństw

Katarzynak.... najlepiej tak po 50ml....aq na poczatku to Hania bedzie jadla pare lyzeczek wiec mozzesz zamrozic w pojemnikau na kostki do lodu....wtwedy wyciagasz dwie kosteczki i gotowe .....a ja mam wlasnie takie pojemniczki tylko ze maja one po 60ml........super sprawa....bo zajmuja niewiele mniejsca ....

Załączniki

• DSC02023.jpg
    DSC02023.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC02024.jpg
    DSC02024.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Katarzynak.... najlepiej tak po 50ml....aq na poczatku to Hania bedzie jadla pare lyzeczek wiec mozzesz zamrozic w pojemnikau na kostki do lodu....wtwedy wyciagasz dwie kosteczki i gotowe .....a ja mam wlasnie takie pojemniczki tylko ze maja one po 60ml........super sprawa....bo zajmuja niewiele mniejsca ....
Oj Jolu wiedziałam ze moge na Ciebie liczyć!:tak: Buźka ogromna!:-)
Kochana a nie widziałaś dziś może w necie takiego opakowania żeby je kupić??
Ja mam pojemnik na kostki lodu ale on nie jets przyrywany niczym i mam opory żeby w tym mrozić :sorry:

Aleeee superaśne pojemniczki :biggrin2:
Wy tam macie fajnie - next, pojemniczki, MAM w sklepach, no i musztarda w proszku Colman's .... ja, która ma bzika na punkcie przypraw, dodatków, nie mogę przeżyć kiedy mam świadomość że nie dostanę w naszym sklepie połowy produktów których używa Nigella w swojej kuchni A ta musztarda w proszku śni mi się po nocach :rolleyes:

jolu ta ocja z kaszką na podwieczorek i cycusiem na ukojenie brzmi zachęcająco. Zobaczymy jak się u nas sprawdzi :tak:
Chyba jednak wybiorę Sinlac, nie będę się musiała bawić w dodawanie swojego mleka, ani korzystać z modyfikowanego, a zawiera wapń :tak:

Normalnie jakbym się na jakąś wojnę albo przeprawę przez pustynię szykowała :sorry::rofl2:

Wy tam macie fajnie - next, pojemniczki, MAM w sklepach, no i musztarda w proszku Colman's .... ja, która ma bzika na punkcie przypraw, dodatków, nie mogę przeżyć kiedy mam świadomość że nie dostanę w naszym sklepie połowy produktów których używa Nigella w swojej kuchni A ta musztarda w proszku śni mi się po nocach :rolleyes:

jolu ta ocja z kaszką na podwieczorek i cycusiem na ukojenie brzmi zachęcająco. Zobaczymy jak się u nas sprawdzi :tak:
Chyba jednak wybiorę Sinlac, nie będę się musiała bawić w dodawanie swojego mleka, ani korzystać z modyfikowanego, a zawiera wapń :tak:

Normalnie jakbym się na jakąś wojnę albo przeprawę przez pustynię szykowała :sorry::rofl2:

O kurcze...Nigella...lubie jak gotuje......my tu mamy programy tylko o gotowaniu i caly dzien u mnie to leci naprzemian z bajkami dla dziewczyn....oj co ja bym zrobila bez telewizji.....

A wracajac do tematu....te pojemniczki kupilam w Boots i w opakowaniu sa dwa takie.....one sa silikonowe czyli fajnie je sie tak "wywija" i jedzonko wyskakuje z niego.....kosztowaly chyba 5.5 f.......a no i jeszcze kaszke dostalam do nich bo akurat byla promocja....:tak::tak::tak:

A musztarde tez Ci moge przywiezc w styczniu.....lecimy bodajze 20ego......taka mala paczuszke dla cioci Moni od dziewczynek....:-D:-D:-D

Oj Jolu wiedziałam ze moge na Ciebie liczyć!:tak: Buźka ogromna!:-)
Kochana a nie widziałaś dziś może w necie takiego opakowania żeby je kupić??
Ja mam pojemnik na kostki lodu ale on nie jets przyrywany niczym i mam opory żeby w tym mrozić :sorry:

Kasiu...kurcze ..nie sprawdzalam.....chyba Wam paczke przesle do Polski.....:tak:

A jak potrzebujesz jakis informacji to zagladaj na watek do nas....ja nie uwazam tak jak Imagination z "zamknietego" ze jest on wogole nie przydatny i nic tu nie mozna znalezc konkretnego....:eek::eek:

ja nie uwazam tak jak Imagination z "zamknietego" ze jest on wogole nie przydatny i nic tu nie mozna znalezc konkretnego....:eek::eek:

Cooooo????
O wypraszam sobie, bardzo nieładnie ze strony Imagination tak pisać!
Gdyby nie ten wątek byłabym zupełnie zielona.
Niektórzy powinni się widać zupelnie odizolować od świata i żyć w swoim własnym, notabene wyIMAGINOWANYM. Co ja pisze? Powinni ... już to zrobili :huh:

Cooooo????
O wypraszam sobie, bardzo nieładnie ze strony Imagination tak pisać!
Gdyby nie ten wątek byłabym zupełnie zielona.
Niektórzy powinni się widać zupelnie odizolować od świata i żyć w swoim własnym, notabene wyIMAGINOWANYM. Co ja pisze? Powinni ... już to zrobili :huh:
hihihi na tym wątku nie można zdjęć wrzucać więc nie dziwne ze nie odpowiada :-p

Kochana ja właśnie siedzę w "świecie przypraw" znalazłam już kilka takich, które kuzynka przysyła mi ze Stanów(a jestem dopiero na 3 stronie) więc jak tylko znajdę taka musztardę do zaraz Ci dam znać:-).
A co Imagination w piórka obrosła na zamkniętym???

reklama
Do góry