W
wika_20
Gość
WITAM sie z Ranka normalnie juz wiecej niz godzine nadrabiam juz mnie kregoslup rozbolał hehe:-) ale juz nie moge bez BB he TO JEST DOPIERO NAŁOG 
A ja mysle ze to powinny byc luzne dyskusje ,.... i po to takie forum jest zeby wymieniac sie zdaniami.... a przeciez nikt nikomu nic nie zarzuca tylko wydpowiada swoje zdanie ......
Ja tez chyba juz z 20
nawet niewiem ale co mnie to bede sie martwic jak urodze moja waga ;-)
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!
Dla mnie nie ma reguly bo niewiadomo czy kobieta ktora rodzi ile ma siły jak znosi ból i wogole jakiej jest postury ...i wogole wiele wiele innych czynnikow .... wiec roznie to bywa,.....
A Czasem nawet pozniej
Nom róznie to moze byc a jak lezy taki lapek to tylko bedzie korcił złodzieji,....
heheh KOCHANY !!!
Ja tez chce snieg
Ja tak samo najgorsze kosci biodrowe
tragedia:-(

A ja mysle ,ze powinnysmy skonczyc temat czy gorsze sa papierosy czy alkohol a moze jednak narkotyki. Wszystko w nadmiarze szkodzi. Nawet sex.
Jest nas tu tak duzo i tyle opinii ,ze jak za bardzo sie zaangazujemy w dyskusje to tu sie niezla klotnia rozwinie. A po co?![]()
Zostaly przedstawione rozne punkty widzenia i na ym proponuje zakonczyc. Wnioski kazdy sobie sam wyciagnie.
A ja mysle ze to powinny byc luzne dyskusje ,.... i po to takie forum jest zeby wymieniac sie zdaniami.... a przeciez nikt nikomu nic nie zarzuca tylko wydpowiada swoje zdanie ......
nie ma sie co martwic !! to w ciazy naturalne i spokojnie zejdzie po porodzie !! ja tez juz 16 na plusie i nie marudzea dzis jeszcze uslyszalam ze "szczuplo" wygladam
a to juz mnie raczej rozbawilo
![]()
Ja tez chyba juz z 20

Ja złapałam po tej wizycie strasznego doła :--
-( Niby mam się nie denerwować, ale jakoś się martwię.
Zamówiłam mebelki dla małej, lecz przez to wszystko wcale się nie cieszę, zrobiłam to z obowiązku - bo już najwyższy czas:--
-(
MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!
dokładnie! mam nadzieję, że Filipek nie będzie dużym chłopczykiem jak się urodzi, bo łatwiej się mniejsze dziecko rodzi (podobno
)
Dla mnie nie ma reguly bo niewiadomo czy kobieta ktora rodzi ile ma siły jak znosi ból i wogole jakiej jest postury ...i wogole wiele wiele innych czynnikow .... wiec roznie to bywa,.....
mandatow wcale nie tzreba placic w terminieupomna sie o nie po 3 miesiacach
![]()
A Czasem nawet pozniej
dlatego maz mi nie chce pozwolic zabrac lapka na oddzial ... powiedzial ze nie wiadomo kto tam bedzie i ze boi sie zeby mi ktos kompa nie zapierdzielil !! musze to przemyslec ...
Nom róznie to moze byc a jak lezy taki lapek to tylko bedzie korcił złodzieji,....
A ja się naśmiałam:-)
usypiałam Antka i czytałam mu Czerwonego Kapturka na dobranoc. Po czym dziecko na mnie spojrzało i zapytało: Mama a TY zjadłas dzidzię??![]()
heheh KOCHANY !!!
Ojjj ja też chce śnieg... Mój mały coś ostatnio dużo i mocno pupkę wypina:![]()
Ja tez chce snieg

Ja mam tak wlansie z kosciami biodrowymi ,normalnie rwie mnie ,i wogole nogi tez mnie bola hahahah no ale 20 kg wiecej do noszenia![]()
Ja tak samo najgorsze kosci biodrowe