reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

WITAM sie z Ranka normalnie juz wiecej niz godzine nadrabiam juz mnie kregoslup rozbolał hehe:-) ale juz nie moge bez BB he TO JEST DOPIERO NAŁOG :-D

A ja mysle ,ze powinnysmy skonczyc temat czy gorsze sa papierosy czy alkohol a moze jednak narkotyki. Wszystko w nadmiarze szkodzi. Nawet sex :).

Jest nas tu tak duzo i tyle opinii ,ze jak za bardzo sie zaangazujemy w dyskusje to tu sie niezla klotnia rozwinie. A po co? :)
Zostaly przedstawione rozne punkty widzenia i na ym proponuje zakonczyc. Wnioski kazdy sobie sam wyciagnie :).

A ja mysle ze to powinny byc luzne dyskusje ,.... i po to takie forum jest zeby wymieniac sie zdaniami.... a przeciez nikt nikomu nic nie zarzuca tylko wydpowiada swoje zdanie ......

nie ma sie co martwic !! to w ciazy naturalne i spokojnie zejdzie po porodzie !! ja tez juz 16 na plusie i nie marudze :) a dzis jeszcze uslyszalam ze "szczuplo" wygladam :) a to juz mnie raczej rozbawilo :)

Ja tez chyba juz z 20 :cool2: nawet niewiem ale co mnie to bede sie martwic jak urodze moja waga ;-)

Ja złapałam po tej wizycie strasznego doła :-:)-:)-( Niby mam się nie denerwować, ale jakoś się martwię.
Zamówiłam mebelki dla małej, lecz przez to wszystko wcale się nie cieszę, zrobiłam to z obowiązku - bo już najwyższy czas:-:)-:)-(

MYŚL POZYTYWNIE!!!!!!!!!!!

dokładnie:) ! mam nadzieję, że Filipek nie będzie dużym chłopczykiem jak się urodzi, bo łatwiej się mniejsze dziecko rodzi (podobno:-p)

Dla mnie nie ma reguly bo niewiadomo czy kobieta ktora rodzi ile ma siły jak znosi ból i wogole jakiej jest postury ...i wogole wiele wiele innych czynnikow .... wiec roznie to bywa,.....

mandatow wcale nie tzreba placic w terminie :) upomna sie o nie po 3 miesiacach :)

A Czasem nawet pozniej :)

dlatego maz mi nie chce pozwolic zabrac lapka na oddzial ... powiedzial ze nie wiadomo kto tam bedzie i ze boi sie zeby mi ktos kompa nie zapierdzielil !! musze to przemyslec ...

Nom róznie to moze byc a jak lezy taki lapek to tylko bedzie korcił złodzieji,....

A ja się naśmiałam:-)
usypiałam Antka i czytałam mu Czerwonego Kapturka na dobranoc. Po czym dziecko na mnie spojrzało i zapytało: Mama a TY zjadłas dzidzię??:-D:-D:-D

heheh KOCHANY !!!

Ojjj ja też chce śnieg... Mój mały coś ostatnio dużo i mocno pupkę wypina::)

Ja tez chce snieg :happy2:

Ja mam tak wlansie z kosciami biodrowymi ,normalnie rwie mnie ,i wogole nogi tez mnie bola hahahah no ale 20 kg wiecej do noszenia :-D

Ja tak samo najgorsze kosci biodrowe :wściekła/y:tragedia:-(

reklama
Ja tak sobie myśle i myśle i nie mogę się już grudnia doczekać... Jeju ja już chce mojego synka zobaczyć

a moja corcia niech jeszcze sobie poczeka ... 7 tygodni to chyba juz jakos przeleci ... ale slyszalam od niejednej osoby ze jesli cala ciaza trwa 9 miesiecy to 9 miesiac trwa z rok !!! ponoc tak sie to dluzy !!

Możliwe:-D:-D:-D mi pewnie coś koło 4 tyg zostało do CC:-D

jak mi gin powiedzial ze bedzie cesarka jak mala sie nie obroci to sie go zapytalam czy bedziemy czekac do terminu czy wczesniej ciac ... powiedzial ze jesli mala nie bedzie sie spieszyc to poczekamy zeby byla ze stycznia !! ale jak sie pospieszy to nic na to nie poradzimy ... no zobaczymy jak to bedzie ... byle swieta jakos przetrwala !!

bo ogolnie to on nie czeka na akcje z cesarkami ... ale to taki glupi swiateczny czas ze powiedzial ze raczej poczekamy ...

jak mi gin powiedzial ze bedzie cesarka jak mala sie nie obroci to sie go zapytalam czy bedziemy czekac do terminu czy wczesniej ciac ... powiedzial ze jesli mala nie bedzie sie spieszyc to poczekamy zeby byla ze stycznia !! ale jak sie pospieszy to nic na to nie poradzimy ... no zobaczymy jak to bedzie ... byle swieta jakos przetrwala !!
Ja bym wolała CC troszkę wcześniej bo na święta w szpitalu....:szok: to mi się nie uśmiecha:eek:

Dziewczynki umieram :-(
Zatrułam się czymś biegunka, rzyganko i te sprawy żołądek mnie tak strasznie boli :-( Skórczy na szczęście nie mam ale brzuch twardy:-(

Oj oj :-(

reklama
Do góry