reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzien dobry w ten wietrzny poranek:-)
Czuje sie jakbym w nocy rowy kopala;-)Boli mnie wszystko nawet palce u rak:szok:Pan maz poszedl z psem bo jak zobaczyl ze sune jak zombi to tylko parsknal i poszedl:-)Jakos sie wykapalam,ubralam i teraz czekam na kawke.......Pan maz poda bom slabowita;-)Ale jak parsknie to go kopne.....O ile dam rade hihi....Ciekawe jak on by sie czul i ruszal z takim balastem;-)Niby przybralam nie za wiele ale czuje sie jakbym nosila 3 razy tyle...I od wczorajszej proby obciecia paznokci u nóg -notabene TAK obcietych paznokci nie mialam nigdy..horror:-D-wspolczuje ludziom,ktorzy sa otyli...To straszne,nie moc kolo siebie zrobic i meczyc sie od najprostszych czynnosci...

Zycze wszystkim milego dnia:-)

PS.Komu paczusia z rozanym nadzieniem???:-)

reklama
PS.Komu paczusia z rozanym nadzieniem???:-)
Tu jestem! Tu!! :-D:-Dbyłby idealny do kasy:-)

cześć mamuśki;-)ja wczoraj padłam po tańcu z gwiazdami, gdy mój dzielny mąż jeszcze bohatersko walczył z tapetą w pokoju młodego :-D a teraz ja już na nogach, a on jeszcze śpi :szok: :-D

Ja również witam porannie choć ja już nie śpię od 4.00, a w nocy pobudki co 30 min...
Wieczorkiem mala tak mnie kopnęła w płucko że tchu mi zabrakło, nie mogłam siedzieć, wykąpana kłade się do łóżeczka a tu sie okazuje ze moge spac tylko na jednym boku, co sie obrócę lub położę na wznak to mnie sciska i mala miala akcje dobić mamusię...:rofl2:
Zjadłam juz sniadanko zaraz budze mężunia niech wstaje do pracki a ja sie wreszcie moze wyspie....:sorry::-p
Milego dzionka dziewczyny

Witajcie od rana.
Ja dziś niewyspana bo o 3:30 obudziłam się bo brzuszek twardy i spać już nie mogłam..
potem pobranie krwi, ale tym razem bliżej domku i mało ludzi było i nie była to przychodnia więc pewnie nic nie złapałam :)
Teraz jakbym mogła spać to oczy się kleją, a zasnąć nie mogę.
Ale rano jakiś pożytek był z tego niespania.
Dostałam maila ze śliczną córeczką mojej kuzynki, za pośrednictwem jej brata. Kuzynka rodziła w Londynie, bo tam mieszka, mała ma na imię Radika - choć nie jestem pewna jak to się pisze.. Mała na świat przyszła 7albo 8 listopada i ważyła 3500g...
mam tylko informacje z drugiej ręki, od kuzyna i mamy kuzynki ale wiem, że dziewczyny są całe i zdrowe i nieźle radzą sobie w domku.
Pewnie zobaczę je na żywo dopiero na ślubie kuzyna w maju....
a tak cieszę się że mam okazję je chociaż na fotkach zobaczyć!
Mała jest ślicznym pucusiem :)

A na pączka narobiłyście mi dziewczyny apetytu, ale cóż nie mogę cukrów to postaram się wytrzymać, dla synusia w brzusiu.

Miłego dnia!

a i wczoraj wypatrzyłam śliczny drugi komplet pościeli dla Cyprusia :) ehhh
i dziś przyjdą płytki CD z muzyką dla dzieci.

Ostatnia edycja:
Witam porannie , ja nie wyspana , cala noc wialo i dzieki temu Nicol budzila sie doslownie co pare minut wkoncu sama nie wiem kiedy przyszlka do nas do lozka i zasnelysmy , teraz szybko kawka i do lekarza odezwe sie jak przyjde .

Cześć dziewczyny ja dopiero wstałam , mąż uszykował śniadanko do tego cipeła kawka zbożowa

i chętnie pączka bym do tego zjadła ale pewnie zgaga by się odezwała ;-) ale w razie ataku na słodkie mam zamrożona rogale Marcińskie :-D;-)

Gosia_k23 mój internet też coś szwankuje... Wydaje mi się, że limit wyczerpałam, ale nie wiem jak to sprawdzić... :confused2: Mamy play'a - narzekać nie mogłam do dziś!! Oby to tylko chwilowe było:-p
no ja też mam playa ale nie długo byłam zakończyć umowę i mam do połowy stycznia :sorry: czy się wyczerpał przysyłają smsa jak klikniesz tą małą ikonkę to jest tam koperta i pisze sms mi przysłali 16.11 że mam pół limitu wyczerpane a 19.11 że cały :cool: i się z nim tak męczyłam bo otwierało się wszystko po 5 minut i brat mi wczoraj sprawdził a ja miałam wykorzystane ciut ponad pół bo jest to też napisane ile a ci mi zwolnili go :wściekła/y: dzwonił mój do jakiegoś faceta a on że u nich wszystko gra no kurna ale mówię mojemu że u nas nie i mają coś z tym zrobić bo ja za to płacę a połowy wykorzystać nie mogę i tak ciągle nas oszukują z tym limitem :cool:

wczoraj to w ogóle mieli niby jakieś problemy ale widzę że wszędzie swoje punkty u nas likwidują wiec pewnie długo nie pociągną jak tak robią :no:
DZIEWCZYNY !!!

Na koniec tego dnia musze Wam powiedziec że mam cudowną łazieneczkę :laugh2:
Odpicowałam ją sobie tak że hoho az szkoda korzystac bo się zabrudzi ,zachlapie ;-):laugh2::-p

Pól dnia skrecaliśmy mebelki - no cóz ja już w innym tempie to robie niż dotychczas a mąż postanowił mnie nie dobijać i ślimaczył się w tym skręcaniu ze mną hihihi :rofl2:

Później wszystko wysprzataliśmy, kolejny raz w tym miesiacu szorowalam płytki :-p tzn mąż szorowal :-p ustawilismy mebelki , pochowalismy wszystko a nawet więcej i jeszcze mam sporo pustych szafek - w sam raz na dzidziowe przybory i kosmetyki :tak:

Ale jestem uhahana - tzn szczesliwa no :rofl2:

Później wyprasowałam ubranka...ehhh i stwierdziłam że jestem tak zmęczona jak gdybym przekopała 2hekatry ziemi łopatą :cool2::cool2:

Cóż starzęję się ...:rofl2:

AAA!!! Ale nie powiedziałam Wam najlepszego - wiecie za ile ja te mebelki kupiłam hahahha!
patrzcie same - i jak za tą cene to sa superrrrrr ( zakladając jeszcze pól roku w tym mieszkanku - powinny wytrzymac :eek:

IKEA | Szafki, szafki pod umywalki i półki | Szafki | KULLEN | Meble do łazienki, 5 szt.

Jak najbardziej jestem w Pile cialem i duchem :p
Z Piły do najbliżeszgo sklepu IKEA jest dokładnie 100 km - do Ponania ( mojej rodowitej miescinki ) :cool2:

O 15 mój męzo postanowił że jedziemy, o 17 wyjechaliśmy i wróciliśmy o 12 :rofl2::rofl2::rofl2:
Świry z nas takie no ale cóż... :-p

Ja tez ostatnio usłyszałam od mojego że bedzie mu brakować mnie w ciązy bo teraz jak się zdenerwuję to nie krzyczę tylko robię groźne miny :crazy: - co go nota bene bawi :eek:
Tak więc na mnie ciąza też działa wyciszająco :rofl2::rofl2::rofl2:

Mój gin też mnie nie faszeruje lekami :cool:
No-spę mam w razie WU w domu ale w sumie nie brałam ...
Gin powiedział ze w razie silnych twardnień - a ja nie wiem czy te co mam sa silne :eek: zdarzy się że raz po raz coś zakuje, zrobi się twardawo ..ale przechodzi :sorry: wiec no-spy NIET !

no w sumie ja też bym nie wiedziała czy mnie boli słabo czy mocno ale trzyma krótko wiec się nie stresuję ;-)

u mnie koleżanka z piły też do ikea w poznaniu przyjeżdża :tak:wiec w sumie nieraz warto przyjechać zobaczyć coś na żywo bo ja się nie raz wycofałam z zakupu jak na żywo coś zobaczyłam :sorry:a lepiej stracić tylko na paliwo niż kupić coś nie fajnego ;-)

Dobry :-)
mnie znow obudzono...:-p nigdy sie nie wyspie chybaa
jestem glodna jak wilk a nie chce mi sie podnosi z wyrkaaa:-D
agbar ja poprosze paczusia:rofl2:

reklama
Do góry