reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ludzie i Ludzie dajcie spokój :-D

zanim się uspokoiłam, to mnie moniq ubiegłaś... :-D:-D:-D:-D:-D

wszystko wskazuje na to, że chyba jutro zaktualizuje Izy ząbkowy suwaczek o kolejną dwójkę... i chyba sobie założe suwaczek z siniakami od ugryzień... ale już jest dobrze, nareszcie, jest zwyczajnie, normalnie tylko nieco bardziej marudnie i śliniąco...eh...

Witajcie majóweczki

Wpadłam na razie tylko na chwilę, przede wszystkim , żeby złożyć naaaaajserdeczniejsze życzonka dla Jagódki:-) i Jagódkowej Mamy:-) z okazji pół roczku !!:happy::happy: Wiele, wiele szczęśliwych chwil razem i oczywiście dużo zdrówka.

Buziaczki od Szymonka i ode mnie:happy:

Mam nadzieję, że zajrze jeszcze dziś i poczytam, co nowego od czwartku się u Was wydarzyło;-).

pa:sorry:

IMAGINATION wybacz ale muszę cię o to zapytać.

Wogóle się tu na wątku majówek nie udzielasz. Z tego co wiem to swoje znajome

masz głównie na zamkniętym i bliższe kontakty utrzymujesz z koleżankami z

wątku zamkniętego. Nie wiesz o Nas za dużo ani o naszych Maluszkach, dla nas też

jesteś raczej obcą osobą (tak wiem że pisałaś tu w ciąży i część dziewczyn cię zna, ale to już było dawno) więc

wytłumacz mi proszę, po co raz na 2 miesiące wpadasz tu i zamieszczasz masę zdjęć

Tomusia?
Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.

Witam . Nadrobiłam. Ciezko było aIe się udało.
Na początek zyczonka. ZaIegłe buzioIe dIa synusia Tikanis.Ogromny buzioI dIa Jagodzinki Agi km.
Widzę,że działo się na forum .oj działo. Zdięciowy odwiedziłam i zostawiłam dedykacje dIa imagination.

Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.
taki był w tym cel, by KAŻDA mamusia dodała jakiś sprawdzony przez siebie przepis. Ale jak widać, 99,9% mamus woli kupowac gotowe niz samemu ugotować swojemu dziecku:sorry:
A skoro nie jestem tu mile widziana, to zegnam... Niech moderator wywali moje posty, bo po co ma razić kogos w oczy:cool2:

żeby jola mogła zabłysnąć talentem, ku uciesze podniebień naszych brzdąców...:rofl2::-D:-D:-D

dziewczyny, wiem, że ta sytuacja mogła nas zirytować, ale to wątek o naszych dzieciach i ich zdjęciach, a nie wytykanie, jakby nie patrzeć, koleżance z forum, też majówce, że jej zachowanie się nam nie spodobało. Proponuje skończyć to i nadal spokojnie, z uśmiechem na twarzach oglądać zdjęcia naszych pociech... a imagination mam nadzieje, że będziesz z nami na tyle szczere i na prawdę nadrobisz ten i ogólny wątek i będziesz częściej u nas gościć, bo inaczej, to lepiej wogóle sobie daruj jakiekolwiek posty...

reklama
od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania
Ja tak zrobiłam.Kubas kawy, papierosek i nadrabianko. Musze przyznać,że miło sie nadrabia. Mało która książka mnie tak wciąga jak nasza forumowa teIenoweIa.:-)

Do góry