reklama
tsarina
MamaPower!
Ludzie i Ludzie dajcie spokój![]()
zanim się uspokoiłam, to mnie moniq ubiegłaś...

wszystko wskazuje na to, że chyba jutro zaktualizuje Izy ząbkowy suwaczek o kolejną dwójkę... i chyba sobie założe suwaczek z siniakami od ugryzień... ale już jest dobrze, nareszcie, jest zwyczajnie, normalnie tylko nieco bardziej marudnie i śliniąco...eh...
Witajcie majóweczki
Wpadłam na razie tylko na chwilę, przede wszystkim , żeby złożyć naaaaajserdeczniejsze życzonka dla Jagódki:-) i Jagódkowej Mamy:-) z okazji pół roczku !!
Wiele, wiele szczęśliwych chwil razem i oczywiście dużo zdrówka.
Buziaczki od Szymonka i ode mnie
Mam nadzieję, że zajrze jeszcze dziś i poczytam, co nowego od czwartku się u Was wydarzyło;-).
pa
Wpadłam na razie tylko na chwilę, przede wszystkim , żeby złożyć naaaaajserdeczniejsze życzonka dla Jagódki:-) i Jagódkowej Mamy:-) z okazji pół roczku !!

Buziaczki od Szymonka i ode mnie

Mam nadzieję, że zajrze jeszcze dziś i poczytam, co nowego od czwartku się u Was wydarzyło;-).
pa

tsarina
MamaPower!
Mam nadzieję, że zajrze jeszcze dziś i poczytam, co nowego od czwartku się u Was wydarzyło;-)
od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania
mamamatysia
Fanka BB :)
od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania

Dobre
monika1977
Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.IMAGINATION wybacz ale muszę cię o to zapytać.
Wogóle się tu na wątku majówek nie udzielasz. Z tego co wiem to swoje znajome
masz głównie na zamkniętym i bliższe kontakty utrzymujesz z koleżankami z
wątku zamkniętego. Nie wiesz o Nas za dużo ani o naszych Maluszkach, dla nas też
jesteś raczej obcą osobą (tak wiem że pisałaś tu w ciąży i część dziewczyn cię zna, ale to już było dawno) więc
wytłumacz mi proszę, po co raz na 2 miesiące wpadasz tu i zamieszczasz masę zdjęć
Tomusia?
monika1977
Witam . Nadrobiłam. Ciezko było aIe się udało.
Na początek zyczonka. ZaIegłe buzioIe dIa synusia Tikanis.Ogromny buzioI dIa Jagodzinki Agi km.
Widzę,że działo się na forum .oj działo. Zdięciowy odwiedziłam i zostawiłam dedykacje dIa imagination.
Na początek zyczonka. ZaIegłe buzioIe dIa synusia Tikanis.Ogromny buzioI dIa Jagodzinki Agi km.
Widzę,że działo się na forum .oj działo. Zdięciowy odwiedziłam i zostawiłam dedykacje dIa imagination.
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
taki był w tym cel, by KAŻDA mamusia dodała jakiś sprawdzony przez siebie przepis. Ale jak widać, 99,9% mamus woli kupowac gotowe niz samemu ugotować swojemu dzieckuPopieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.

A skoro nie jestem tu mile widziana, to zegnam... Niech moderator wywali moje posty, bo po co ma razić kogos w oczy

tsarina
MamaPower!
Popieram .Zastanawiam się również po co założyłas watek pt. Księga sprawdzonych przepisów.......Załozyłaś watek ,sciągnełaś parę przepisow z poradnika(mam taki z identycznymi przepisami) i tyIe cie widziano.Jaki w tym był ceI nie wiem.
żeby jola mogła zabłysnąć talentem, ku uciesze podniebień naszych brzdąców...

dziewczyny, wiem, że ta sytuacja mogła nas zirytować, ale to wątek o naszych dzieciach i ich zdjęciach, a nie wytykanie, jakby nie patrzeć, koleżance z forum, też majówce, że jej zachowanie się nam nie spodobało. Proponuje skończyć to i nadal spokojnie, z uśmiechem na twarzach oglądać zdjęcia naszych pociech... a imagination mam nadzieje, że będziesz z nami na tyle szczere i na prawdę nadrobisz ten i ogólny wątek i będziesz częściej u nas gościć, bo inaczej, to lepiej wogóle sobie daruj jakiekolwiek posty...
reklama
monika1977
Ja tak zrobiłam.Kubas kawy, papierosek i nadrabianko. Musze przyznać,że miło sie nadrabia. Mało która książka mnie tak wciąga jak nasza forumowa teIenoweIa.:-)od czwartku? to do nadrabiania weź sobie dużą kawę, coś do przegryzienia i zapowiedz w domu, że do zywych wracasz rano... ja tu wpadam dwa razy dziennie niby a i tak czasem mam po 10str do poczytania