reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
hej :-)
a ja wlasnie wrocilam z zakupow, troszke polazilam bezsensownie po miescie, oddałam ksiazke do biblioteki, zrobilam runde po tablicach z ogloszeniami i co?
oczywiscie kupilam dzidzi cos
a obiecałam sobie ze nie bede kupowac juz w tym roku nic.
wrocilam do domu z rozkiem, czapeczka, reczniczkiem i pieluchami tetrowymi
zrobie fotki to wkleje. :-)
a teraz siedzie i ogladam wozki, az mnie glowa boli bo nie wiem jaki mam kupic. A ten wozek ROAN?
tylko oczywiscie na boki nie bede mogla w nim bujac ...
ROAN MARITA pelna kolorystyka SPRAWDZ wys 24H w-wa (828605493) - Aukcje internetowe Allegro
a ja wlasnie wrocilam z zakupow, troszke polazilam bezsensownie po miescie, oddałam ksiazke do biblioteki, zrobilam runde po tablicach z ogloszeniami i co?

a teraz siedzie i ogladam wozki, az mnie glowa boli bo nie wiem jaki mam kupic. A ten wozek ROAN?
ROAN MARITA pelna kolorystyka SPRAWDZ wys 24H w-wa (828605493) - Aukcje internetowe Allegro
Mój M pracuje w budżetówce, więc coś o tym wiem, zawsze wydawało mi sie że w budżetówce to maja dobrze, no lae niestety jeśli chodzi o zarobki, to sa jedne z najniższychWiesz MoniSka ale pensje w budżetókach są różne a zazwyczaj małe wiec jakoś muszą nam to wynagradzać:-)
O buraczków to bym zjadła... No z tymi lekarzami to róznie jest, ja chodze prywatnie i płacę 80 zł, wydaje mi sie że to nieduzo. moja ginka tez nie jest jakas najmilsza, tak trochę oschła, ale ważne że jest kompetentna , zawsze jak dzwonię to odbiera, ogólnie jestem z niej zadowolona,Wiem AGUŚ... no ale dam rade, w końcu już bliżej niż dalej porodu. Dziś postaram się nie denerwować za bardzo. Kurde jakbym zarabiała ze 3000zł miesięcznie to bym prywatnie chodziłą, wtedy każdy lekarz miły i troskliwy
U mnie już obiad gotowy, czeka tylko na obróbke termiczną hehe - dziś ziemniaki, buraczki i kotlety z karkówki w płatkach kukurydzianych![]()
Ja też sczerze mówiąc ja myslę o tej siarze to mi się słabo rodzi. zawsze się dziwiłam jak dziewczyny tu z forum cieszyły się że im siara leci alebo juz nie mogły się doczekac. Ja tam się cieszę że mi nic nie leci.Dzien dobry :-) Widzę, że zanim sie zwleke z łózka i właczę komputer to Wy juz pół dnia macie za sobą. no ale co poradze jak spioch jestem
Jak czytam i tym że siara Wam leci to mi słabo... ostatnio po kapieli jak zobaczyłam kropelkę to sie rozbeczałam. OKROPNOŚĆ brrr w całym tym interesie okropnie brzydzi mnie fakt karmienia piersią. Mozecie mnie zlinczować ale to jest feee
Też jeśli chodzi o karmienie to chyba nie będę miałą skrupółów jesli chodzi o miejsca publiczne. Tez najbardziej boje sie bólu, ograniczenia jedzenia no i potem rozstępówWitam ponownie
Jeśli chodzi o karmienie piersią to uważam, że każdy ma wybór i trzeba to uszanować, ja osobiście chciałabym karmić piersią i nawet nie odstrasza mnie fakt wyciągnięcia cyca w miejscu publicznym, bardziej się chyba obawiam bólu, no a jak to jest to się okaże już w marcu i zobaczymy czy nie zmienię zdania.
Też zawsze myślałam że jak będę karmić to szybko schudnę, moja siostra była tak chuda jak nigdy, ale za to moja kuzynka nic prawie nie schudła, no ale ona jadłą dużo słodyczynoramlnie poradnik napiszemy zaraz PLUSY I MINUSY KARMIENIA PIERSIĄ
ja pamiętam tylko taka śmieszną sytuacje jak znajoma mnie spotkała i pyta a ty karmisz a ja na to "no co ty moje dziecko głodne chodzi"
każda z nas będzie robiła to co najlepsze dla jej dziecka
wydaje mi się że ważne żeby też nie popaść w jakąś paranoje zarówno w jedna jak i w drugą strone
i jest jeszcze jedna korzyść z karmienia chudnie się w mgnieniu okaja przez 3m-ce 20kg zgubiłam a cyc jak po sylikonach przy tym miałam
lece na obiadek 13 moja pora karmienia![]()
Pracowałam kiedyś w Axa i była karencja 9 miesięcy, ale może coś zmienili, ale lepiej sprawdź to. 3 TYŚ???? Za urodzenie dziecka? Trochę mi się to za duzo wydaje no ale pracowałam w Axe gdzieś z 2 lata temu, więc może nie pamietamPiszecie o karmieniu.
A czy jest oprocz mnie jakas dziewczyna ktorej siara juz leci dobry miesiąc??na razie tylko z lewej piersi.Ale jest tego dosc sporo szczegolnie wieczorem.Mnie i meża to nie brzydzi.A piersią karmić bardzo chcę i mam nadzieje ze bedzie mi to dane.
Co do dodatkowego becikowego u nas przysluguje ono kazdemu a daje je wojt gminy z budzetu.Taka zacheta do rozrodu
W Axa jest karencja 6 miesieczna wlasnie.Ja ubezpieczylam sie juz we wrzesniu.Więc 3 tys mi sie należą za poród
Ktoras pisała o zurku.Zjadlabym mhm taki jak moj R robi.Swoją drogą fajnie jest mieć męża kucharza polecam wszystkim![]()
A ja mam teraz takie duże, ogromne jagodowe brodawy, błeJa mam zamiar karmić ale nie wiem czy będzie mi to daneMam małe piersi i płaskie brodawki więc nie wiem czy dziecko będzie potrafiło się przyssać ale co ma być to będzie...ale mimo to siarę mam już od 20tc
A do tego mam bardzo drażliwe piersi..więc boje się o ból jaki będzie spawiało karmienie..ale poczeakmy zobaczymy....napewno zaopatrze się w butelczynę tak na wszelki wypadek
Co do powrotów do parcy ja wracam w lutym 2010 i tez nie naleze do lubiących siedziec w domu ale tu akurat wazniejsze jest dla mnie cieszyć się rozwojem dziecka niz satysfakcją zawodową w parcy a potem żłobek nieststy:-( ale mała bedzie miala 10mcy a ja mam tak w pracy ze do lutego moge byc na urlopie i bede miala 100% płatne wiec czemu nie skorzystać:-)
Mam pytanko do mam mających dzieciaczki...co kupić pod choinkę chrześnikom..dziewczynka 1,5roku i chłopak 8lat ...najgorsze ze oni wszytko mają i te prezenty to już cudowianki![]()
Ja mojemu 9-letniemu kuzynowi kupiłam grę komputerową, bo sobie taką zażyczył, ale oprócz tego miałam w zanadzrzu ksiązkę Mikołajka, nieznane opwqoieści, polecam całą serię, on bardzo lubi czytać Mikolajka i zawsze się śmiej z jego wybryków
fajne te wózeczki, tylko ja kurcze trochę się boję kupować tak wózek, widząc tylko na obrazku:/hej :-)
moniSkaBe
juz mi sie chce rzygac za przeproszeniem na te wszystkie wozki.
jakby byly 3 modele to bym wybrala, a ze tego jest milion pińcet to wez tu czlowieku badz madry.
o.. wkurzylam sie

jakby byly 3 modele to bym wybrala, a ze tego jest milion pińcet to wez tu czlowieku badz madry.
o.. wkurzylam sie

moniSkaBe
ale cudo znalazłam...
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (840173479) - Aukcje internetowe Allegro
jak moze byc wozek na paskach ze skretnymi przednimi kołami?
Model City Car...
MIKADO - BOSTON,MILANO,OX-FORD,CITY CAR - PROMOCJA (840173479) - Aukcje internetowe Allegro
jak moze byc wozek na paskach ze skretnymi przednimi kołami?

Model City Car...
spoko, możesz apap wziąć
a to jakiś migrenowy ból? bo jedna moja znajoma właśnie od czasu ciąży cierpi na okropne migreny... dopiero teraz jej mijają- prawie 2 lata po porodzie...![]()
Nie wiem czy są to bóle migrenowe. W ciąży pierwszy raz je mam, a przed ciażą miałam tak raz na 3-4 miesiące. Także nie jest to moja dolegliwość ciążowa. Kupię sobie dzisiaj apap, bo czuję, ze będzie powtórka z rozrywki

Ja zaraz rozwieszę pranie i nastawie może kolejne. Najchętniej to bym nic nie robiła, bo mnie głowa zaczyna męczyć coraz bardziej:-(
Co do karmienia piersią, to bardzo bym chciała, ale właśnie mam obawy, ze będę się po prostu brzydzić:-( Ale chęci mam i to jest najważniejsze. Mam nadzeję, że jak przyjdzie co do czego, to będzie to dla mnie naturalne i przyjemne

reklama
MoniSka jeszcze nie jedna rzecz Cię zadziwi:-)
A oto moje typy:
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (825375072) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item827108159_wozek_3w1_espiro_gtx_wys0zl_okrycie_kapiel.html
http://www.allegro.pl/item827881005_wozek_implast_bolder_sd_spiwor_fotel_parasol.html
GTX_ESPIRO 04 CITRO ZESTAW WÓZEK+GONDOLA (828006343) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 08 +GONDOLA+FOTELIK+TORBA +FOLIA+X-MUG (825725218) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiscie znalezione pierwsze lepsze ogłoszenia ale to moje typy
A oto moje typy:
BEXA B4 + FOTELIK samoch koła pompow 11 KOLORÓW (825375072) - Aukcje internetowe Allegro
http://www.allegro.pl/item827108159_wozek_3w1_espiro_gtx_wys0zl_okrycie_kapiel.html
http://www.allegro.pl/item827881005_wozek_implast_bolder_sd_spiwor_fotel_parasol.html
GTX_ESPIRO 04 CITRO ZESTAW WÓZEK+GONDOLA (828006343) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 08 +GONDOLA+FOTELIK+TORBA +FOLIA+X-MUG (825725218) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiscie znalezione pierwsze lepsze ogłoszenia ale to moje typy