G
gość 574
Gość
Dziewczyny ale dziś news, aż się popłakałam - mój pyta co się stało, to mu mówię, że styczniówka urodziła - a on an mnie oczy i mówi - to ty za obcymi dzieciakami nawet płaczesz
to mu mówię, że gdzie obce - to nasze z forum hehe
Zaraz dopisze gratulacje dla BLACK - dwoje dzieci wtym samym roku - szok!!!
dzielna kobieta!!!
Ja zdycham - ludzi pełno, kasy wydaliśmy tyle, że nawet nie próbuje sumować, ale mam męża z głowy z zakupami na kilka miesięcy - swetry, spodnie, kurtke, skarpety, koszule - ubraliśmy go od góry do dołu hehe
za to ból spojenia mnie zabija - ledwo nogę podnoszę,żeby do auta wsiąść! tak samo w nocy jak się obracam - tragedia, tak boli!
Kobitki - odpisala mi położna o tym alkoholu - że one same polecały lampkę wina do kąpieli i wtedy wychodzi czy to poród czy nie - ale teraz to się nagle zrobiło niepoprawne politycznie podobno i juz nie zachęcają - więc trzeba uważać - moja położna nie ma zdania czy można czy nie można pić - co zrobie to moja rzecz;-)
poza tym napisała mi, że mam pić herbatę z malin, brac wiesiołka, smarować krocze i nadrobić abstynencje seksualną, bo jak mi zdjęli pesar to już zakaz przestał obowiązywać

Nadadrienne serdeczne życzenia!
to mu mówię, że gdzie obce - to nasze z forum hehe
Zaraz dopisze gratulacje dla BLACK - dwoje dzieci wtym samym roku - szok!!!
dzielna kobieta!!!Ja zdycham - ludzi pełno, kasy wydaliśmy tyle, że nawet nie próbuje sumować, ale mam męża z głowy z zakupami na kilka miesięcy - swetry, spodnie, kurtke, skarpety, koszule - ubraliśmy go od góry do dołu hehe
za to ból spojenia mnie zabija - ledwo nogę podnoszę,żeby do auta wsiąść! tak samo w nocy jak się obracam - tragedia, tak boli!
Kobitki - odpisala mi położna o tym alkoholu - że one same polecały lampkę wina do kąpieli i wtedy wychodzi czy to poród czy nie - ale teraz to się nagle zrobiło niepoprawne politycznie podobno i juz nie zachęcają - więc trzeba uważać - moja położna nie ma zdania czy można czy nie można pić - co zrobie to moja rzecz;-)
poza tym napisała mi, że mam pić herbatę z malin, brac wiesiołka, smarować krocze i nadrobić abstynencje seksualną, bo jak mi zdjęli pesar to już zakaz przestał obowiązywać

Nadadrienne serdeczne życzenia!
i od niedawna przy tym twardnieniu zaczął boleć
Przecież szyjkę trzeba przygotować.;-)
sobie pomagam z kładzeniem się na sofe czy ze zejściem czyli nogę ręka sobie pomagam bo tak to jeszcze bardziej boliii
co moja szyjka za wiele nie będzie przygotowana no chyba tyle że sama się co nieco skróciła