reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2010

Pajkaa, a lekarz co powiedział?
Ja co prawda tak nie miałam, ale moja siostra, która także jest w ciąży. Przy każdym badaniu miała śluz zabarwiony krwią i teraz już 7 m-c i jest wszystko ok. Lekarz mówił, że to wina naczynek, które pękają. Oczywiście, żadna krew nie jest ok i trzeba ją konsultować od razu z lekarzem. Spokojnie, stres na pewno nie działa na korzyć, wręcz przeciwnie, więc staraj się uspokoić (choć wiem jakie to jest w tej sytuacji trudne).

reklama
Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!

Esch, oczywiście jestem z Tobą całym serduszkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok!!!!!

Kochana, nie wiem co mogę jeszcze napisać :-(
Tak długo czekałaś na tą fasolkę, że musi być wszystko dobrze!!!

Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!

A nie masz czegos na podtrzymanie?? luteiny czy duphastonu??

Kiniusia to było 10 minut temu i nie było tego sporo. Cały dzien nic nie było dopiero teraz sie pojawiło. Ja łykam luteine 3xdziennie wiec moze to pomoze zeby wszystko było ok. Mam mega mdłosci i wibruje mi w brzuszku

Pajkaa, myślałam, że po badaniu tak było :zawstydzona/y:
Ja także biorę dopochwowo luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Esch, kurcze myślałam, że gin Cię od razu przyjmie :-( Ale skoro kazał poczekać do jutra to chyba wie co robić... Kurcze, że nie masz żadnej luteiny lub duphastonu...:-(
Musi być dobrze!!! Musi!!!

W domu mam nieciekawą sytuację (zresztą jak zwykle=mieszkanie z moimi teściami :wściekła/y:). Niestety M. o ciąży powie im w święta, ale do tego czasu to ja chyba oszaleję. Moja teściowa to wredna i złośliwa baba i mam jej dosyć. Naprawdę najgorszemu wrogowi nie życzę takich teściów :-(
Próbuję się wyciszać, zajmować innymi rzeczami, ale to babsko potrafi stać pod drzwiami i gadać do siebie, na tyle głośno, żeby słyszała :wściekła/y::-(

wspolczuje..nigdy w zyciu nie zamieszkałabym z teściami. o nieeee :no:
moja mama długi czas mieszkała z teściową i ja z nimi razem do 6. roku życia wiec wiem co to jest..

hej dziewczynki
przy badniu macicy miałam lekko sluz zabarwiony krwią :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(

nie martw się Kochana, to nie musi być coś złego

cholerka :/. a może sie pomylili tydzień temu? 3mam kciuki i daj koniecznie znać jutro po wizycie. nie załamuj sie !!!

kurde Wy tez tak za przeproszeniem pierdzicie i bekacie? :-p cos mam deczko nie tak z trawieniem :(. i te wzdęcia i zaparcia. eh :confused2:

dziewczyny a skąd - jesli moge spytac - biorą sie u Was te problemy z ciążą? badałyście sie? wiecie z czego to wynika?
nigdy nie miałam do czynienia z takimi problemami bezpośrednio (z wyjatkiem cioci z toxoplazmozą i gronkowcem), wiec pytam z ciekawości, bo właściwie to przeciez moze dotyczyc rowniez mnie (choć udało sie niby od razu)

reklama
Napisał Eschenbach

.
Jesteśmy z Tobą... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...kurde aż się boje bo nie robiłam betki...

Do góry