reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniówki 2010 !!

Patrysia powodzenia u ginekologa :tak:i dla wszystkich co dziś idą !

Kaja super pierniczki :tak:

do mnie ma przyjść zaraz położna ....choinka:szok: na szybko wysprzątałam bo lekki bałaganik w domu :-D

reklama
agagsm już nie musisz wysyłać:tak::-) podjęłam męską decyzję i idę do sklepu, też se zrobię a co:-p. Tylko jak patrzę na tę zime to mnie przerażenie ogarnia.
kajaczy mogę ten patent częściowo skopiować, czy muszę tantiemy zapłacić;-)?
patrysiu powodzenia!!

Ja mam dow as pytanie czy wy mnie jeszcze widzicie , czy juz nie.W kazdym badz razie ja pommalu szykuje sie na wizyte.Odezwe sie pozniej.

Tak widzimy, tylko jak zaczynam odpisywać , to jest taka nadprodukcja, że post się dezaktualizuje. Powodzenia na wizycie i nie rodzimy przed styczniem i czekamy na zdjęcia!!!:-);-)

Cześć Babeczki, tak jak myślałam jak pierwsza się rozpakuje to dalej jak z rękawa.:tak:
Paula ten kto nie ma torby ten nie rodzi. SORRY:-D Ja tam mam ale ucho urwane więc też jeszcze nie mogę! A tak serio to zadzwoń do mamy ,ze zaczęłaś rodzić i zeby Ci tą torbą ze sklepu przywiozła.
Ja wczoraj biegałam po sklepach w celu nabycia ostatnich brakujących prezentów ( p.s ciekawe czemu to znowu muszę robić ja a nie ten leniwy św Mikołaj)i w nocy zawalone gardło i węzły jak kurze jajka. Myślicie że mogę jakieś tablety na gardzioło zażyć czy woda z solą? Niestety już sprawdziłam i nie mam nic z homeopaii:wściekła/y:

Dziewczyny wpadam się tylko zapytać o coś. Mianowicie, której z Was Facet (mąż, partner) pracuje u prywaciarza??? Interesuje mnie to, czy po porodzie waszym chłopom przysługują jakieś pieniążki z zakładu ubezpieczeniowego z racji urodzenia dziecka??? Nie mówię tu o premiach od szefostwa ale o stronie prawnej. Wiem, że w państwówkach z ZUSu dostaje się około 1000zł. A jak jest z zakładami prywatnymi???

Kaja pierniczki pierwsza klasa !!!
ale bym sobie takiego wszamała mniam mniam mniaaaaaaaam !
a paczuszki bardzo pomysłowe ! :tak:

powodzenia Dziewczyny na wizytach :) oby wszystki pomyślne były !
ja mykam sobie na zakupki jakies ! a co ! połazić sobie mam ochote i powydawać sianko ! Małżon pracoholik to chociaz jego pieniędzmi sie pociesze hahaha - to tak żarcikiem ;-):-D:tak:

reklama
I ja się witam porannie dziś (18 dni przed terminem :-D)

Tak sobie myślałam ile będzie nadrabiania... A no było tyle, że w czasie tego zdążyłam obrać ziemniaki, marchewkę i jabłuszka :tak:
Muszę dziś obiad na 13.15 mieć, bo mama wróci, zjemy i jedziemy na zakupy po cukry, mąki itd.
Sławek wrócił nad ranem, ale nawet nie wiem kiedy... :tak:
Obudziłam się na siusiu przytulona do Niego i mówię: 'O już jesteś', na co mi odpowiedział: 'Długi czas się przytulasz i nie wiesz, że jestem? O kim Ty tam śnisz?' :tak::-D
Póki co Go nie budzę, niech sobie pośpi jeszcze z godzinkę i niech wstaje, pojedziemy, kupimy, może nawet torbę kupimy do szpitala i się spakuję w końcu!! :tak:

Wczoraj jak już leżałam, to poczułam takie jakieś kłucie na dole, jakby w okolicy szyjki. Kilka razy ukłuło, później Adaś się rozszalał i przestało... Co to może być? Jak myślicie?

Kaja pierniczki śliczne są :tak:

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i czekam na wieści!!!! :tak::-)

Ciekawe jakie nowinki nam dzisiejszy dzień przyniesie :-D

Idę kotlety robić :tak:
Do później!! :*

Do góry