reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

proszę...to na odczynienie Twojego pecha...;-)

Confi, przykro mi że się oddalasz:-:)-(. Ale fakt że w takiej sytuacji jak twoja i wielu innych dziewczyn, kiedy trzeba wrócić do pracy, jakoś ciężko znaleźć rozwiązanie tego. (chyba zajsc znowu w ciażę).:sorry2::sorry2::-D

ponieważ ten temat - małej ilości czasu na bb, pracy, wyobcowania - pojawia się ostatnio. Chciałabym napisać kilka słów do dziewczyn których to dotyczy.

Otóż kochane, myślę że ten czas który tu spędziłyśmy razem, i te więzi które się zawiązały są na tyle silne że wytrzymają wasze powroty do pracy.
Ja widzę że żadko się udzielacie, ale to nie zanczy że jak już raz na jakiś czas się odezwiecie to traktuję Was jak obce, i wogóle spadówa bo my już was nie chcemy. No weźcie!!! naprawdę tak o nas - mamch niepracujących - myślicie??

zamieszczę ten sam post na xxx, żeby latwiej Wam go było znaleźc.:-):-)
Mnie się kochana wcale nie podoba ,że się oddalam...nie byłoby tak trudno gdyby nie fakt ze nieobecni często nie mają racji a podczas nieobecności zawiązują się takie przyjaźnie że głowa mała...potem jak człowiek odwiedza forum po czasie to czuje się jak alien :-D

no i dzięki za słowa otuchy...może faktycznie wyolbrzymiam...:confused:

Mamstud ja waże teraz 60kg,wzrostu mam 170cm, w ciąży przytyłam 26kg:baffled::baffled::baffled:.....zawsze ważyłam 55kg i tak bym też chciała:tak:
ojojoj a ja bym chciała te twoje 60 :zawstydzona/y: też mam 170 cm i ważę teraz 70...masakra ...wstyd mi ze tak żrę...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczyny jak tak odnośnie słów Confi...wydaje mi się kobitki że jesteście tak zżyte ze sobą że nic .... nawet mniejsze udzielanie sie na forum tego nie zmieni:tak: wiadomo że są osoby które mają więcej czasu i mogą pisać i takie które jak troszke czasu im zostanie ....to wolą go spędzić z dzieckiem niż na forum i to jest w pełni zrozumiałe...dziwne by było gdyby było inaczej:baffled:
Sorrki ale chcialam wtrącić swoje 3 grosze:sorry2:
a ty co? Na rybach jesteś??? Ty też nalezysz do tej społeczności czy Ci sie podoba czy nie ;-):-p

[/QUOTE]

confi, malinka, - niestety kubus lepiej nie spi i wiem co przezywasz confi.. niestety musisz to przeczekac.. moze taki okres ma damianek.. a moze daj mu w nocy herbatki .. hmmm.. moj ma tak od urodzenia a twoj dami przynajmniej przesypial pare nocek calych prawda???
oj prawda i przez to, to co teraz się dzieje jest podwójnie męczące. Ty przynajmniej zaprawiona w boju :zawstydzona/y:

Confi - ja już z pracy nie piszę:no:
Kochana ten tekst nie był tylko do Ciebie...tak ogólnie napisałam a Ty pisz ile wlezie, ja cały czas kombinuję jak tu sobie w pracy neta załatwić :-p
A Wy co robicie w sylwestra?
My siedzimy w domu....nie chce nigdzie iść w tym roku. Damis jakiś taki za mały mi sie wydaje. Za rok pomyślimy o balowaniu :tak:

jaki pstryk, jaki pstryk a ja???

gafę??? Moja Droga - tosz to katastrofa!!! jest godz. 23:40 i wlasnie sie dowiedzialam, ze jako jedyna pamietalam o urodzinach Majeczki... Ochhhh Wy wyrodne Cioteczki :-p:-p:-p

ja przed południem byłam tylko na chwilkę i nie patrzyłam na suwaczki więc mam usprawiedliwienie :-p
Aniu , Majeczko wszystkiego naj ode mnie i Damisia muaaa :*

Joluś a co tam w Modzie na sukces...???
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
straszne! będą pięć lat do tyłu:tak::tak::tak:!!!

no właśnie. ja na ten wątek - przepraszam - ale nie zaglądam... ja myślę, że Aniqa zakładając go miała na myśli życzenia świąteczne... jeśli się mylę to przepraszam... a zrobił się ogólnożyczeniowy wątek... i myślę, że jadnak składanie na ogólnym życzeń było lepsze...

Popieram.....:tak::tak::tak::tak::tak:

a tak w ogóle to...dobry wieczór...:zawstydzona/y::-D

Dobry wieczor Confi...:tak::tak::tak:...jak Damis...spi????:happy2:

ponieważ ten temat - małej ilości czasu na bb, pracy, wyobcowania - pojawia się ostatnio. Chciałabym napisać kilka słów do dziewczyn których to dotyczy.

Otóż kochane, myślę że ten czas który tu spędziłyśmy razem, i te więzi które się zawiązały są na tyle silne że wytrzymają wasze powroty do pracy.
Ja widzę że żadko się udzielacie, ale to nie zanczy że jak już raz na jakiś czas się odezwiecie to traktuję Was jak obce, i wogóle spadówa bo my już was nie chcemy. No weźcie!!! naprawdę tak o nas - mamch niepracujących - myślicie??

Właśnie!!!! Kochana jesteś. Dziękuję za te słowa!!!:happy2:

ojojoj a ja bym chciała te twoje 60 :zawstydzona/y: też mam 170 cm i ważę teraz 70...masakra ...wstyd mi ze tak żrę...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja też bym chciała... i też mi wstyd....:-:)-:)-(
Kochana ten tekst nie był tylko do Ciebie...tak ogólnie napisałam a Ty pisz ile wlezie, ja cały czas kombinuję jak tu sobie w pracy neta załatwić :-p

:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D

My siedzimy w domu....nie chce nigdzie iść w tym roku. Damis jakiś taki za mały mi sie wydaje. Za rok pomyślimy o balowaniu :tak:

o to coraz większe grono babyboomowskich balowiczek się robi!!!

oj ja tez...bo przez ten bałagan faktycznie przegapiłam Majeczke....oo i Miłoszka :zawstydzona/y:

Miłoszku 100 lat Bąbelku :tak:
Confi i Damianek buziaki przesyłają :tak:

Dobry wieczor Confi...:tak::tak::tak:...jak Damis...spi????:happy2:
echhh śpi...ale co to za sen...ma tak nochalek zapchany ze co chwilę się budzi :-(
przekładam go z boczku na bok by ta wydzielina spływała sobie swobodnie...dobrze ze śpi na brzuszku to zawsze trochę pewniej ze mi sie nie udusi :zawstydzona/y:

ja też bym chciała... i też mi wstyd....:-:)-:)-(
Marzenko ,ale od czego jest Nowy Rok :-)
ja już sobie postanowiłam...żarcie bez umiaru tylko do Sylwestra...potem mniejsze porcje i więcej ruchu. Chcę zapisać się na siłownie...lub fitness klubu polatać po maszynerii, jednak szukam chętnej do towarzystwa i co się okazuje? Wszystkie dotychczas narzekające nie mają sobie nic do zarzucenia :cool2:

o to coraz większe grono babyboomowskich balowiczek się robi!!!

Jeszcze wyjdzie ,że Sylwka spędzimy na BB :-D:-D

Marzenko ,ale od czego jest Nowy Rok :-)
ja już sobie postanowiłam...żarcie bez umiaru tylko do Sylwestra...potem mniejsze porcje i więcej ruchu. Chcę zapisać się na siłownie...lub fitness klubu polatać po maszynerii, jednak szukam chętnej do towarzystwa i co się okazuje? Wszystkie dotychczas narzekające nie mają sobie nic do zarzucenia :cool2:
ja też bym chętnie poszła... tylko śmieszne jest to, że ja nie mam z kim zostawić Nataszy... liczyłam na teściową... ale pamiętam jak raz poszłam na manicure, a ta potem marudziła, że długo mnie było.... no i mi się wszystkiego odechciało... jak bym miała drugi raz wysłuchiwać to dziękuję... a moja Mama niestety pracuje, a poza tym nie mieszka bliko... więc d..... pozostaje dieta MŻ!!!

Jeszcze wyjdzie ,że Sylwka spędzimy na BB :-D:-D
no i super będzie!!!

reklama
No to moje drogie ja w końcu idę spać...
Martwię się Moniką... mam nadzieję, że się jutro odezwie...

Dobrej nocki! Muaaaa*****

Do góry