reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
to ja wam się jeszcze pochwalę dziełem mojego m i zmykam na jakąś drzemkę:-D

hehehehe świetne !!! ma Twój Małż zdolności nie ma co hihihi ! lepiej żeby Dzidzia tak nie wyglądała w realu ;-);-):-p:-)

emilcia co do twoich snów to pewnie normalne - jak my mieliśmy jakiś czas mega posuche to tez w snach prawie dochodziłam hahahaha - niekoniecznie z Mężem :-):-):-)

Meryen witamy serdecznie - lepiej późno niż wcale :tak:

O nieee czopy powracają:szok: Jak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA":-D Golanda to happy new jeru na porodówce:-D
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępem:szok: Znowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie:dry: Kasiory szkoda.

morka nie trać sianka na te kremy ! jak mają Ci wyjść rozstępy to i tak wyjda :( zajmiesz się nimi po ciąży - może jakieś SPA nam mężowie zafundują :-) nie ma sensu - ja przez całą ciąże smarowałam się raz - oliwką bambino i nic mi nie wyszło - taka uroda - a gdybym stosowała jakiś krem to pewnie bym mu wszystko przypisywałą jaki to on wspaniały o wogóle hehehe :-D:-D:-D
zamiast kremu kup sobie dobrego pączka hihihi na poprawę humorku ;-)

morka i ja tez blada nie jestem..zwłaszcza jak wyjdę z solarium :-D

Czołem Babki!
Byłam u lekarza, główka w kanale więc jestem gotowa:-) Pogoda u nas straszna wieje i leje:no: Głowa cieżka i nic się nie chce.

hihi ale Twoja głowa ciężka czy ta co jest w kanale rodnym ?! :-):cool2:

Wogóle chciałam Wam opowiedzieć! Pojechałam wczoraj wpłacic jakąś zaliczke za meble i jak wracam mój D. mówi, ze mam zajrzeć do komody- a tam karteczka, ktora kieruje do szafy..no i tak dalej, dalej az wreszcie na ostatniej pisało : "Prezent dla mojego zmierzlucha na ostanie dni w 2 paku i na po abyś nam zawsze ładnie pachniała" no i śliczny perfum dostałam az mi się ciepło zrobiło....No to sobie myśle, że moze wreszcie serduszkowe będzie, bo juz od miecha nie ma...A on jak już się zaczełam zabierac do pracy ochoczo mówi: " Kochanie nie ma mowy, bo uszkodzimy małą:" wr....nawet nie wiecie jakie mam potrzeby a tu k...

Meyren - ja mam dom rodzinny w Pszczynie - tez do Was niedaleko - tylko wyemigrowalam - ale wroce :-)
-o widzisz jak fajnie:) Wracaj, wracaj:D Śląsk taki piękny...
Tylko mam nadzieje, że w Pszczynie z teścami nie będziesz musiała mieszkać, bo to jest :wściekła/y:urwanie głowy....zero prywatności wogóle...ehhh

Z tego co czytałam nie tylko ja mam tak źle. Ale pomyślcie, że w jednym domu mieszkamy oni na górze my na dole a oni i tak cały czas wszystko na dole robią, bo sobie góre wyremontowali i nie chcą pobrudzić. Więc nawet głupio mi sie połóżyć, bo pomyślą, że nic nie robie.:(:-(

Nie no ja to jestem jednak jakaś :no::wściekła/y:

Do moich dwóch ziemniaków gotuję sobie bigos... I co?
I cały, gorący jest na mojej bluzie!!
Chwilę przed pójściem do kuchni bluzę założyłam, bo chłodno mi było, a pod spodem mam koszulkę na ramiączkach... Jakbym tej bluzy nie miała, to poparzyłabym się tym bigosem na brzuszku :-( Więcej nie podchodzę do gotujących się garów!!
Szczęście w nieszczęściu miałam!!!

Labamba23 czekaj do piątku!! Wcześniej już nie rodzimy ;-):-)

Tysiolek a to dobrze, że nie tylko ja zboczeniucha jestem :-D:-D:-D
Mi póki co mąż się śni... Jeszcze innego nie było :tak: Ale kto wie co będzie po dzisiejszej nocy :-D:-p

A Dorci brzusio wygląda jakby był rozciągnięty do granic możliwości...

A co do rozstępów... Ja smarowałam się 2 razy dziennie, czasami 3 i co? :nerd: Nic to nie dało :-( Ale jak byłam u kosmetyczki, to powiedziała, że rozjaśnią się same, że mam mniejsze niż ona miała, a u niej niewidoczne są :tak: Więc się nie przejmuję :tak:

reklama
Do góry