reklama
labamba23
podwójna mama
Czołem Babki!
Byłam u lekarza, główka w kanale więc jestem gotowa:-) Pogoda u nas straszna wieje i leje
Głowa cieżka i nic się nie chce.
Byłam u lekarza, główka w kanale więc jestem gotowa:-) Pogoda u nas straszna wieje i leje

hehehehe świetne !!! ma Twój Małż zdolności nie ma co hihihi ! lepiej żeby Dzidzia tak nie wyglądała w realu ;-);-)

emilcia co do twoich snów to pewnie normalne - jak my mieliśmy jakiś czas mega posuche to tez w snach prawie dochodziłam hahahaha - niekoniecznie z Mężem :-):-):-)
Meryen witamy serdecznie - lepiej późno niż wcale

O nieee czopy powracająJak w horrorze " POWRÓT CZOPA -REAKTYWACJA"
Golanda to happy new jeru na porodówce
Ja się juz całkiem rozstępuję , brzuch normalnie zdrapię. Jestem jednym wielkim rozstępemZnowu do apteki i kolejny krem i będzie z tego... Miałam kupić tą Mustelę ale jak żaden cudów nie zrobił to ten chyba też nie
Kasiory szkoda.
morka nie trać sianka na te kremy ! jak mają Ci wyjść rozstępy to i tak wyjda

zamiast kremu kup sobie dobrego pączka hihihi na poprawę humorku ;-)
morka i ja tez blada nie jestem..zwłaszcza jak wyjdę z solarium

Czołem Babki!
Byłam u lekarza, główka w kanale więc jestem gotowa:-) Pogoda u nas straszna wieje i lejeGłowa cieżka i nic się nie chce.
hihi ale Twoja głowa ciężka czy ta co jest w kanale rodnym ?! :-)

Z Dąbrowy G![]()
O jak miło, to faktycznie niedaleko
Labamba 3mam kciuki, ale Ci zazdroszcze, że juz tak blisko, u mnie jeszcze cicho w dołeczku ...
Wogóle chciałam Wam opowiedzieć! Pojechałam wczoraj wpłacic jakąś zaliczke za meble i jak wracam mój D. mówi, ze mam zajrzeć do komody- a tam karteczka, ktora kieruje do szafy..no i tak dalej, dalej az wreszcie na ostatniej pisało : "Prezent dla mojego zmierzlucha na ostanie dni w 2 paku i na po abyś nam zawsze ładnie pachniała" no i śliczny perfum dostałam az mi się ciepło zrobiło....No to sobie myśle, że moze wreszcie serduszkowe będzie, bo juz od miecha nie ma...A on jak już się zaczełam zabierac do pracy ochoczo mówi: " Kochanie nie ma mowy, bo uszkodzimy małą:" wr....nawet nie wiecie jakie mam potrzeby a tu k...
Minnie1
Fanka BB :)
Meryen - ja mam dom rodzinny w Pszczynie - tez do Was niedaleko - tylko wyemigrowalam - ale wroce :-)
Ostatnia edycja:
-o widzisz jak fajnieMeyren - ja mam dom rodzinny w Pszczynie - tez do Was niedaleko - tylko wyemigrowalam - ale wroce :-)
Tylko mam nadzieje, że w Pszczynie z teścami nie będziesz musiała mieszkać, bo to jest

Z tego co czytałam nie tylko ja mam tak źle. Ale pomyślcie, że w jednym domu mieszkamy oni na górze my na dole a oni i tak cały czas wszystko na dole robią, bo sobie góre wyremontowali i nie chcą pobrudzić. Więc nawet głupio mi sie połóżyć, bo pomyślą, że nic nie robie.
Lariss
Fanka BB :)
Nie no ja to jestem jednak jakaś 

Do moich dwóch ziemniaków gotuję sobie bigos... I co?
I cały, gorący jest na mojej bluzie!!
Chwilę przed pójściem do kuchni bluzę założyłam, bo chłodno mi było, a pod spodem mam koszulkę na ramiączkach... Jakbym tej bluzy nie miała, to poparzyłabym się tym bigosem na brzuszku :-( Więcej nie podchodzę do gotujących się garów!!
Szczęście w nieszczęściu miałam!!!
Labamba23 czekaj do piątku!! Wcześniej już nie rodzimy ;-):-)
Tysiolek a to dobrze, że nie tylko ja zboczeniucha jestem

Mi póki co mąż się śni... Jeszcze innego nie było
Ale kto wie co będzie po dzisiejszej nocy 

A Dorci brzusio wygląda jakby był rozciągnięty do granic możliwości...
A co do rozstępów... Ja smarowałam się 2 razy dziennie, czasami 3 i co?
Nic to nie dało :-( Ale jak byłam u kosmetyczki, to powiedziała, że rozjaśnią się same, że mam mniejsze niż ona miała, a u niej niewidoczne są
Więc się nie przejmuję 

Do moich dwóch ziemniaków gotuję sobie bigos... I co?
I cały, gorący jest na mojej bluzie!!
Chwilę przed pójściem do kuchni bluzę założyłam, bo chłodno mi było, a pod spodem mam koszulkę na ramiączkach... Jakbym tej bluzy nie miała, to poparzyłabym się tym bigosem na brzuszku :-( Więcej nie podchodzę do gotujących się garów!!
Szczęście w nieszczęściu miałam!!!
Labamba23 czekaj do piątku!! Wcześniej już nie rodzimy ;-):-)
Tysiolek a to dobrze, że nie tylko ja zboczeniucha jestem

Mi póki co mąż się śni... Jeszcze innego nie było

A Dorci brzusio wygląda jakby był rozciągnięty do granic możliwości...
A co do rozstępów... Ja smarowałam się 2 razy dziennie, czasami 3 i co?

reklama