reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

AGBAR to czekamy i na ciebie:-)hmm ja tez bym chciała wiedziec czy ja mam jakieś rozwarcie:dry:szczerze jak byłam 17 grudnia na wizycie to gin mi nic niemówił jak tam ze szyjką czy jakieś rozwarcie jest to pewnie nic się niedziało abym mogła rodzić:sorry2:ciekawe jak teraz czy tam coś ruszyło czy nie no cóż zobaczymy:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Beti no nie wyrywaj się tak na ten przed ostatni dzień - zaciskaj ładnie nózki i wracaj do nas - a jak już tak koniecznie chcesz to pamiętaj zeby napisać co i jak i powodzenia życze :tak:

Beti - no nie mow, ze sie zaczelo!!! Trzymam kciuki!!!

Golanda - wlasnie to nie "oranzada" Picolo, tylko normaly szampan, tylko jakos zdealkoholizowany - sama jestem ciekawa, co to jest :-D

Ech, ciagle patrze na to puste lozeczko odkad je rozlozylismy i juz nie moge sie doczekac!!!

Lece w koncu cos pichcic, bo maz za niedlugo z pracki wraca. A jutro ma wolne, hurra :-D

Minnie zazdroszcze że Męzuś już wraca - ja już odliczałam godziny do 18 do jego powrotu a on mi dzwoni że zostaje z 2 godziny dłużej w pracy - to już wogóle humor mi zdymał :wściekła/y: jutro też pewnie do 17 będzie w pracy - on chapie a jego wspólnicy od dwóch dni w Zakopanem siedzą - a M chapie bo ma żone w ciąży i tak nie może wyjechać nigdzie - i co z tego że nie możemy wyjechac ale ja go teraz w domku potrzebuje !!! :dry::dry::dry:

patrysia własnie ! szkoda że samemu nie można sobie rozwarcia sprawdzić hihihi - ja miałam 2 cm i jestem ciekawa czy cuś więcej mam czy nie..... a wizyty u Gina już nie mam wogóle :tak: więc pewnie dowiem się już podczas akcji jakie mam :-D

kurcze smęce się po chacie i coś bym sobie wszamała ale...nie mam nic takiego w domku - manaryneczki sie skończyły - trza czekac na Małża bo w tym śniegu mi ise nie uśmiecha wędrować do sklepu... zjadłam przed chwilą kilka orzeszków ziemnych - ale to też nie było to :-D co by tutaj sobie zjeść.......hmmm......

agbar - to masz grzecznego synusia, on jak nic czeka na swój termin
?

Bardzo grzecznego,od jakiegos niecalego tygodnia to godzine by mozna wg niego nastawiac:-Da najbardziej aktywny jest o 7:30 rano i miedzy 21 a 22 wieczorem...w ciagu dnia to jakies sporadyczne ruchy aczkolwiek wcale nie delikatne;-)

AGBAR to czekamy i na ciebie:-)hmm ja tez bym chciała wiedziec czy ja mam jakieś rozwarcie:dry:szczerze jak byłam 17 grudnia na wizycie to gin mi nic niemówił jak tam ze szyjką czy jakieś rozwarcie jest to pewnie nic się niedziało abym mogła rodzić:sorry2:ciekawe jak teraz czy tam coś ruszyło czy nie no cóż zobaczymy:cool2:

Ja nie czekam....ja mam termin na 6 stycznia i tej wersji sie bede trzymac:-D;-)

Policzyłam, ile globulek jest w opakowaniu-13. to znaczy, że przez 2 tygodnie ZERO foczkowania... czyli praktycznie do porodu. Chyba jako jedyna jutro będę spała, a nie szalała :-(

Też sie zastanawiałam nad pokusą szampana ( tzn wina musującego ) i mam zamiar wypić!
Wogóle jakaś egoistka ze mnie. Dziś jak stałam w mięsnym nie wiem kiedy poprosiłam o kawałek polędwicy wołowej ,zmieliłam i zjadłam całe 40dag. KOCHAM TATAR i pomyślałam ,ze kiedy jak nie teraz?:zawstydzona/y:Oczywiście popiłam to Colą:shocked2:
Tak sie zastanawiam , skoro jetem przeziębiona ( nawet bardzo) to jak urodzę w takim stanie to pierwszą osobą którą zarazę będzie dziecko!!!???:szok::wściekła/y::confused:
Co do czopów, melduję u mnie brak!

Też sie zastanawiałam nad pokusą szampana ( tzn wina musującego ) i mam zamiar wypić!
Wogóle jakaś egoistka ze mnie. Dziś jak stałam w mięsnym nie wiem kiedy poprosiłam o kawałek polędwicy wołowej ,zmieliłam i zjadłam całe 40dag. KOCHAM TATAR i pomyślałam ,ze kiedy jak nie teraz?:zawstydzona/y:Oczywiście popiłam to Colą:shocked2:
Tak sie zastanawiam , skoro jetem przeziębiona ( nawet bardzo) to jak urodzę w takim stanie to pierwszą osobą którą zarazę będzie dziecko!!!???:szok::wściekła/y::confused:
Co do czopów, melduję u mnie brak!
TATAR:szok:ale to jest źle w ciązy:no:no chyba że ja źle myśle i to tylko wtedy niemozna jak się nieprzeszło tokso:confused:

hej Mamuski,
caly czas sledze Wasze pogaduszki, ale wczoraj nie mialam sily sie dopisac. Od 2 dni humor beznadziejny, samopoczucie tez srednio. Bole glowy, duszno, do tego wokol oczu skora mi strasznie wyschal i swedzi, zrobily sie szare cienie, jak u starszych ludzi...I nic nie pomaga, oliwka, masc z wit A, kremy natluszcajace. No nic shrek na calego :) ale kto by sie tym przejmował w 39 tyg ciazy :p
Co do Pana Czopa to chyba kazda chcialaby Go zobaczyc, a widze, ze nie kazdemu dane. Mi chyba tez nie- ave GURU CZOPIE daj sil do 1 stycznia :)
morka- ja tez stosowalam Pharmaceris, ale kupilam 2 tuby i poprzestalam na tym, stosujac juz tylko oliwke w zelu, no i polecam peeling Perfecty czekoladowo-kokosowy. Fajny masaz, ale oprocz tego niezwykle natluszcza skore. Co do rozstepow to wyskoczyl mi taki jeden straszny czerwony potworek w... pachwinie... wyczailam skubanca :/
Dzis mam ostatnia wizyte u gina, cale szczescie, bo to jakas 4 w tym miesiacu, a grudniowe wydatki da sie odczuc... plus ten gin, ktg, usg... ech, niech tylko on mi nie mowi, ze "no no, prosze sie pakowac" Niech Niunia juz tam siedzi do tego 1...
Pozdrawiam

reklama
Ja zerkam ale nie mam weny.... sennie mi jakoś.
Ugotowałam bigos, teraz wklejam zdjęcia do albumu. Ale generalnie od niechcenia wszystko - jakoś tak....kopa mi brak na zapęd. ;-)

Do góry