reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

My tak odliczmy do tych porodów, jak do sylwestra:-p Mam pomysł- cofamy wskazówki:-p:-D

Się dowiedziałam że mnie odpakują 6 stycznia roku pańskiego przyszłego o godz.8 i weź się tu babo nie stresuj:sorry2:

To musisz się czerwoną wstążeczką obwiązać, żeby rozpakowywanie było efektowne:-p:-D

Ja się stresowałam całą drogę od ginki do domu,:tak: a jak odpaliłam kompa to mi znowu głupawka strzeliła. :-pTo chyba jakiś wirus :rofl2:, co ja do BB - to odrazu skutki uboczne murowane:-p:-D

A tak prawde mówiąc, jakby zrobili mi CC to ja tam nie mam nic przeciwko wydobyciu synusia 12- go :))) Ale wywołac od podstaw nie pozwole, zwieje ze szpitala :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Się dowiedziałam że mnie odpakują 6 stycznia roku pańskiego przyszłego o godz.8 i weź się tu babo nie stresuj:sorry2:
Ja też tak chce....:cool2::sorry2:

Kaja - Właśnie gotuję sobie jabłkowy kompot pocieszenia.....:tak:
Już pokarm szykujesz dla Polci :confused::-D

Kaja, ja też za bigos wszystko dam.
A ja chcę lody :wściekła/y: bigos oddam

hello Morka to mamy razem:-);-)Wymienimy się doświadczeniami
Właśnie, pisałaś o tym wczoraj chyba.
Chcę do was dołączyć... :-D

cholercia boli mnie podbrzusze, młody się wierci, i pobolewa mnie krzyż:baffled:
a do tego spać mi się chce a nie mogę bo dr house na dwójce i to dwa odcinki:-D:cool2:oj jak cierpieć to przynajmniej z fachowcem:cool2:

Macy - Bo ty się nic nie znasz.... to właśnie taki cykający zegarek, który na koniec robi BUUUMM i pojawia się Polcia....:-D

Dziś w szpitalu powiedziałam, że nie chcę żadnych szczepień dla dzidzi i żadnego karmienia butelką, bo mam zamiar jechać z cyca - to mi kazali napisać "plan dla dzidzi" Teraz tak sobie myślę, że co ja mam im w tym planie napisać... przecież to jedno zdanie jest (albo dwa punkty jak kto woli)... :confused:

"1. Żadnych szczepień.
2. Żadnych mieszanek i dokarmiania"

Ale karteluchę im wysmaruję nie ma co....

Macy - Bo ty się nic nie znasz.... to właśnie taki cykający zegarek, który na koniec robi BUUUMM i pojawia się Polcia....:-D

Dziś w szpitalu powiedziałam, że nie chcę żadnych szczepień dla dzidzi i żadnego karmienia butelką, bo mam zamiar jechać z cyca - to mi kazali napisać "plan dla dzidzi" Teraz tak sobie myślę, że co ja mam im w tym planie napisać... przecież to jedno zdanie jest (albo dwa punkty jak kto woli)... :confused:

"1. Żadnych szczepień.
2. Żadnych mieszanek i dokarmiania"

Ale karteluchę im wysmaruję nie ma co....
3. Żadnych ingerencji medycznych bez twojej zgody
4. Zadnych lekw, badań inwazyjnych
kontynuować? :-D

Lody mam w zamrażarce. Bierz. Ja poproszę o bigosik.:sorry2:
A na tego 6 jak się załapiesz, to będzie rzeczywiście trzech króli.:-D
Byłoby fajnie, ciekawe co na to Tymek... będziemy miec wowczas skończony 37, troche wcześnie kurcze.... gin chciał skończony 38 i ja sie z nim zgadzam.

Jak to kobiecie cięzko dogodzić a ja nie mam w zamrażarce lodów, ale mam M co kończy pracę za poł godzinki, poinformuje go jaki ma sklep odwiedzić :-D:-D

Kaja - dawaj, dawaj... bo ja nie mam doświadczenia a z chęcią skorzystam z Twojego.
O witaminach słusznie napisała macy - żadnych sztucznych wstrzykiwań.
Nie wiem jakie tam mają jeszcze zwyczaje... (do głupiego łba mi przyszło obrzezanie ale to ani Polci nie grozi ani nie ta nacja :wściekła/y::szok::-D)

Napisz w planie, że chcesz pomocy przy przystawianiu do piersi, obslugi full serwis nad sobą :-D Obecności Polsci 24/h przy tobie.

____
a w ogóle zazdroszczę, tez chce tak sobie zażyczyć i podac na kartce wcześniej.
narazie smaruje tylko oświadczenie o braku zgody na szczepienia ale swą wrodzoną dyplomacja dodam tam jakieś zdanko o tym aby mnie informowac o wszystkim co zamierzaja wykonywać i oczekiwac na zgodę.

Ostatnia edycja:
reklama
Doczytałam ze ktoś miał wiadomość od Sandrq a ja jej tu znaleźć nie mogę :sorry2: może w wątek z smsami ktoś wrzuci po to jest :-p

nie mam weny do pisania i jakoś brak mi sił sapię jak głupia :shocked2:
jeszcze dziś mi głowa pęka :baffled:

To teraz trzymam kciuki za Beti :-)

Jeszcze mi o bigosie piszecie a bym sobie z chęcią zjadała lodów jakoś w tej ciąży nie trawię :-D

Do góry